Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D10a23v27i19d 78V42l79k

21. 8. 2022 8:07

Tohle je taková ta rusácká taktika .Vyzobnout si z problému dvě nejkřiklavější oblasti a paušalizovat. Možná byste ve svém navážení do seniorů mohl třeba navrhnout i zrušení valorizace důchodů, nebo tělocviku ve školách, nebo vypnutí topení v LDN je přeci válka jak píšete. Podle mě jen arogantně a nabubřele se tady předvádíte, aby Vás poplácali po zádech. Ono to takhle dopadne s většinou těch Mačo starých Tyranosaurů. Mladí je vytlačí někam na okraj a tak je otravují ostatním život a vztekle a naštvaně mručí. Empatii nemají žádnou a svoji emociální prázdnotu maskují siláckými kecy. Vsadím se, že takové samoživitelky si za svůj osud a těžký život podle Vás můžou samy.Rv

14 9
možnosti
OU
DR

Ono nejde ani tak o bazény nebo tenis. Bez toho se člověk opravdu nějakou dobu obejde. Ale celý tento humbuk začal jeden povedený nejmenovaný ministr tím svým nesmyslem o osmnácti stupních v obýváku, čímž roztočil celou tuhle spirálu.

7 1
možnosti
MK

No když ten plyn fakt nebude, nemusí mít půlka domácnosti ani to, to vám nedochází? Vláda udělala maximum možného aby se to nestalo, teď už je to na nás.

2 0
možnosti
AM

Důcodci si to určitě odřeknou, ale co ti chudáci podnikatelé, kteří vlastní dotyčná sportoviště ?

Těm to vláda přece musí nějak kompenzovat, když to dělal i zloduch Babiš, ne.

2 0
možnosti
PK

Energie se zpravidla (ne jako Písařík z BE) nakupují dopředu, takže šestinásobek (prý proti předcovidu 10x) se projeví postupně. To že si vezmete svetr navíc a nepůjdete do bazénu je to nejmenší. Je spousta organizací které nemohou příliš zvyšovat ceny, chleba musíte koupit, to ano, ale třeba "má" organizace, kde se ještě v důchodu přiživuji, padne. Nebo to Fiala bude platit a napodobíme Řeky.

A nejsem přesvědčen že Rusko padne. Má hodně přátel, nejen strýčka Sí.

1 1
možnosti
MK

To je zas slátanina. Jasně, omezíme, zrušíme, sic to bude znamenat možná pro tisíce lidí ztrátu práce, ale budeme hrdí.

7 1
možnosti
Foto

Jsou u nás zaměstnány statisíce cizinců. Pokud chce někdo pracovat práce je. Sice to není práce snů a dobře placená...

2 3
možnosti
Foto

Jenže to není o tom, že bychom na chvíli omezili tenis, plavání a tak dál. Ono je to o tom, že už se omezujeme příliš dlouho - byl covid, teď Ukrajina, co bude dalšího? Uvědomujete si, že spousta lidí už by se taky ničeho podobného vůbec nemusela dočkat?

1 2
možnosti
Foto

Dlouho? Jsou to vlastně už tři roky co začal covid. Všichni čekali až covid skončí a budou moci zase spokojeně a bez omezení žít. Bohužel Rusko mělo jiný názor a opět máme po klidu. Taky mě to hrozně štve, ale realita je taková jaká je a život jde i přes problémy dál....

7 1
možnosti
JK

Počáteční střet navyklého pohodlí a reality bude sice vyvolávat prudké reakce, ale počítám, že většina lidí se rychle adaptuje. Včera říkali na R-PLUS, že prý každý stupeň tepla dolů snižuje závislost na rusácích o 3%. Takže kdybychom zkusili přežít zimu při pokojové teplotě -13 °C, stali bychom se na nich úplně nezávislými... :-)

7 1
možnosti
Foto

Všem nám hlavně zmrzne úsměv po dalších volbách. Tenhle nedostatek empatie a pýchu zaplatíme. Pokud to zkasíruje Babiš, tak to nakonec snad bude ještě ta lepší varianta. Čekají i jiní. Nicméně do správného šiku jste se vrátil v plné síle :-)

22 2
možnosti
Foto

Nedostatek empatie? To myslíte co? Zadlužování ve stovkách miliard? Bazény s teplou vodu pro relaxující důchodce se přece musí udržet v chodu za každou cenu....

0 3
možnosti
JK

Ne všichni důchodci hodlají umrznout. Včera večer v naší hospůdce se dva takový po několika pivech prokládaných velkými rumy rozhodli, že strategicky lepší bude umřít hlady, protože pivo o dvě kačky zdražilo. A proto si vlastně museli dát ty rumy, aby ušetřili. Ale až vyhraje Okamura, tak prý bude blahobyt.;-D

17 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.