Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemýšlet nad takovou trivialitou je zbytečné.

Prakticky je již rozhodnuto.

Nicméně si myslím, že by se mělo volit pouze jednokolově a ten kdo by měl víc, by automaticky vyhrál - a generál už mohl v neděli slavit definitivně.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, tyto volby podle mého nerozhodnou ti, kteří "přeběhnou", ale ti, kteří nepřijdou. Z těch, kteří volili demokratické kandidáty, o kterých píšete, "přeběhne" minimum lidí. Takže nebezpečí je v tom, že nepřijdou. Ale i kdyby jich nepřišel milión, tak zbyde pořád víc, než kolik měl Bašta hlasů, a to by museli přijít všichni, čemuž nevěřím. Spíš věřím tomu, že Babišovi ubudou voliči, kteří ho volili v prvním kole. Není přece možné, aby úplně všichni byli beze studu, komu dali svůj hlas.:-)

2 0
možnosti
Foto

Som normálne zvedavá ku komu sa nezohodnutí voliči a voliči iných kandidátov priklonia.

0 0
možnosti
Foto

Neviem, či obaja kandidáti majú reálne šance v krátkej dobe o ne zabojovať, sú to hlasy väčšinou mladých ľudi, ktorí nemajú nejaký záujem asi rozhodovať medzi týmito dvoma kandidátmi, pri ktorých cítia, že vekovo i ideologicky im nesedia,a ako nižšie píšete, stačí aby napadol sneh a šup na hory ku vám alebo ku nám.

1 0
možnosti
Foto

No, Janka, toto by mohla změnit paní profesorka Nerudová, která se zachovala naprosto fantasticky a státotvorně, když nabídla panu generálu Pavlovi, že mu pomůže ty mladé lidi, kteří šli za ní, získat. To je naprosto úžasné, a jak řekl sám Petr Pavel bezprecedentní gesto, které jsme u nás ještě nezažili. Paní Nerudová si tímto získala můj neskonalý obdiv, protože ukázala, že i politika se dá dělat slušně. A jelikož je to mladá "holka", tak se lehce může stát, že ji jednou budu volit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Podle mě zajímavější otázkou bude kolik jich propadne. Migrace k Babišovi je možná v případě jedinců ale ne nějakého zásadního celku. Skvělou taktiku k Babišově podpoře zvolil soudruh Filip. Gratulace dvěma komunistům k úspěchu je směšná, ale dovedu si představit, že může zapůsobit...

3 0
možnosti
Foto

Prepadne ich asi väčšina, nieže by som vám ako susedom nefandila.

1 0
možnosti

Již jsem to psal jinde. Včera jsem nevěřil vlastním očím, když Baviš prohlásil, že bude usilovat o hlasy z Vacláváku. Představa, že to naši antivaxeři hážou Babišovi, tak ta mě dostala málem pod stůl. Ale jejich myšlenkové pochody jsou nevyzpytatelné.;-)

4 3
možnosti
Foto

Babiš je tady přece pro všechny. Nosí u sebe Jezulátko a před pár dny shlédl filmy Havel a Rozhovory s TGM...já mu to snad taky hodím.;-D

2 2
možnosti
Foto

J18a80n 28Š10i66k

17. 1. 2023 7:40

Jsem taky z vesnice vyhrál tady Pavel. Důvodem je, že u nás žije hodně mladých, ale v okolí je to jinak. Dle mého názoru volby Pavel - města a Babiš-vesnice, ovlivnila do značné míry skutečnost, že dlouhodobě dochází k vylidňování venkova. Z našeho kraje mladí většinově prchají z různých důvodů do Prahy, Brna nebo světa a na vesnicích zůstává zejména starší generace. Hezký den

4 0
možnosti

Stačí, když napadne sníh a začne mrznout. Spousta, zejména těch mladších vyrazí na hory a na druhé kolo se vykašlou.

2 0
možnosti
Foto

Ano. I to může rozhodnout a předpověd počasí z mého pohledu nevypadá dobře...

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.