Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ouha, Vrabel vyzradil státní tajemství - zázračné a tajné zbraně. Jsou k dispozici pod Blaníkem. Rytíři v montérkách, dobře pečují o techniku. Co mu nyní zbývá? Přilepit se k obrazu. Stát se novou předlohou pro motiv - Edvarda Muncha "Výkřik". Lépe Leonardo da Vinci - "Poslední večeře", před Bohnicemi? Nebo si prostě uřezat ucho? Jak má tento nadějný tvůrce vlastně zaujmout. Těžko říci, tak z hlavy. Má vůbec na lepidlo ... ? :-)

6 0
možnosti

Doufám, že všichni, kteří mu nábožně naslouchali na demonstracích, se teď bijí do hlavy, i když ... oni na tom možná jsou stejně jako on.:-)

5 0
možnosti
Foto

"Možná nám lže, ale já mu věřím", řekla jedna z účastnic na jeho demonstraci. Co dodat.:-)

18 0
možnosti
Foto

On pan bývalý předseda Poslanecké sněmovny je právník a nepoznal, že je to fotomontáž. Dost to vypovídá o jeho inteligenci. :-/

6 0
možnosti

Zajisté to je poplašná zpráva. Jen by jsme neměli zapomínat, že tu v Česku litá ještě jedna. Prý jsme ve válce s Ruskem. Bude stejný metr?

3 12
možnosti
Foto

"Bychom", vy "by jsme":-/

6 0
možnosti

J60a10n 29Z67i33e43g83l30e74r

28. 11. 2022 17:34

Tak prý Vrábela už vyšetřuje policie. Mám za to, že by ho měla vyšetřovat spíše psychiatrie.

8 0
možnosti
Foto

Jo, Vrabel se povedl;-D. Jeho hlášky jsou srovnatelné s vtipy Zdeňka Izera...

7 0
možnosti
Foto

Vy se tomu Vrábelovi smějete, jenže bacha na to!

Zaručená zpráva tady na blogu, že Bašta bude prezident, tím se dostanou vlastenci ke kormidlu a pozor!!! Prezident velí všem ozbrojeným složkám, takže zařídí aby to Biden povolil, půjčil nám pár atomovek a tradá!!!!!

A víte proč? To je snad jasný každýmu vlastenecky uvažujícímu člověku:

Když chcete dneska vyjednávat, a to vlastenci s Ruskem chtějí kvůlivá levnýmu plynu, tak to tomu druhýmu musíte nejdřív rozbombardovat půlku země, pak jim vynadat, že si za to můžou sami a páááák se teprv může vyjednávat!!!!!!!

Takže???

12 0
možnosti

Pan blogujici vlastenec, podporujíciho skutečného převlékace kabátů, ovšem odvážně nepřipustil diskuzi. Nedivím se.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

P69e26t54r 35B30u63r31i85a23n

28. 11. 2022 16:34

Ještě chvíli bude provokovat, až před tím soudem nakonec skončí. Tam si užije posledních pár minut slávy a neštěkne po něm ani pes. Pakárna je, že povstanou další "bojovníci" z řad flastenců.

9 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Výroky Vrábela se prý už zaobírá policie, a to je chyba. Vrábelem by se měl zaobírat Chocholoušek, protože tohle duševně zdravý člověk prostě nemůže vypustit z úst. A ČT dělá obrovskou chybu, že mu neumožní vystoupení v TV. Ne sólo, ale v nějaké debatě s normálními inteligentními lidmi. Možná by se zúčastnil i Babiš, kdyby viděl, že tam bude někdo, koho se nemusí tolik bát.;-)

Jinak samozřejmě karma.

13 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.