Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když je zaměstnanec nemocen a to natolik, že nemůže přijít do práce a vykonávat své povolání, logicky budu hledat jiného zaměstnance, který jeho práci udělá. A to v jakékoliv profesi.

Je jedno zda rozváží rohlíky, nebo pověřuje sestavením vlády.

9 0
možnosti

Pane Mrkvičko.

to máte ze své vlastní hlavy? Větší hovadinu těžko pohledat. Zjistěte si co jsou ochranné doby a jak je těžké rozvázat s nemocným zaměstnancem pracovní poměr.

Zřejmě musíte být zdravý jako buk a vy ani nikdo z okolí zřejmě nikdy nezůstal doma na nemocenské.

0 2
možnosti

J57i58ř40í 41K55u80n27e39š

12. 10. 2021 7:19

Zdravotní stav nemusí být zveřejněn, ale odpovědní činitelé musí být informováni. Pokud jsou, je všechno zřejmě v pořádku.

0 1
možnosti

Tiež som si spomenul na najväčšieho priateľa a obráncu socializmu v ČSSR maršála Leonida Ijliča Brežneva ! My pamätníci sme mali to šťastie vidieť ho v maršálskej uniforme .

Buďme trochu slušný , nepochovávajme Zemana , stále Očáček neoznamuje , že pristálalo lietadlo s kremeľskýmu lekármi .....

0 0
možnosti

I11v97o 90L53y97č20k80a

11. 10. 2021 21:07

Myslím, že se bez podrobné zprávy obejdu.

2 0
možnosti

Co se stalo na schůzce? Babiš našel Zemana v žalostném stavu, kdy už nebyl schopný jakékoli interakce, a zavolal záchranku. To je asi tak celé. :-/

16 0
možnosti

A dodám - navzdory hradní sebrance, která si ho chtěla udržet kvůli vlastním zájmům co nejdéle.

7 1
možnosti

Myslim ze vime.

Nekonala se.

2 1
možnosti

Nevim proc musi porad hrad lhat a neco zatajovat. Dyt mi to chapem, ze je nemocnej a nebudem se ani smat, ze ma problemy s jatry nebo umira. Ale nedostatkem sebereflexe a dustojnosti pohrdat budem.

24 0
možnosti

Fuj ty hrubky tam. Moc se za ne omlouvam.

0 0
možnosti
Foto

Premiér vstoupil. Ovčáček schovaný za židlí pohnul prezidentovou rukou, aby to vypadalo, že premiérovi mává. Premiér pozdravil. Ovčáček neovládá prezidentova ústa, proto opět pohnul rukou a vypadalo to, že prezident zase mává. Premiér si to vyložil jako rozloučení a odešel.

8 4
možnosti

J35a60n 66R57á37ž

11. 10. 2021 16:53

To je hodně hloupé!

9 0
možnosti
Foto

Dojmy, sem tam pojmy bez jakéhokoli ponětí, a spekulace. Hladce i obratce. I bezradnost. Že se ,,musí" jednat. Ale kdo s kým. Jako vždy všichni vědí velké kulované, ovšem jako vždy, naprosto přesněR^;-D Řešení je přitom poměrně prosté. Počkat. Lhůty jsou jasné. Pro demisi vlády i parlamentu, i ustavující schůzi v jeho novém složení. Stejně tak jako je dáno případné zastoupení prezidenta. Kdo si počká, ten se dočká. A kdo se bojí, ten v síni víte co,že. Jen stále mnohým uniká to podstatné. KRIZE. Dávno stojí dokořán mezi dveřmi. A nejen u nás!

2 2
možnosti

J19a56n 39R80á86ž

11. 10. 2021 16:52

Nosné téma vítězů voleb "Antibabiš" je dnes už passé a nikoho nezajimá. Inflace, zdražování energií i úvěrů a hrozící nezaměstnanost jsou dnes aktuální témata. Co s tím udělá příští vláda, to by nás teď mělo víc zajímat.

PS. Mne Babiš zajímá jen, jestli svou prohru o premiérský post prijme jako chlap nebo ze sebe udělá šaška a škůdce prodlužováním agonie vlády s ministry ze strany, která se ani nedostala do Sněmovny. To by byl asi Babišův největší průšvih, který by měl naštvat i jeho skalní fandy.

4 0
možnosti

Babiš dojel do Lán za Zemanem, ale Bůh ví, s kým tam vlastně jednal... Taky o tom přemýšlím.

9 3
možnosti

Mozna s pasoucim se stadem.

1 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.