Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Důchodce je jako zvěř určená na odstřel, podle vás. Vy jste byl asi zplozen z Ducha svatého a nikdy jste neměl matku ani otce. Nikdo se o vás nestaral v dětství, neplatil vám vaše vzdělání. Ale asi vás vychovali špatně, jinak byste neplodil takové kydy. To byla jedna francouzská královna, která se divila, že když lidé nemají chleba, tak proč nejedí koláče. V roce 1793 se přesvědčila, že mít hloupé kydy je životu nebezpečné. Jestli si myslíte, že jste dobře finančně zabezpečen, nenechte se vysmát. V roce 1923 stála v jedné zemi poštovní známka miliardu. Jste zabezpečen nemovitostí? To byli bohatí lidé v Drážďanech v roce 1945 také. Přečtěte si své pojistky. Na sociální bouře a válečné události se žádná pojistka nevztahuje. Jste finanční magnát? Jeden z těch nejbohatších skončil jako bezdomovec po krachu na burze v roce 1929. Spadnout na dno je strašně jednoduché. Ale po tom, co jste napsal, nespoléhejte na žádnou lidskou solidaritu, protože vy si ji nezasloužíte. Modlete se za sociální smír. Nemusí trvat dlouho.

10 10
možnosti
JZ

Vodácký, jdou strašit malé děti.

1 4
možnosti
Foto

Přesně a karma. My v podstatě snížíme teplotu na úroveň běžnou v západních zemích (kdo v zimě lyžoval v Alpách tak ví o čem mluvím). To naopak tam když budou dále snižovat je to už na zamyšlení. U nás tepelných zhýčkanců ne.

2 1
možnosti
JN

Zapomínáte, že naši ,,moudří" zákonodárci schválili zákon, že když budete topit v bytě málo, zaplatíte víc. Mám-li okna na jih, a svítí v zimě slunce, musím topit a otevřít okno. Jinak prý můj byt vytopí soused, ale ten má také okna na jih....

0 0
možnosti
MZ

Myslím si že ironie a zlehčování není na místě. Nevím kde jste četl že se to dotkne převážně důchodců v bazénech, ale takové zlehčení situace není opravdu na místě. Spousty lidí už se musí už dlouho uskromňovat a šetřit, aby vyžili z našich českých výplat, které naprosto neodpovídají ceně za práci v západních zemích EU. Ceny za všechno ovšem musíme mít srovnatelné s Německem. A pak nám k tomu ještě vláda která kritizovala drahotu za covidu naservíruje kecy o tom jak se máme zase opět jako vždycky uskromnit. Až skončí válka, najde se zas jiný důvod, proč si máme zas a znovu utahovat opasky. Už mám těch keců po krk.

11 12
možnosti
Foto

Počet lidí na dovolené u moře trhal rekordy....to je šetření a uskromnování? Já osobně tedy nikde nebyl.:-)

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ Slava Ukrajiny [UA]

4 11
možnosti
PK

No jak na tento blog reagovat pane Bárto. Osobně si nestěžuji, ale jsem empatický k lidem, kteří jsou na tom podstatně hůře než já a snažím se i v mém okolí pomáhat.

Zesměšńování důchodců, myslím, že vás to není hodno, oni si ten bazén skutečně odpustí a raději ho čenžnou nákupem léků, resp. potravin.

Pokud jste nepochopil, jde o to, že tato vláda se o lid této země nestará v dostatečné míře. resp. to nezvládá jak by měla. I ta Slovenská to činí lépe a nemluvě o těch na západ od nás.Tož tak.

11 7
možnosti
OU
ZZ

Nevím o tom, že by nás Rus vydíral.

Problém je pouze na straně EU, která vyhlásila sankce na Rusa.

Je pravdou, že už se začínají ozývat hlasy, že bez ruského plynu Evropský průmysl výrazně zvýší svoje výrobní náklady a bez Ruských potravin a hnojiv dojde v r. 2023 k významné krizi v zemědělství a výživě obyvatel, ale to jsou problémy, které ideologické fanatiky, jak tak pozoruji, nezajímají.

;-(

4 11
možnosti
Foto

Jasně. Krmme ruského vraha. Na mrtvých Ukrajincích přeci nezáleží.

1 1
možnosti
JM

V Nemecku na rovinu hovoria, že 16% priemyslu neprežije zimu kôli vysokým cenám energií. Ak v Nemecku 16% tak koľko u nás?

Veľmi rýchlo Vás tie srandičky prejdú, keď začne hromadné prepúšťanie. DIera v príjmoch štátu nepôjde len tak ľahko zalátať a aj tie bazény budú vypustené a zatvorené.

9 4
možnosti
LH

Copak ti lumpove důchodci, ale co ti malí darebove co jezdí od kojeneckých let se učit plavat....snad ti nebudou chtít trochu teplou vodu, snad pochopí že jsme ve válce .... Jinak gratulují k úspěšnému návratu, myslím že svůj "úlet" jste již napravil, morálně závadne blogy vymazal a do správné řady zaradil..;-D

13 1
možnosti
SB

Škoda, že to nejde naprogramovat do nějakého počítače jako počítačová hra.

Kdyby to bylo možné, naprogramoval bych dnešní situaci a k ní přidal dobu vládnutí Andreje Babiše.

Pak bych si se zájmem přečetl komentáře lidí, kteří dnešní vládu brání, jak by naopak nadávali, kdyby se tohle dělo za Babiše.

Mimochodem, já jsem tuhle vládu nevolil a nikdy nebudu volit strany, které v Bruselu hlasovaly za povinné kvóty na migranty. Mou celkovou důvru tahle vláda nikdy neměla,m nemá ji a ani v dobách příštích mít nebude. Avšak ve věci malérů kolem důsledků války jí naprosto nic nevyčítám, protožte za válku nemůže a ty důsledky si nevymyslela. V téhle věci stojím za ní a v téhle věci má ve mne svého obhájce a obránce.

Snažím se totiž každý krok hodnotit zvlášť. To, že tahle vláda nemá mou důvěru kvůli své migrantské politice, je jedna věc, a opatření v důsledku války na Ukrajině je jiná věc, která s tou první nesouvisí.

Avšak vsadil bych se, kdyby to šlo naprogramovat do počítače, že mnozí zastánci současné vlády by o zdražování energií psali ve zcela opačném smyslu, kdyby vládl Andrej Babiš. přitom on by v tom byl stejně nevinný jako současná vláda.

8 4
možnosti
OU
OU
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.