Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

On je ještě tak drzý, že si otevře svou nevymáchanou na Stehlíkovou, která měla pravdu a kterou ocejchoval jako "nejodpornější".

Tak tohle může zabírat skutečně jen na jeho primitivní voličstvo ze čtvrté cenové, které neví o ničem nic, ale rozumuje o všem.

7 2
možnosti
PB

P29e86t43r 90B23u25r93i85a12n

19. 12. 2021 20:08

Tak pokud to řekl sám pan prezident Zeman, tak to musí být směroplatná pravda pravdoucí. Vždyť ze lží byl soudně usvědčen teprve pětkrát.

17 0
možnosti
ZH

Kde jsou Zemanovi zastánci? Až na pár trapných výkřiků se tu v diskusi nikdo neobjevil. Musím tedy sám.

Jako cca pětileté dítě jsem si myslel, že horečka je nemoc a divil se, že se paní učitelka ve školce ptá, cože mně bylo, když jsem měl tu horečku. Zeman se zřejmě dostal na úroveň pětiletého Holečka. Nedej se, Miloši! Nechutenství je nemoc! To ti vzkazuje a věří pětiletý Holeček.

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
VV

Mozna timto ukoncim celou diskusi, ale rekl bch ze nechutenstvim nad tim jak se chova nejvyssi velitel ozbrojene moci trpi uz snad cely narod. S vyjimkou tech skalnich ovladanch na dalku ze St, petrohradu.

8 0
možnosti
DP

Už i Ovčáček ty jeho kydy přestal snášet a ožral se jako to čuně...

4 0
možnosti
JL

A to je normální, že člověk, kterému nechutná jíst, si nechá udělat sondu do břicha? Moc to nechápu. Není nakonec dementní, tím pádem už je mu to jedno. Normální člověk přece na to nekývne, tím spíše, že má snížený pohyb, nehýbe se a to je důvod k dalším potížím.

4 0
možnosti
Foto

Tuhle na konci léta jsem se bavil o Zemanově stadiu s jednou starší lékařkou, ta mu dává max. rok, spíše méně. A Zeman jako by to chtěl naplnit - vyhodil Zaorala, co mu zarazil "vinný střik", a teď jako správný alkoholik popírá svůj stav. Jejda, kolikrát už já jsem to viděl - místo lití kořalky se činí kompromis přechodem na desítku nebo na ten slavný vinný střik a zdravotní potíže manifestované portální hypertenzí jsou samozřejmě způsobeny avitaminózou, zřejmě z nedostatku sluníčka.... Nic bych nedal za to, že do 3 měsíců bude mít Zeman další akutní selhání jater a bude moci začít střihat metr, už neodvratně. Je to prostě furt stejný a na alkoholiky je spoleh, usilovně šlapou ke konci jak dobře namotivovanej ciklysta.

20 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
JM

J40o39s63e20f 35M46i19k60e48l

19. 12. 2021 17:54

Tak to je nějaké divné, když mu už nechutnají ani jitrnice a ovar!

2 0
možnosti
RK

R47a90d34e23k 50K93o90h94u28t

19. 12. 2021 17:51

A hele, najednou je zdravotní stav věcí veřejnou. A že to neplatí při prokazování očkování nebo testu... To je strašně supr tajná zdravotní informace...

Napřed se chtělo vyjádření komise lékařů o schopnosti prezidenta vykonávat funkci. Když je na světě, tak to je najednou málo...

1 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si diskuzi. Z ní vyplývá, že nechutenství samo o sobě je jen příznak nemoci a nikoliv nemoc sama. Pokud mám věřit Zemanovi, že žádnou tělesnou nemocí netrpí, pak zbývá jediné vysvětlení. Zeman musel zahájit protestní hladovku. Ať tak či tak, chuť dělat si hlupáky z jeho vlastních voličů mu zůstala.

26 0
možnosti
TH

To ale nedá žádnou práci. On jen využije daného stavu :-)

0 0
možnosti
Foto

V léčení nechutenství slivovicí už Zeman dosáhl špičkové úrovně a v podstatě i světového věhlasu.

Myslím, že Zemanovi je vcelku jedno, co si o něm kdo myslí a klidně předhodí hadičku a zamlčí cirhózu, ať si myslí kdo chce, co chce. Už mu jde jedině o dokončení volebního období. I proto couvnul Fialovi.

22 1
možnosti
VV

Ono mu bude asi jedno i co pije, hlavne kdyz to ma grady. Becherovka mela tech nejak standardizovanych 40%, a zrejme Moravaci ho volili proto, ze presel jak rikal a pokud nelhal na jejcih 55% slivovici.

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.