Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Očkování, nebo jakýkoliv jiný zásah do integrity vlastního těla musí vždy vycházet z dobrovolnosti.

8 1
možnosti
Foto

A pokud jde o důchodce kritizují pouze pětinu z nich,kteří se nenechají nesmyslně očkovat.Pro ty ostatní,tu velkou většinu pochvala za zdravý rozum o ohleduplnost k ostatním...

0 4
možnosti
MK

Opravdu? Myslím že si to můžete dohledat, pro více než dvacet procent důchodců je jakékoliv očkování nebezpečné. Nevím, proč vám vadí důchodci, ale jste jimi posedlí. Přitom nevím, jak byste se zachoval, kdyby vám bylo 80 let a jedna injekce by pro vás mohla znamenat smrt. Ano jedna injekce z z nějaké pravděpodobnosti.

5 0
možnosti
ND

No vidíte a teď vám nemocnici ještě zahustí náš nejvyšší a dokonce naočkovaný.

Co si s tím počnete? Určitě na to najdete nějaké vysvětlení.

Vy totiž víte úplně všechno, vám stačí vzít 40 dkg informací, 40 dkg nenávisti k důchodcům a 20 dkg energie k napsání článku a jste na svým.

11 0
možnosti
VV

A to kilo ceho jste pani Dubcova vytvorila? A jiste take vite, cim byl rusky mistodrzici v CR ockovan. nebyl to nahodou ten ze vseho nejlepsi Sputnik V?

Nejak tu ty bloogy a diskuse o nem utichly.

1 1
možnosti
Foto

Asi bychom se meli prestat obvinovat. Nakazenych a nemocnych ockovanych je cim dal vice vsude. To neni zadne tajemstvi. Ocka-neocka,pokud uz se mluvi o 4.vakcine,je to docela prusvih a je otazkou,zda bude fungovat. Navic se dnes ockuje 3.davka vakcinami starymi,virus mezitim mutoval. Ohrozenejsi cast populace by mela mit hlavne korektni informace a rozhodnout se pro podle nich mensi zlo. Pokud ma nekdo po nemoci nebo protilatky nebo spatnou zkusenost s nezadoucimi ucinky,nelze nikoho nutit.

3 0
možnosti
MK

AKTUALIZUJEME. Prezident Miloš Zeman míří zpět do Ústřední vojenské nemocnice. Podle prvních informací se nakazil covidem.

Článek

Podle informací CNN Prima NEWS se měl nakazit koronavirem. Prezident přitom nedávno obdržel třetí dávku vakcíny. Nemocnici opustil i přesto, že Ústřední vojenská nemocnice (ÚVN) mu doporučila jako nejvhodnější péči pobyt v nemocnici.

A přitom kolem něj jen očkovaní :)

4 0
možnosti
Foto

No a co?Očkování přece virus mohou přenést,to snad každý ví....teď jde o to jaký bude mít průběh.V jeho stavu mu ani očkování nemusí pomocí.Pry zatím bez příznaků...

0 0
možnosti
PP

Milý pane Bárto, jsem smířen s tím, že svoji ubohost nebudete nikdy schopen pochopit.

12 1
možnosti
MK

Pro nejhloupější část populace neexistuje okamžité řešení. Ti lidé tady prostě jsou a zrovna od vás se určitě přesvědčit nenechají.

Je tu pouze možnost řešení do budoucna. Spočívá v kvalitě vzdělávání. Ale to je možné pouze s vládou, která vzdělávacímu procesu přiřadí náležitou prioritu.

0 0
možnosti
MK

Když patříte, jak vašich slov vyplývá, k té chytřejší části, tak mi jistě vysvětlíte, proč by se ti lidé nedají přesvědčit, že? A hodně z nich má vysokoškolské vzdělání.

Ještě se Vás zeptám na jednu věc. Jaké je okamžité řešení? Jste přesvědčen, že je správné? A proč jste tak přesvědčen? Jste si jistý, že to ale řešení vede k okamžitým výsledkům a nikoho nepoškodí? Jste si jistý, že to vaše řešení nebude mít vedlejší následky, které v důsledku poškodí daleko více lidí, než chcete zachránit? A kde berete jistotu, že to vaše řešení je jediné správné?

3 0
možnosti
MK

Nejsem žádný antivaxer, sám jsem "plně" očkovaný, ale nelíbí se mi ten hon na lidi, co se nechtějí nechat očkovat. Navíc, jestliže mi někdo tvrdí, že je potřeba třetí a možná i čtvrtá dávka, jako asi nový ministr MUDr.Válek, tak pochybuji o účinnosti této vakcíny.

Opravdu leží na JIP tolik lidí, že se nenechali očkovat?

Jak ohrožují neočkovaní očkované?

Jaké vedlejší účinky má očkování?

Co udělá vakcína s lidským organismem za rok, standard je, že než je vakcína schválena trvá to deset let, tyto vakciny byly schváleny po půl roce.

https://vaccination-info.eu/.../schvalovani-vakcin-v...

Poté následuje program klinických studií u lidí. Výrobce zkoumá vakcínu v klinických studiích rozdělených do tří fází, přičemž jednotlivých fází se účastní čím dál více osob. Program musí splňovat přísné normy a dodržovat postupy a protokoly stanovené regulačními orgány.

Celý proces od počáteční koncepce až po povolení trvá přibližně deset let.

8 0
možnosti
MK

....................................................

Existuje klinická studie o chování mutací viru? Neexistuje, je to vše na pravděpodobnosti. Existuje klinická studie, že lidé, kteří leží v nemocnici s Covidem, jsou tam skutečně jen kvůli tomu, že testy jim ukázaly, že jsou infikování Covidem, anebo tam leží proto, že jejich organismus je tak oslabený, že covid není příčinou, ale větší součástí jejich problémů?

Nechci to zlehčovat, ale mám pocit, že se vylévá dítě i s vaničkou.

Místo ochrany ohrožených skupin, stát ohrožuje všechny. Místo toho, aby se poslouchali lékaři, kteří vyzkoušeli ověřené, byť ne přímo proti covidu určené, ale funkční léky, tak se tito lékaři zpochybňují, stejně jako se zpochybňují jejich závěry a zkušenosti z léčby těmito léky.

Několik tisíc let byla medicína závislá na výměně informací. Co pomohlo, to se použilo. Dnes? Oponentura nikoho nezajímá, jede se jen jedna cesta a kdo je proti, je dezinformátor, antivaxer apod.

Když jsem studoval na teologické fakultě, tak, vím mnohými nesnášen, Ctirad Pospíšil, řekl jednu krásnou věc. "když budou čtyři lidé, tři se shodnou na jednom názoru a jeden bude mít názor jiný, tak je třeba naslouchat tomu čtvrtému" Protože pochybnost vede k pravdě

4 0
možnosti
VV

Hlavne podekujte neockovanym seniorum, ktere dle nich nakazi ockovana osoba a oni, ac jsou nakazeni roznaseji tu chorobu nakupovanim po Teplicich.

A jiste to nebude jedina osoba a jedine mesto v CR, kde muzete na tyto bezohledne osoby narazit.

0 2
možnosti
MK

Opravdu, jenže ono je to tak, že plně očkovaná osoba roznáší Covid.

Mohu Vám dát příklad z ValMezu z předvčerejška, kdy kolega, plně očkovaný, manželka, plně očkovaná, ale covid pozitivní, na rozdíl od manžela, nahlásili kontakty. Většina očkovaných.

Další příklad a velice osobní. Moje mamka a její druh, po tátově smrti, oba očkovaní, covid pozitivní. Před týdnem, seděli s přáteli. Z toho jeden jejich přítel, plně očkovaný je na JIpce v Českých Budějovicích, jeho manželka zatím v domácí léčbě, ale dýchací potíže.

Moje mamka je doma, stejně jako její druh, oba horečky, bolení hlavy atd.

Sám jsem plně očkovaný a byl jsem covid pozitivní, na rozdíl od vás si nemusím nic vymýšlet a tak přikládám i foto mého covid pasu.

https://ibb.co/H7SFb4L

5 0
možnosti
TH

T21o12m32á98š 97H10y18n68e33k

25. 11. 2021 18:40

Co vůbec nechápu jsou myšlenkové pochody starých obézních o sebe nedbajících bezohledných sobců. To je jim opravdu jedno, že zahltí nemocnice a tím v podstatě omezí celou společnost? Minule tvořili osmdesát procent hospitalizovaných. Také jste o nich napsal blog?

1 0
možnosti
Foto

Tak mám to v plánu.Bude se jmenovat, Tlustý budou studený a hubený hubený....můj blog je kritický ke skupině neočkovaných seniorů a týká se pochopitelně i těch obézních.I to je problém...

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.