Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No, nemyslím, že by vám měl tento titul nějak vadit, dle toho co jste napsal, tak se chováte tak, jak jste okolnostmi resp.svou situací donucen. Znám tento discount z D. a tam i když nebyl na špici byl vcelku dobře zásoben.

Osobně se snažím nakupovat u lokálních prodejců, resp. prvovýrobců a například zvěřina a mléčné výrobky a ovoce pořídím v dobré kvalitě i když ta uhlíková stop je o něco vyšší.

Dlouho o vás nebylo slyšet, tak ať vám to dobře píše a pěkný den:-)R^

0 0
možnosti
LS

Mimo téma, mohl byste vysvětlit jak to bylo s vašim smazanym blogem, kde jste obvinoval Ukrajince, že to je fingovaný raketový útok?

Pokud ovšem chcete...

0 0
možnosti
Foto

Všechny blogy na téma Ukrajina jsem smazal sám.V situaci kdy neni možné informace z jedné či druhé strany ověřit a často jsou pouhou vylhanou propagandou nemá pro mě na toto téma smysl psát a pauzu jsem také potřeboval...

9 0
možnosti
LH

To je právě ono, co jste nepochopil.... vetsina z nás pokud to tak půjde dál budeme slevovi kauflandaci, lidlaci atd. A ti malí živnostníci, farmarici zavřou a co budou dělat? Půjdou na UP a budou se jim vyplácet dávky a tak místo třeba dočasné slevy DPH na energie budeme mít x stovek davkaru...co je lepší?:-P

2 1
možnosti
Foto

Všichni neskončí. Trh se pouze pročistí od těch méně schopných a přebytečných. Každý přece nemusí být úspěšný. Zákazníci to rozhodnou. Skončit na UP a mít šanci začít znova a jinak není žádná ostuda...

3 0
možnosti
Foto

Taky jsem slevový lidldědek😀

A rovněž to nevidím jako něco dehonestujíciho.

Každý má 2 základní možnosti jak řešit svou ekonomickou situaci. Buď zvýšit příjem nebo snížit výdaje. Kdo nemá moc možnost zvýšit příjem tedy musí snižovat vydaje- proto nakupuji v supermarketech a často v akcích.

Někteří jak běžní občané tak podnikatelé mají představu, že řešením je to, že místo nich to za ně bude řešit vláda.

6 0
možnosti
LH

Taky nepochopil...viz. výše

4 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.