Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A VO TOM TO JE! Jestli chtěl Bureš ochránit důchodce, tak ji měl umožnit vstup jenom ve vymezenou dobu, ale to ne! To by ho přeci přestali volit, tak jim nechal možnost jít do obchodu kdykoli, bez ohledu na to, že se můžou nakazit..

Ale nedivme se, že to důchodci nedodržují, však onii slyší na různé aknční ceny a slevy a tak přeci nebudou čekat, až bude vstup do obchodu vyčleněn jenom jim, to už by na ně taky žádné akční zboží nemuselo zbýt. A protože PENNY má víkendové akce, tak to takhle dopadá. :-P

0 1
možnosti

Senioři vždy nakupovali tak, aby si mohli v krámech připadat důležití - tedy v době, kdy tam chodí mladší lidé nejvíce - v době oběda nebo když jdeme z práce... podobnou zkušenost mám od lékařů - důchodkyně se vždy objednávají na ráno nebo na pozdní odpoledne, protože přes den makají... s kámoškami u kafíčka. No, každý jsme nějaký, přežijeme i tohle.

2 1
možnosti

Vy jste ale úsměvnej - a že to tak víte, děláte zřízence nebo pikolíka?;-D

0 0
možnosti

Pro p. Bártu je nesmyslem vše, co vymyslela vláda a vrcholem toho nejlepšího to, co vymyslel on Jen nám zapomněl sdělit, co to jeho má být. Navíc usuzovat z jediné návštěvy a to pak paušalizovat, není zrovna korektní. Tak očekávejme jeho smysluplné nápady, které budou všichni jen chválit a nikdo kritizovat.

4 3
možnosti
Foto

Tak vláda dnes svůj nesmysl konečně dovolila....ten blog jsem měl napsat dřív...

0 1
možnosti

J35a90n 11D52o98u47š78e91k

25. 5. 2020 7:20

To jen ukazuje jak se člověk český staví k doporučením. Lhostejno, zda senior nebo mlaďoch. Staršímu člověku je doporučeno chodit do obchodu v tyto hodiny, leč na to většinou dlabe. Až se z povinnosti nošení roušek v uzavřených prostorách stane doporučení, nenajdete jediného který by si to vzal k srdci.

2 1
možnosti
Foto

Také si myslím, že hodiny pro seniory jsou nesmysl. Já jsem ráda, když se v důchodu konečně vyspím, tedy bych to do deseti hodin, s cestou do města, určitě nestihla. Ještě že mám hodnou dceru a jejího přítele, kteří mi nakoupí, tedy nemusím měnit biorytmy.;-D

2 0
možnosti

R22a29d59e40k 24K60o71h93u23t

24. 5. 2020 10:07

Se divím kolik lidí tu sleduje, jak jsou kšefty zaplněné mezi 8. a 10. hodinou... Asi mají zavřené provozovny a nudí se.

4 3
možnosti

R60a67d59e50k 11K23o71h20u84t

24. 5. 2020 10:09

Nebo jsou za to placení. Nevím kým, ale u pragmaticky zaměřených inteligentních lidí je s podivem, že postávají před obchody a dělají si statistiky kdo kdy byl nakupovat.

2 0
možnosti

Tak trochu jinak. Důchody jsou nižší než běžné platy. Tedy se nelze divit, že senioři nakupují v akci. Některé akční zboží se prodává pouze o víkendu. Bývá ho velmi omezený počet, a proto senioři chodí již ráno. Divné, že.

4 3
možnosti

Ušetřit pár korun a umřít na koronu, to je win-win? Neřekl bych.

2 0
možnosti

Jednu dobu jsem bydlel na vesnici. Autobus jezdil do města tak třikrát do hodiny. Jeden z nich jezdíval akorát v ten čas, aby dovezl děcka ráno na 8 do školy. Býval každé ráno naprosto přecpaný, japonské metro hadra. Neznalý by si možná tipnul, že byl tak přecpaný, protože na vesnici bylo tolik dětí školou povinných. No chyba lávky - polovina lidí v autobuse byly děcka a polovina senioři:) Takže asi tak k mým zkušenostem.

4 1
možnosti
Foto

Já ovšem kritizují,že seniorské hodiny jsou i o víkendech.Tak zrovna u nás je školní autobus nyní zrušen a v tomto směru na seniory nikdo nemyslel....moc jich sice busem nejezdí,ale chápu že jinde to může být jinak...

1 1
možnosti

Potvrzuji. Lidl 7.00 - 8.00 plný lidí, z toho cca 1/2 senioři. Od 8.15 obchod ani ne poloprázdný. Mnohem lepší, než fixní určení 8-10 pro seniory by byla řekněme 1. hodina od otevření každého obchodu (bez ohledu na to, kdy konkrétní obchod otevírá). To by mělo smysl a každý by tomu rozuměl.

5 0
možnosti

Potvrzuji, v sobotu jsme chtěli nakoupit- nějak jsme si neuvědomili, že ještě není deset, scházelo deset minut. Před obchodem fronta jak za socialismu na maso, dovnitř nikoho nepustili dříve, tak jsme to otočili. V jiný den jsme do obchodu vstoupili kolem půl dvanácté, většina nakupujících byli samozřejmě důchodci, pár mamin s dětmi a jen několik lidí mladších. Na začátku to snad význam mělo (hlavně body pro AB, jak se stará o své vovce), ale oficiálně jsme už v útlumu epidemie, tak snad už by ten nesmysl mohli zrušit. A říkám to z pozice ne dvacetiletého, ale 50+++

6 0
možnosti

Tak u nás byl dnes "útok" na Lidl v 10,15 a bez seniorů. Ještě že jsem byl v obchodě na desátou...

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS