Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený pane, nějak Vám uniklo, že senioři mohou nakupovat kdykoliv. Pouze čas mezi 8,00 a 10,00 je vyhrazen pouze pro seniory.

8 8
možnosti
VB

Vy chytrej a o čem ten článek je. Že důchodci mají nakupovat ve svoje hodiny.

6 5
možnosti
TZ

Důchodci by tam měli být úplně první a přes noc by mělo být dezinfikování... Jinak to nemá smysl...

0 0
možnosti
TT

Čas extra pro důchodce nemá smysl vůbec žádný. Důchodce jejich důchodcovství nijak neohrožuje.

3 2
možnosti
PJ

Aby ses nezbláznil.

6 4
možnosti
IM

Sice jsem senior,ale do obchodu v čase pro seniory nejdu ani náhodou.Než bych se plížila uličkou,ucpanou několika vozíky a nerozhodnými,pomalými osobami,raději jdu kdykoliv.Vím co koupit,jdu najisto a v obchodě jsem minimální dobu(když nepočítám čas ve frontě u pokladny)

7 0
možnosti
Foto

Pak je ovšem celá akce se zakázanou prodejní dobou pro určitou skupinu lidí nesmyslná...

5 1
možnosti
TH

T16e48r13e96z77a 22H46o53l79á

23. 5. 2020 13:00

to je fakt tak strašný, že mají ti nejvíce ohrožení dvě hodiny pro sebe? Je to fakt tak brutální omezení? Ano, jistě to někteří nevyužívají. Jejich boj. Ale zcela určitě jsou i takoví, kteří to vítají. Absolutně nevidím problém v tom, že se necelé tři měsíce takto nechám omezit.

11 5
možnosti
Foto

Jde ovšem o to, aby ti nejvíce ohrožení dodržovali doporučení a necpali se do největšího návalu, který vznikl kvůli tomu, aby do obchodu mohli přijít ve vymezený čas...jde také o to, že vymezené hodiny by mohli platit pouze v pracovní dny a nekomplikovat víkendové nákupy...

6 3
možnosti
JR

J28a54n 16R56á78ž

23. 5. 2020 12:48

Rádce, který poradil vládě zavedení nákupní doby pro seniory, má o životě a denním rozvrhu seniorů naprosto zkreslené představy.

A že tento nesmysl stále platí, je něco dosti těžko pochopitelné.

34 1
možnosti
Foto

Asi za tu radu dostal zaplaceno.

0 0
možnosti
MV

Já se už obrnil proti všem těm aktuálním nesmyslum. Vždyť už je to povětšinou námět pro Arpa. Blbý je to žít. Ale nic netrvá věčně.

10 0
možnosti
VD

Myslím, že toto opatření podstatnou skupinu lidí nechrání a je proto naprosto zbytečné. Vždyť i tady v diskuzi většina a všichni členové chráněné skupiny vyzdvihují právo nakoupit si kdykoliv. Tímto se toto opatření stává naprosto nefunkčním. Důvodem, proč se na něm trvá jsou politické body, ona ta chráněnà skupina chodí zřejmě ukázněně k volbám.

Na jiné diskuzi, tenkrát to bylo ohledně slev na jízdné, jsem si dovolil poznamenat, že je nesmyslné jednu a tutéž skupinu obyvatel na jednu stranu chránit exkluzivní otevírací dobou v obchodech a na druhou stranu podporovat v cestování prostřednictvím slev. Na cestách se přece vždy potká spousta lidí a to nemocných. Ale voličské hlasy jsou důležité. A opravdu to není z mojí strany závist, ať si důchodci jezdí za pakatel. Po dobu epidemie je cestování rizikovým faktorem.

12 1
možnosti
EK

zřejmě nechtějí být chránění, když nabízené ochrany nevyužívají... a to je právo každého, a pak je na zvážení, zda má smysl pro tuto nevyužívanou ochranu omezovat druhé.

3 1
možnosti
Foto

Větší debilitu než tohle nařízení jsem neviděl. V prvém případě, kdy byl příkaz pro seniory nakupovat mezi 8 a 10, byl u nás v Penáči takový nával, že jsem to jindy nezažil. Asi aby si staříci na sebe pěkně chrchlali a vyřešili tak důchodový problém.

A aby někdo neměl řeči, tak se vtipně maskuji buď za seniora nebo zase za mladíka, a je. ;-D

5 5
možnosti
LH

Příkaz nebo doporučení..... ;-D

2 1
možnosti
EK

ano, zrovna dneska jsem potřebovala ráno do obchodu, protože včera večer neměli suroviny, abych dneska mohla uvařit oběd tchánovi, kterému o víkendech pečovatelské služba jídlo nevozí.

7:30 narváno, z poloviny seniory. Já bych si v osm ráda zašla, ale nemůžu. ONi můžou a nechtějí. Zrušila bych to, nebo bych dala seniorskou hodinu na 60 minut po otvíračce pro ty, co se opravdu bojí. Aspoň budou mít jistotu, že tam není po nikomu zakoronováno.

5 1
možnosti
AN

A42l71e74š 82N23o31v44á89k

23. 5. 2020 18:21

Takže jste v 7:30 v klidu nakoupila a následně uvařila oběd...to je dobrá zpráva.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.