Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Nesmíte to brát tak vážně. Z volby prezidenta udělala média obrovskou šou. Něco jako Česko hledá superstar. Ve skutečnosti jde o poměrně zbytečnou funkci paňáka, který nemá žádnou moc. Může tak maximálně zpomalit schvalovací proces zákonů, jinak je svázán Ústavou.

Spíše se ptejte, co bude dál, nestane-li se prezidentem osoba A nebo osoba B. V jednom případě bude neúspěšný prezidentský kandidát možná kandidátem na senátorské křeslo.

Ve případě druhého kandidáta je dost pravděpodobné, že bude v příštích sněmovních volbách předsedou nejsilnějšího politického hnutí, s možností mít skutečně politickou moc vyplývající z premiérského křesla.

4 0
možnosti
Foto

Co bude pravděpodobne v příštích volbách je ještě dost ve hvězdách.Treba už ANO v čele s Babišem nemusí ani existovat...

1 1
možnosti
MN

„Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé neudělají nic. “ - Edmund Burke.

...

Nebo jinak: tak dlouho budeme hledat Pana Dokonalého bez jediné chybičky až na Hradě usedne pán s tisícem chyb.

6 0
možnosti
OU
MV

Bohuzel ale vase malost ovlivnuje zbytek obcanu.

0 4
možnosti
ID

Autor mohl rovnou napsat, všichni volit Pavla. Zbytečně dlouhý sloupek o ničem.

13 2
možnosti
ZB

A fakt je komunistický vojenský zpravodajec cvičený agenty Sovětské GRÚ menší zlo.

Jo je to trochu tradice na Ruské a Sovětské tajné služby už byli navázáni i přechozí dva prezidenti z KGB založeného a KGB vedeného Prognostického ústavu. Takže chápu, že když to národu vyhovuje, tak si logicky zvolí od GRˇU cvičeného agenta Pavka.

Prostě se SSSR na věčné časy a nikdy jinak!

6 6
možnosti
JH

J86a59n 79H76r25u71b27e32š

20. 1. 2023 6:10

Pokud vidíte menší zlo, běžte volit. Já mezi těmi dvěma žádné menší zlo nevidím. Takže přesně v duchu toho Vašeho doporučení mám jen dvě možnosti: Buďto dát hlas oběma (což opravdu nechci a ani podle volebního zákona nemohu), nebo nedat hlas ani jednomu. Tak co jste mi tím svým blogem vlastně chtěl říct?

8 1
možnosti
Foto

Vy nevidíte ve stylu a v chování v kampani obou kandidátů opravdu žádný rozdíl? V to jak se oba chovali za posledních 30 let? To je to oč tu běží....

4 6
možnosti
ZB

Volič komunistů se rozčiluje, že slušní lidé mají problém volit komunistického vojenského zpravodaje podporujícího bratrskou pomoc nebo prolhaného Stbáka.

No to je mi vás líto!

8 0
možnosti
VH

Kdybych měl na vybranou mezi Husákem a Jakešem, tak bych taky k volbám nešel. A nyní jsou tu k dispozici prostě jen dva jiní ambiciózní komunisti.

PS. Ta sametová revoluce byla na mé gusto až moc sametová a proto mohli bezpáteřní kariéristi převléknout kabát a šplhat dál nahoru. Toto jsou důsledky.

13 2
možnosti
Foto

J14a37n 25S82v68a18t93e79k

19. 1. 2023 22:56

Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu...

0 0
možnosti
MJ

Volba PP bude brzy hodně velké mrzení...

7 1
možnosti
Foto

;-DAsi nejspokojenější je sám autor blogu z toho, jaké ,,dílo" se mu zase povedlo ,,zplodit". Uf! To musela bej zasejc šichta;-D

12 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.