Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nebrat a kdyz uz, tak rozhodne neposilňovat.

Prodlužovat si politickou bezinfekčnost co půl roku povede v lepším případě jen ke zničení imunity přirozené a v horším případě naznačeno zde:

Zásadní námitky proti mrna vakcínám říká zde Turánek v minutě 18-26 a 35-40. https://www.youtube.com/watch?v=VYtBEnB1F6E

1 0
možnosti
Foto

Opravdu zajímavý odkaz, děkuji, je to takový ostrůvek v moři, kde každý ví, co a jak a zpochybnění se nepřipouští.

0 0
možnosti

A vše nasvědčuje, že tomu tak bude, protože jsem dosud nenarazil na objektivní kritiku.

Proti Turankove rozhovoru vystoupil Cemper z manipulatori.cz: https://manipulatori.cz/profesor-jaroslav-turanek-a-rozhovor-pro-svedomi-naroda/

co tedy Turanek rika zavadejiciho v minutách 18-26 a dále 35 az 40, kde se rovnez zminuje o bidnych vysledcich verinarniho nasazeni mrna.

Cemperuv text je výrazně manipulativni, jak je u nej bohuzel caste. Zde si Cemer nasel cca 4 irelevantni drobnosti, kvuli kterym chce shodit cely obsah. A ani v tech drobnostech vlastne nic nedokaze. Navíc kritickym pasazim se vyhyba.

1.drobnost: Turanek veterinarni odbornik do toho nema mluvi.: Je to naopak vyhoda, protoze je dlouha praxe mrna právě ve veterinarnim uziti.

2. Pekovou Turanek hajil v te veci, ze ona byla ostouzena za myslenku, ze je c19 umele vytvoreny. Pritom posleze se na teto hypoteze shodla rada odborniku.

3.Srovnava c19 s HIV... Už to je nesmysl samo sobe. napise kolem toho kupu floskuli o jakesi trestnosti sireni nakazy, aby to vypadalo, ze na Turankovo vystoupeni je obzvlast zavadne. Nyni je to tim absurdnější, ze ockovani lide maji zelenou sirit c-19 na zaklade jakesi politicke bezinfecnosti, prestoze ockovani zadnou bezinfecnost nezarucuje.

4. Pojem genova terapie pouzivaji samotni manazeri Pfizeru.

Hned v uvodu clanku argumentuje, ze Turanek diskutuje na novinkach, ktere maji spatnou povest..cimz chce asi naznacit, ze Turanek ma spatnou povest. Od tohoto radku to ma cenu dal cist leda pro pobaveni nad pamfletem, který je svou bezzubostí nepřímým důkazem, že Turánek má pravdu. Pan Cemper totiž věcný protiargument nenašel.

Kazdopadne na c-19 doporucuji https://zlutavoda.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.