Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

žádný div, že si vás redakce vybrala, mě z výpisu odstranili https://tomastrojan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779860

0 1
možnosti
TH

T24e81r56e40z65a 62H86o62l42á

3. 12. 2021 13:05

;-D

Hotový čtvrtý odboj! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VB

Poslední pohled na úřední data: poměr očkovaných a neočkovaných na JIP jedna ku jedné.

2 1
možnosti
JU

A jste si jistá, že umíte pracovat s daty?

4 0
možnosti
MC

Nevěřím že tolik lidí umřelo jen na covid. Až napíší jaké ti lidé měli nemoci a kolik měli roků tak ten covid nebude tak vysoký. Na chřipku umřelo víc lidí než na covid.

2 4
možnosti
FS

Paní Chmelařová, a kde jste vzala výraz "zemřeli na covid"? Jednoznačná definice těch zemřelých je "zemřeli s covidem". Pokud vám váše mysl a ideologie dovolí tak jistě pochopíte, že i tlustý alkoholický kuřák mohl být na tomto světě o pár měsíců déle pokud by ho neskolil covid a nerozežral plíce.

O stavu vaší mysli hovoří věta "až napíší jaké ti lidé měli nemoci a kolik měli roků" - Jistě je u každého zemřelého nějaký širší chorobovis, ale proboha, proč to k vašemu odbojovému hnutí potřebujete? To se tím má ještě pár stovek nových úředníků zabývat a vybírat z chorobopisů zemřelých všechny jejich nemoci? Pak budete chtít např. u mně vědět, jaký procentuální podíl na mé smrti měl covid či slabší srdce anebo propitá játra?

Jenom bych prosil stručnou odpověď: vy fakt věříte, že v současné době ta epidemie není problém s covidem ale jen tak shoda náhod, že se ti lidé válí na JIPkách jen tak jako jindy?

3 0
možnosti
JZ

Já bych řekl, že každá smrt za svobodu se dá interpretovat jako smrt na blbost;-)

0 1
možnosti
FS

Přečtl jsem si mnoho transparentů a názorů proti očkování na této demonstraci a šíleně jsem se zastyděl jak jsem naletěl té lékařské mafii, jsem totiž třikrát očkovaný!! Tak teď už mne sleduje magnát Soros a Bill Gates každou vteřinou i na záchodě, ve svém stařeckém věku jsem se stal neplodným. A hlavně (a to podtrhuji)se stydím za to, že jsem obětoval svoji svobodu a důstojnost za jakýsi prý lehčí průběh nemoci Covid. Jsem trapný když se vyhýbám řádnému pobytu na JIPce přitom jde o běžnou rýmičku a těch tisíc lidí na plicních ventilátorech jsou prý stejně zbyteční tlustí lidí či dokonce jen herci.

Půjdu tam znovu a nejen z dálky, ale uprostřed davu se nechám poplivat od samotného Janečka či bafuňářů z řad pražských restauratérů a hoteliérů z iniciativy "Chcípl pes" anebo vyhledám za tímto účelem samotnou Volfovou. Snad se také nakazím a budu vykoupen...

4 0
možnosti
RK

Tak až tam půjdete, nemějte hlavu moc vysoko, mohl byste snadno vstoupit do jízní dráhy něčemu hodně rozjetému a někoho by mohlo napadnout, že si za to můžete sám. A byť je zdravotní systém z principu solidární mohl byste utřít.

Rizikoví bez protilátek samozřejmě dost riskují, stejně jako doktoři, kteří se nesnaží nakažené v počátečním stádiu léčit. A do toho stát, který odmítá uznat protilátky, které jsou jednoznačným důkazem prodělání choroby a které vytvářejí lepší imunitu než vakcína, ne u všech samozřejmě.

Nenapadlo vás, že mnozí z neočkovaných právě proto odmítají?

Celé je to ve stylu: "Očkuj se a nekecej a hlavně o tom nepřemýšlej, protože na myšlení jsme tu my! "

0 0
možnosti
Foto

Zdavím národe je od Volfové logický pozdrav.

Vždyť ta jejich partauznává "nic než národ"

A je to i logické v hlavě nic jen řeči o národu.

KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

P69e16t87r 45H17a70n34n75i80g

30. 11. 2021 8:37

Kupodivu souhlasím s Vaším článkem. Zemřelo mi už 7 kamarádů, kteří byli odpírači vakcinace. Zemřeli na Covid, nebo-li jak mnozí odpírači říkají na oboustranný zápal plic. Neboť Covid neuznávají.

11 3
možnosti
Foto

L69u90b82o85š 94Z76á88l96o58m

30. 11. 2021 15:22

Nemluvil jste na demonstraci na Václaváku letos na jaře trochu jinak?

2 0
možnosti
HH

Chtělo by to tu přímou demokracii a svobodu pro všechny, jak chtějí tito vlastenci a jiní pologramoti...Hlavně by to chtělo absolutní svobodu pro lékaře, aby si mohli vybrat, koho budou léčit a koho nechají umřít na chodníku před nemocnicí, když tomu tak hrdě šel naproti...

3 2
možnosti
Foto

L13u28b95o47š 45Z27á75l12o30m

30. 11. 2021 15:28

To by samozřejmě chtělo, ale stejně tak by to chtělo zrušit povinné zdravotní státní pojištění. Dokud jsem nucen toto pojištění (ona je to vlastně daň) platit, pak mám být ošetřen jako neočkovaný (ale proti tetanu očkovaný jsem!), stejně tak, jako je bez problémů ošetřený tlusťoch, který nedbá o své zdraví a žere jen čokoládu.

6 2
možnosti
RK

R63a29d49e10k 83K39o80h48u70t

30. 11. 2021 7:12

Kde se furt berou ti odvazni bojovníci za svobodu? Když je na ne pořádán neustálý hon a jsou oběťmi holokaustu?

3 5
možnosti
RK

Kdysi jsem záviděl Jiříkovi ze Zlatovlásky, že ochutnal vzácného hada a porozuměl řeči zvířat....doba pokročila a já zjišťuji, že kouzelných hadů netřeba, neboť některá zvířate se naučila lidské řeči, dokonce i počítací stroje ovládají...úžasné. Ale shledávám, že ovládání těchto donedávna pouze lidských dovedností, bez lidského, přesněji člověčího myšlení není dokonalé.

PS. Hledám jakékoli zvíře (kouzelné) jehož maso mě po pozření zbaví umění číst drůbeží či jiné zvířecí texty.

0 0
možnosti
MJ

A co navrhují ti odvážní moudří inteligenti, kteří to tady poslední léta vedou? Napíchat experimentální vakcínu do všech včetně dětí a těhotných žen, vakcínu s nejasnými dlouhodobými vedlejšími účinky, která byla vyvinuta proti viru, který tu byl před rokem a půl... Tak to je asi ta správná chytrost!

8 23
možnosti
JU

J18o75s68e17f 38U13l87m80a84n

29. 11. 2021 16:44

Jaká je vaše definice slova "experimentální" a jakým kroekm vakcína experimentální být přestává? Jaké dlouhodobé účinky by ta vakcína měla mít a co by je mělo způsobit? A mimochdoem...opět ta základní otázka...víte, co ta vakcína obsahuje a jak funguje nebo jste se na to úplně vykvák a jen opakujete to, co vám sdělili na nějakém dezinformačním webu, kde se vzájemně poplácáváte po zádech, jak údajně nejste ovce?

18 6
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.