Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ačkoli jste napsal v podstatě pravdu, jako vždycky je i tento váš článek (včetně nadpisu) prosycen záští, nenávistí, a dokonce i škodolibou radostí. Tím pádem ztrácí na objektivním hodnocení, jímž by mělo být pouze konstatování a poukázání na vlemi nehezkou špinavou hru Hradu, která nejenže není nikomu z nás příjemná, ale i z mezinárodního hlediska vrhá velmi špatné světlo na celou Českou republiku.

1 1
možnosti
Foto

I vy psychologu, ještě, že nám vždy vysvětlíte, jak to autor vlastně myslel.;-D

0 0
možnosti

Dnes nám naservírovali "UNIKLOU SMS".

Ale ta SMS nemohla unknout, ta musela být NĚKÝM UNIKNUTA!!

V zásadě je pět možnosti jak ta SMS byla uniknuta:

1) přímo odesilatelem

2) přímo příjemcem

3) příjemce nachal někde válet otevřený mobil a někdo si tu SMS přečetl a pal jí uniknul

4) nějaký šikovný fotograf vyfotil displej příjemcova mobilu, když si tu SMS četl (už se to stalo)

5) mobil odesilatele či příjemce je někým sledován a ten to pak unikl

Je možné, že někdo uvede další možnost, ale zcela určit té SMS nenarostly nožičky, aby si odběhla do medií. A teď babo raď. jak ta SMS unikla. Vzhledem k její formulaci a obsahu bych si tipnul jako nejpravděpodobnější únik od odsilatele.

0 0
možnosti
Foto

Jsem zvědavá, co budete psát, pokud se ukáže, že je všechno poněkud jinak.

1 0
možnosti

Nevím sice, co bude psát pan Bárta, ale vás vážně nezajímá, jestli Miloš Zeman ještě vládne vlastním rozumem, nebo za něj vládnou jiní?

5 0
možnosti

J90i85r41i 52T58i55c73h24y

17. 10. 2021 16:35

Propita jatra prezidenta, totalitni rezim, hradni banda, pomateny Ovcacek, alkoholem poskozeny mozek, podezrela parta, hystericke blaboly, obludna vizitka Ceska, fanaticti stoupenci prezidenta, jejich guru je alkoholik,, alkoholem zdevastovany prezident, vyplody alkoholem choreho mozku, rozestvavani lidi privrzenci Zemana. Ma snad nekdo pochyby, ze pisatel nema prezidenta v lasce?

4 1
možnosti
Foto

Opravdu nejsem člen Zemanova fanklubu a z té bandy, kterou se obklopil se mi dělá nevolno. A právě proto mám oči otevřené a nemusím nic lakovat na růžovo a posuzovat situaci na základě stále více informací reálně....

5 0
možnosti

Já myslím, že to je další hra pana prezidenta, jak ohnout ústavu nemuset nikoho jmenovat sestavením vlády. Podobných případů už tu bylo několik.

Volby nepodaly jak měly, tak se pan Zeman "hodil marod". Je chudák nemocnej, ale zase ne tolik, aby občas nemohl něco podepsat. Prostě hraje o čas. :-)

1 0
možnosti
Foto

I25v56o 41C51i54l68i60c72h

18. 10. 2021 4:00

Myslíte, že hraje i tohle?

"„Světlé chvilky střídají chvíle zmatenosti. Kdy se mu pletou třeba lidé,“ říká zdroj.

Prezident podle něho spolehlivě poznává lidi, které zná dlouho, problém ale má u lidí, které dobře nezná. Zdroj popsal návštěvu maďarského premiéra u prezidenta v Lánech. „Když kupříkladu u něj byl Viktor Orbán, oslovoval ho Andreji a začal na něj mluvit rusky,“ dodává zdroj."

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prezident-vetsinu-dne-prospi-a-byva-zmaten-rika-zdroj-z-jeho-okoli-178076

0 0
možnosti

Miroslave, dobře, že jste to napsal - Já nabízím :

Politikové jsou správci, věcí Veřejných. Svého druhu dobrovolní "Sluhové". Volbami se nabídli, že naplní svůj program a očekávání. My si je platíme, tedy nám slouží. Nikdy bych mezi nevstoupil! Jsem si vědom, že bych byl nárokován. Ztrátou soukromí. Nelze být politikem od po-pá, nebo pouze ve dne. Prostě, jsem jim pořád, 24/365, po dobu mandátu. Dále jsem si vědom, že bych cosi vyved. Někde se opil, vyřkl blbost. To je i lidské, nikdo není neomylný. Jistě, stačí se omluvit. Ani se sousedem bych, nemohl močit u plotu, zase by vyskočili paparazzi, bulvár ...

Kdybych byl ten "sluha" nejvyšší? Vrchní velitel vojsk, ústavní činitel č.1? Hrůza! To bych musel jít úplně do trenek. Stejně všechno praskne a budu odhalen i za zdí. Budou o mně psát v knihách, zesměšním se! Pravda, někdo je zase pálí. Pak mu doslova stále vlají na střeše, nad chalupou. A to se právě stalo. Melody Boys, hradní chlapce nekomentuji. Není co. Spolek nikým nevolených vyžírků, bez prověrek. Chuligáni na hradě. Zdravotní stav prezidenta ČR není věcí bytostně soukromou. Mj., kdyby tento činitel za něco síál, Kč by na to reagovala. Poklesla by, tak jako ten právě nemocný ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Tebto blog ukazuje, že zdravotní stav prezidenta by měl být vždy věcí navýsost soukromou, protože mentální úroveň nezanedbatelné části společnosti, která často dokáže i vyhrát volby, není příliš vysoká. Neslušnost, pomstychtivost, špatně skrávaná radost z cizího neštěstí, ano, i sprostota, místy vedoucí až k hyenismu je něco, bez čeho se slušná část veřejnosti jistě ráda obejde. Děkuji za pozornost, hezký den !

7 9
možnosti

Zajmímalo by mne, jestli si uvědomujete, že jste v podstatě popsal Zemana :-/

17 2
možnosti
Foto

Já si text oné SMS přesně nepamatuji, takže nevím, je-li, že transplantace jater je zbytečná, nebo je UŽ zbytečná.

8 1
možnosti

Pane Bárto, bez ohledu na poslání článku, cirhoza jater může vyniknout mnoha jinými způsoby než pitím.

3 0
možnosti
Foto

Zejména u chronického alkoholika! ;-D

5 1
možnosti

Hradní mejdan je super. Řádí tam exorcista Ovčáček, vymítá . Energošmejdy a prodejce předražených hrnců presentuje Mynář. Širokou Volhu a mužiky, zase osoba nejedlá. Představení dobré. No dobře. A kde je ďábel ... ? :-)

7 0
možnosti
Foto

A kde a kdo byl a je Kain, a kde je Ábel. Na hradě přec jezdila i ,,královna koloběžka" s velkýma ,,přednašima", kdo toho si dnes všímá? To v dobách, kdy Král Václav s bandou levobočků z hradu připíjeli na Patočku. K.K. o tom svého času pěl, leč dnes na to, asi raději, leckdo, trošku, žel, zapomněl:-/

2 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.