Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikdy, opakuji nikdy nepochopím lidi, kteří obhajují vládu, jež šikanuje, vydírá, ostrakizuje a diskriminuje své i cizí občany.

Němci také měli v 30. a 40. letech "své zákony" a podle nich gestapáci "jen plnili rozkazy". My jsme také měli od počátku 50. let minulého století "své zákony" a dle nich komunisté "jen plnili příkazy".

A dnes máme opět plno uvědomělých lidí, co tyhle manýry schvalují a podporují je....

A není to něco jiného, jak by mi možná někteří chtěli "vysvětlit"! Je to TOTÉŽ a ty pravé následky teprve všichni tvrdě pocítíme, budeme-li i nadále jen tupě přitakávat. A to všechno "díky" vám, kteří nejste schopni se z historie poučit a nedokážete dohlédnout o kousek dál, tak jako to nedokázali lidé před téměř 90 lety.

Podstatou začátku KAŽDÉ totality je prosazování "všeobecného dobra".

4 0
možnosti

Jen bych vam pripomel, ze Commonwelth of Australia je demokraticka zeme a diktatura jako bylo nacisticke Nemecko nebo komunisticke Ceskoslovensko.

1 0
možnosti

J43a32n 62R55á72ž

14. 1. 2022 18:41

Nehodnotím absurdní chování Djokoviće, ani australské předpisy, jen smekám před australským ministrem.

Když imigrační úředníci vyprovodí z Austrálie bez milosti neočkovaného Inda nebo Mexičana, není důvod proč by se měly úřady chovat jinak k Srbovi. Že je tento Srb nejlepší světový tenista, je v této věci irelevantní.

3 0
možnosti

Ten váš francouzskej tenista Hugo je příjmením Herbert. To je, jako byste místo zmiňovaného Sandgrena napsal Tennys a to by mohlo i leckterého tenisového znalce zmást.:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za opravu. Při přepisu jména jsem se opravdu spletl a jako fanoušek pouze českých tenistů ( nyní vlastně jen tenistek) jsem chybu nepoznal. Hráče neznám. Jsem rád,že Vás to nezmátlo.:-)

0 0
možnosti

J55i46r26i 67T47i31c33h51y

14. 1. 2022 16:44

Nenavist k Djokovicovi se siri jako lavina, Castuji ho nejhorsimi nadavkami, je take oznacovan jako zlocinec. Skutecnost je takova, ze je to nejlepsi tenista sveta a pro poradatele turnaje bylo dulezite, aby se zucastnil. Na vzdory tomu, jestli o necem mluvil pravdu a nebo ne, dali mu vyjimku - kazde pravidlo ma vyjimky. Pak se ovsem rozbehl byrokraticky aparat a z nicitne epizody se vytvoril svetovy skandal.

0 0
možnosti
Foto

I nejlepší tenista světa musí ctít pravidla a nesmí lhát.

5 0
možnosti
Foto

Státnímu násilí a jeho fašistickým zákonům je správné bránit se jakýmikoliv prostředky, protože jde o obranu. Je to takové vyjednávání s lupiči.

1 0
možnosti

Podle vás jsou dneska všichni fašisti, jenom vy jste letadlo. ,,,;-D,,,

0 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 2
možnosti

V každé zemi platí moje země, moje pravidla, fakt nejen v Rusku, ale i v ostatních včetně Austrálie. Jelikož Djokovič porušil australské zákony, letí domů. Ministrovi pro imigraci se nedivím, ten se zodpovídá australským občanům, kteří volí jeho stranu, a většina z Australanů je proti Djokovičově pobytu v Austrálii. Logicky mu tedy vízum zrušil. Má na to právo.

4 3
možnosti

J29a11k47u45b 28Š38o54l33c

14. 1. 2022 14:12

Tím říkáte, že i v Rusku uznáváte, že moje země, moje pravidla?

1 0
možnosti

P79e83t27r 69N26e89d23v72ě71d

14. 1. 2022 12:28

Je to blb. Že si to vůbec lajznul...

1 0
možnosti

Své jsem již k této aféře napsal pod jinými blogy, takže se nehodlám opakovat. Co však nutno uvést na pravou míru a autorovi znovu připomenout je, že pozitivní test na covid neznamená nakažlivost, a už vůbec ne onemocnění covidem. Takže Djokovič, stejně tak jako všichni pozitivně testovaní, ale bez přiznakoví, nejsou nemocní. Koneckonců Válkem zavedená "pracovní karanténa" je toho jasným důkazem a vlastně potvrzením, že se celé 2 roky nesmyslně a zbytečně uzavíralo kdeco a že se nadále i nesmyslně testují zdraví lidé.

4 0
možnosti

* opr. "...že se navzdory tomu i nadále nesmyslně testují zdraví lidé."

0 0
možnosti

No, mluvi to celkem za sebe. Jeho narod nema ve svete zrovna tu nejlepsi povest.

0 1
možnosti
Foto

Který národ má ve světě dobrou pověst?

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.