Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neviem, či obaja kandidáti majú reálne šance v krátkej dobe o ne zabojovať, sú to hlasy väčšinou mladých ľudi, ktorí nemajú nejaký záujem asi rozhodovať medzi týmito dvoma kandidátmi, pri ktorých cítia, že vekovo i ideologicky im nesedia,a ako nižšie píšete, stačí aby napadol sneh a šup na hory ku vám alebo ku nám.

1 0
možnosti
Foto

No, Janka, toto by mohla změnit paní profesorka Nerudová, která se zachovala naprosto fantasticky a státotvorně, když nabídla panu generálu Pavlovi, že mu pomůže ty mladé lidi, kteří šli za ní, získat. To je naprosto úžasné, a jak řekl sám Petr Pavel bezprecedentní gesto, které jsme u nás ještě nezažili. Paní Nerudová si tímto získala můj neskonalý obdiv, protože ukázala, že i politika se dá dělat slušně. A jelikož je to mladá "holka", tak se lehce může stát, že ji jednou budu volit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ona doplatila na tie kauzy na Mendelke...áno, je to super gesto, ktoré môže byť v konečnom dôsledku veľmi dôležité.

0 0
možnosti
Foto

To je právě ta záhada, Janka, Babiš nedoplatí na žádnou kauzu, a že jich má.:-)

1 0
možnosti
Foto

Aj u nás sa dejú také zázraky.

0 0
možnosti
KK

Paní Nerudová především vycítila příležitost, jak se v politice zabydlet. Tohle chování má jediný cíl, zviditelnit se. Takže můžeme jen tipovat. Senát nebo EP? Nebo snad nějaká ministerská židle při obnově vlády, která se očekává? Nechutné. No nic, ještě před dvěma týdny jsem ji měl jako první volbu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.