Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

chapu nastvanost urcite skupiny lidi

co nechapu je netrpelivost

reaguju na zdejsi diskuzi

s duchodcema se opravdu ted mlati zprava doleva, pravdou je, ze jsme proste rozezrani. tecka

peknou nedeli preju

27 0
možnosti
PK

...no já vám to vysvětlím....jednak důchodci a starší lidé již stojí před tzv. odchodem a pak stáří je skutečně někdy dosti nedůstojné k ním samotným, tím myslím nemoce a další postižení bránící v tzv.normálním životě, což mladší lide pochopí až dorostou do tohoto věku....má to vliv někdy, opakuji někdy a u někoho i na způsob myšlení a tím i vyjadřování.:-)

2 1
možnosti
KK

Tak jsem si prošel namátkou pár článků z minulého období, kde se píše o snižování teploty vody v bazénech. Nikde jsem tam nenašel, že by to byl problém, týkající se jen důchodců. Navíc většina provozovatelů říkala, že se snížením teploty přestanou chodit lidi a oni budou stejně prodělávat. a že řešení hledají jinde. Ale důchodce = snadný terč, to zase jo. To se vám povedlo.

22 4
možnosti
Foto

Já také nepíši, že jde o problém jen důchodců. Jen mě dost překvapilo a celkem i pobavilo, která skupina lidí jsou hlavními klienty bazénů....

0 6
možnosti
Foto

Mně by zajímalo, co tahle vláda má dělat ještě víc než dělá. Udělala toho víc jak vláda Babiše za 8 let. je úsměvné, jak někteří obhajují Rusko po jejich návštěvě v roce 1968 dne 21. srpna. Tuto návštěvu zaplatilo vlastními životy 403 Čechů vesměs mladých lidí a jenom proto že, že šli po ulici anebo, že nezastavili na mávání bílou baterkou večer. Dalších 500 jich bylo těžce zraněno.

19 9
možnosti
JZ

Zdejší kňourači by potřebovali, aby jim na barák spadla bomba nebo jej trefila raketa, nic jiného si nezaslouží.

5 15
možnosti
KK

Jo a některým arogantům přímo na palici

3 0
možnosti

Teď trochu mimo téma (nebo vlastně k tématu): Mezi diskusními řádky se mi objevila reklama na koupání v bazénu na skále. Teď nejvýhodnější vstupné ! 3h jen za 195,- Kč.:-)

5 0
možnosti
MT

Ale to je uzasne! No neber to.. :-/

2 0
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím. Je třeba podporovat tzv. postsovětské republiky. Aby se dobraly demokracie. Proč se furt mydlí Arménie a Azerbajdžán? Gruzie a Osetie? Co se to děje v Kyrgyzstánu? Je třeba je vojensky podpořit? A koho?

Nezapomínala bych na demokratizaci Afriky. I když upřímně - tam nevím, která bije a tedy vo co gou.

Ale už se to zase střílí na hranici Kosova a Srbska...

A úplně mimo jsem z Turecka, které je v NATO a mydlí jak Kurdy doma, tak Kurdy v Sýrii a ještě navíc má problém s Řeckem, neb mu obsadilo kus Kypru.[>-]

2 11
možnosti

Napsala jste to sama. Jste mimo.:-)

4 6
možnosti

Odpověď na vaši závěrečnou otázku: Ano, je u nás tolik lidí, kteří nejsou ochotni slevit nic ze svých nároků na životní úroveň a za "trochu ruského plynu, šli by světa kraj":-P.

24 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
MM

V podstatě se šetřením s energiemi a zbavení se závislosti na Rusku souhlasím.

Jen mě u Vás zaráží to neustálé trefování se do důchodců. Sám problém nemám, ale je mnoho osamělých důchodců, kteří problém mají..

10 0
možnosti

Pokud někdo má skutečný problém, může doložit svou finanční situaci a žádat pomoc od státu. S nějakou podporou pro tyto občany se počítá.

4 0
možnosti
RC

Perfektní článek, diky. Jsme až trapní tím kňučením, jak strašně se budem trápit v bytech se standardní teplotou, jak hrozné je, o kolik zdražilo jídlo, kterého stejně v průměru třetinu vyhodíme a jak moc se na nás vykašlala vláda, která, považte, nechce kompenzovat panu Vlkovi jeho zvyšující se nájemné. Shame on us...

22 1
možnosti
JZ

Inu svědkové Babišovi to vidí takto. Babišova vláda byla demokraticky zvolena a proto držte ústa. My však máme právo demokraticky zvolenou Fialovu a jakoukoliv vládu kdykoliv svrhnout. ;-D

18 4
možnosti
PK

Omyl dal jsem plus, promiňte pane Ziegler na nenávist a demagogii, kterou tady šíříte je minus správně a nebo vůbec nereagovat....:-)

Vy a řada dalších jste za vlády AB pysky nedrželi a tak se nedovedete smířit s tím, že existuje oprávněný a masový nesouhlas i s demokraticky zvolenou vládou Fialy a podporuji jí i já a tedy nikoliv volič AB...BTW, jak je to s tím plynem pro Českou republiku , ptám se již po třetí....demokrat jako vy jistě nebude lhát a rád odpoví...a nebo jen budete mínusovat?

11 8
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.