Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na emocích s nenávisti se nejlépe ,,staví", že I v rovině blogově ,,tvůrčí". Což autor ovládá, a ne sám

7 8
možnosti
PP

P96a67v84e93l 24P66o38n70e34c

13. 6. 2023 12:59

Takto politicky nekorektní blog jsem od vás nečekal. Ale jinak máte zřejmě pravdu, verzi o sebeobraně potvrzuje i jeden ze svědků:

https://blisty.cz/art/113797-horor-v-brne.html

2 1
možnosti
Foto

Jsem na světě už hodně dlouho. ale nikdy jsem netahal na procházku s sebou nůž. Co to je za lidi, kteří chodí městem ozbrojeni?

4 9
možnosti
ZH

Asi jste nežil na Ukrajině? Mám za to, že tam to nemusí být tak neobvyklé jako u nás. Aspoň v některých částech.

2 5
možnosti
Foto

Je to opět stát, který podporuje nenávist mezi lidmi, tím že některé podporuje, jiné zase okrádá a jeho kolektivistická schémata jsou založena na pojetí kolektivní viny.

0 5
možnosti
ZH

To jste fakt hodně mimo. Tyto situace vznikají bez ohledu na existenci státu. Bez existence státu však není síla, která by skupinovou nevraživost potlačila, takže před existencí státu se prostě takové skupiny navzájem vyvražďovaly. Ve starověku byla kolektivní vina zcela přirozená. Jeden z vedlejšího kmene mi znásilnil sestru, tak jdeme vyvraždit celý kmen.

10 1
možnosti
Foto

Tak už to jede. V noci v Brně napadla skupina 15 až 20 Romů (asi mají zrovna odpolední) dva Ukrajince. Co k tomu víc napsat? Asi raději nic. Byl bych nerad, aby mi někdo zase nadával do rasistů...

23 3
možnosti
Foto

A je třeba k tomu něco psát? V noci se toho stalo. My z toho děláme větší problém už tím, že na to takto poukazujeme. Prostě to tak je. Dějí se denně zvěrstva. Jen o nich nic nevíme. Kdyby se rozmazávalo všechno zlo, co se děje, tak se tu za chvíli všichni pozabíjíme. Ale ne, my máme potřebu vytáhnout z toho všeho tuto. Možná je proti sobě posíláme my. Ať se pozabíjejí a bude klid. Vážně je mi z toho smutno.

8 10
možnosti
MB

V Brně to bublá a vře.

A došlo na další "férovku". Patnáct na dva. Plus poničení zahrádky, aby si majitel uvědomil, komu nemá nalévat.

https://1url.cz/xuKzL

14 0
možnosti
PP

Kolik bylo Romů a kolik Ukrajinců?

Upozornění na bordel není útok, nejlepší mělo být zavolat mobilem na policii.

Kdo začal vlastně na zastávce útočit? Není absurdní "novinářská" teorie, že Ukrajinec na zastávce vytáhl nůž a začal útočit kvůli hlasité hudbě?

9 1
možnosti
Foto

Tak asi se shodneme na tom, že vražda je trošku silné slovíčko. Ono, technicky vzato, musel by se prokázat úmysl někoho zabít, aby to byla vražda.

Nicméně předpoklad, že oběť si za smrt může sama, protože určitě dělala bordel v tramvaji, to je fakt šílenost. Omlouvat zabití takhle mladého člověka tím, že útočníka vyprovokoval a dedukovat to na základě etnicity, to je navíc čirý rasismus. Uvažující člověk tyhle teorie nevymýšlí. Prostě počká na to, co řekne policie a soud. Ale Vy máte zjevně jasno. Jsem rád, že nejste soudce. Tam by padaly rozsudky dřív, než by líčení začalo.

12 22
možnosti
Foto

To není rasismus, pane Bango. To je zkušenost s jistým etnikem.

21 5
možnosti
JZ

Samozřejmě, že vyšetřovaní ještě neskončilo, ale varianta Zdeňka Bárty se mi zdá nejpravděpodobnější. Potvrzují to i mí brněnští přátelé.

18 5
možnosti
Foto

Mám z několika zdrojů, že to bylo přesně takhle. Jasná karma

19 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.