Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A inu ano - proto jsem se rozhodla jít volit Babiše, než někoho, kdo se angažoval nejdřív za komanče a pak za NATO jen kvůli kariéře.

Vážím si soudruha (posléze pana) generála Pavla jako vojáka - vždycky poslouchal a plnil rozkazy, to je o vojáků nutné.

U civilů se tomu říká: kam vítr, tam plášť.;-)

1 1
možnosti

Je to jen a pouze vaše věc, komu dáte hlas.

;-)

0 0
možnosti

Větší a menší zlo, hodný a zlý komunista, a jeden komunista a druhý komunista, ale moudrý a blbý volič.

2 0
možnosti

Doufám, že lidé v Česku po éře Miloše Zemana nechtějí zažívat dalších pět let konfrontace, překrucování a vykrucování.

Osobně nechci na Hradě dalšího Zemana, navíc šmrcnutého Husákem.

0 0
možnosti

Ani jeden ze dvou zbývajících kandidátů mi nepřipadá důvěryhodný, pro mě jsou tak fifty - fifty. Pak je naprosto logické v druhém kole nejít volit a mám pak jistotu, že si v budoucnu nebudu vyčítat "proč jsem ho jen volil".

4 1
možnosti

Nechal bych to na každém jedinci. Tyto Vaše spekulace jsou už asi.....moc.

5 0
možnosti

Petr Pavel není zlo. Naopak, zlí lidé ho nevolí. Všimněte si: současní komunisté, bývalí skuteční komunisté a popletený Kocáb, který propásl možnost ovlivnit Havla abz se zakročilo proti tehdy prominentním komunistům, kteří beztrestně rozkrádali Republiku celá devadesátá léta.

0 4
možnosti

Víte o tom je demokracie a svoboda. Prvotně se mohu svobodně rozhodnout jestli půjdu volit Ano nebo Ne. Pak se mohu svobodně rozhodnout koho budu volit. Výkřiky typu: "když nebudeš volit menší zlo, zvolíš horší zlo, jsou typické pro totalitní praktiky.

11 1
možnosti
Foto

Nikdo Vám přece nebrání svobodně volit...

0 0
možnosti

Já tedy "menší zlo" rozhodně volit nebudu. Já to totiž hodím "dobru". Takže bych rozporoval základní myšlenku článku, komuže pomůžu k vítězství

2 2
možnosti

Bývalému komoušovi - každopádně !

;-D

2 0
možnosti

Nevoliči Zemana tu posledních 5 - 10 let psali, že pravomoce prezidenta jsou minimální a že jeho funkce je hlavně reprezentativní.

Pavel i Babiš jsou prozápadní (tedy Babiš podniká na Západě a ruskou ambasádu v Praze "vyčistil" jen proto, že je Orbánovec a táhne ho to na Východ :-P), takže ne, sorry, komunistickému rozvědčíkovi, který se dobrovolně upsal silové složce minulého nedemokratického režimu, a opěvovateli přátel z Varšavské smlouvy, kteří nám v srpnu 1968 přišli na pomoc, svůj hlas určitě nedám.

Vyznavači ideálů Václava Havla, kteří nyní podporují generála Pavla, tu během Babišova angažmá v politice říkali, že morálka a ideály jsou důležité.

Každý si volte koho uznáte za vhodné, podle svého přesvědčení a svědomí. Ráno při pohledu do zrcadla uvidíte svůj vlastní obličej, nikoli obličej někoho vám cizího z diskuze.

6 0
možnosti

Však to je zcela v pořádku - každý si může myslet, co chce a který kandidát je lepší. Pro mne takto Zeman byl lepší v předminulých volbách (nakonec jsem s 39 horečkou volit nejela). Text právě říká, že se lidé mají rozmyslet, ale hlavně k těm volbám jít.

0 0
možnosti

Takže půjdete volit tzv. menší zlo. A budete mít čisté svědomí, byť jste volil ZLO...Rv

12 0
možnosti
Foto

A vy budete mít svědomí čisté pokud svou nečinnosti pomůžete většímu zlu k moci?Jen alibismus ...

1 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS