Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

S obsahem souhlas. Proto píši, že demonstraci považuji za raritu č. 1) po r. 1989. Shromáždění lidí je OK, skvělý výdobytek doby. Rozumím dřívějším vymezením se, proti soudruhu Burešovi. Revoluce byla - těchto lidí se zbavit, Stb a přátel SSSR zejména. Komunisté projevují svoji neuvěřitelnou - historickou zhýralost. Nejde jim o lidi, jde jim o rozkvět oligarchie - lhostejno zda v ČR, nebo v Rusku. Rozuměl bych protestu, za drahé energie. Nerozumím, proč se sejde tolik lidí, aby poslouchalo člověka - dobrovolně zavaleného exekucemi. Aby z lidí mámil prachy na BÚ své ženy? Podobně, aby vítalo vítače. Je sranda, když si Skála dá do životopisu, že vřele vítal okupanty 1968. Pak nepochybně opět nadšeně vítá 70.000 osob, na náměstí. Vážně,. to zde ještě nebylo - Rarita ! :-)

11 1
možnosti
Foto

Já bych tím slovem z vašeho nadpisu označil naši vládu. A že v čele parlamentu je 3% MPA vám zřejmě nevadí. A současné volební preference asi znáte.

4 15
možnosti
Foto

Vláda je sestavená podle výsledků voleb a ty byly jasné. Jaké jsou preference nyní je zcela bezvýznamné. Trikoloro a komunisté ovšem stále pod třemi procenty. Na tom se od voleb nic nezměnilo...nebo ano?:-)

7 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Janečkovo vyjádření je snadno dohledatelné. Ale chápu, že s takovým lůzrem borci neztrácejí čas...

1 0
možnosti
PD

když bylo na Letné 300 tisíc lidí, byli tam proto, že nechtěli babiše, nebo proto, že na tribuně řečnil nějakej kluk v hnědý košili a sekundoval mu u toho svěrák s vetchým?

6 9
možnosti
Foto

Koukám, že městské legendy žijí svým životem pořád. Ta o košili "nácka" Mináře je mimořádně hloupá...

10 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.