Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odkaz je docela zajímavý, dokážete to nějak vysvětlit? Vloni padali zdravotníci na ústa, protože byl v nemocnicích nedostatek personálu, nedostatek personálu je v nemocnicích dlouhodobě, kdekdo to ví, covid to ukázal v plné nahotě. Proč nedošlo k posílení personálu v nemocnicích? Stát na to měl víc než rok a výsledek žádný? I v době předcovidové bylo málo zdravotníků, nikdo s tím nic nedělal předtím, nikdo s tím nic nedělá ani potom a očkování to nezachrání. Ale na to se asi neptáte, to berete jako normu.

0 0
možnosti
JN

nebrat a kdyz uz, tak rozhodne neposilňovat.

Prodlužovat si politickou bezinfekčnost co půl roku povede v lepším případě jen ke zničení imunity přirozené a v horším případě naznačeno zde:

Zásadní námitky proti mrna vakcínám říká zde Turánek v minutě 18-26 a 35-40. https://www.youtube.com/watch?v=VYtBEnB1F6E

1 0
možnosti
Foto

Opravdu zajímavý odkaz, děkuji, je to takový ostrůvek v moři, kde každý ví, co a jak a zpochybnění se nepřipouští.

0 0
možnosti
Foto

J14i92ř57í 14K43i31n23d70l

16. 11. 2021 17:16

Vysvětlete, proč je přeplněné JIP, lůžková část, když od března je tu infuze Regn-cov2. která se kape do žily a prokazatelně zabraňuje a zmírňuje následky covidu, takže pacient neskončí v nemocnici a ani nezemře. U nás v nemocnici jsou to dva lidi za měsíc, který to poodstoupí.

0 0
možnosti
Foto

Tak na to se ptejde zdejších selských odborníků.Ja nejsem lékař.Proc jsou lidé na JIPce?Pro zábavu to jistě nebude...

0 1
možnosti
Foto

J44i97ř93í 59K40i23n84d72l

16. 11. 2021 16:52

Pane Vokoune je podstatný, ale opravdu podstatný rozdíl mezi Comirnaty a Regn-cov2. Comirnaty se podává ve dvou dávkách, obvykle do svalu v horní části paže,Regn-cov2 je infuse, která se vám kape do žil cca. 60 minutdo žíly. S vámi je fakt sranda;-D;-D

1 0
možnosti
VV

Nevim u nas neprsi. Ale mlha byla dnes prede mnou i za mnou.

0 2
možnosti
Foto

J87i74ř78í 87K33i25n96d25l

16. 11. 2021 16:45

Tady je to samý Dummkopf. Jeden jsem dá informaci, že u nás je látka, která snižuje těžký průběh covidu a zabraňuje jeho rozšíření. Místo toho, aby si tady řekli, to je fajn, pokud ostanu covid, tak o tuto látkupožádán. Místo toho se tu pindaj nesmysly , na úrovni žáka základní školy. Tyhle stránky, už dáno nemají tu úroveň jako měly. Jeden dummkopf vedle druhého.

1 0
možnosti
VV

Prevladate tu vy, takze se k nim hlasite?

0 0
možnosti
Foto

Voltaire proslul výrokem "Nesouhlasím s Vámi, ale udělám vše proto, abyste svůj názor mohl obhajovat". Tedy budu potěšen , když budete dál své názory publikovat na tomto blogu. Už jen proto, aby jste si vy přečetl v diskuzi, co si o vás lidi myslí "co jste za člověka".

4 0
možnosti
Foto

Zcela určitě neřekl "udělám vše proto"

0 0
možnosti
Foto

Prestante se navazet do neockovanych a vysvetlete,proc,kdyz jde o preplneni JIP se v minulosti JIP redukovaly a stav v nemocnicich je dlohodobe podhodnocen. Misto toho se utraci za testovani zdravych miliardy.Kdyz budete jako ockovany na JIP,svedete to na neockovanou populaci do 40 let,kteri s covidem na JIP skoro nejsou?

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
JD

A je to tady! Kritické myšlení, radikálové, rozumní- hloupí. Rozeštvávat!!!

0 1
možnosti
PC

Mě by spíš zajímalo, pane autore, co vy jste za člověka, který má nekonečnou potřebu navážet se do lidí a urážet ty, kteří se rozhodli jinak, než co jim vnucuje mainstream.

Jedno vím však jistě - patříte buď mezi fanatiky (a ti nikdy reálně nepřemýšlejí), nebo jste nastrčený, možná i placený provokatér. Ať už jedno či druhé, obojí o vás dostatečně vypovídá: jste nejen demagog, ale zlý, neurvalý, ba dokonce, troufám si tvrdit, velmi nešťastný jedinec.

Starejte se laskavě o sebe, nechte se třeba 2x do měsíce opíchat, ale neobtěžujte svými výplody ostatní, kteří mají (zrovna tak jako vy) plné právo na vlastní postoj a způsob, jak se postarají o SVÉ zdraví, do něhož je vám kulové!!!

10 1
možnosti
Foto

Uvádí se , že cca každý sedmý má mentální defekt. Volební právo mají ale stejné jako géniove . ..

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.