Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Ono to přijde samo a taky se pomalu ale jistě blížíte té hranici kdy začnete volit ANO.

;-D;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

;-D A což tak udělat ,,průzkum" u občanů ve věk. rozpětí cca 45 až 55 let. On to totiž bývá věk, kdy mnozí bez rozdílu pohlaví prodělávají klimakterium, což se může lecjak a ve velkém rozpětí projeviti může jak fyzicky, tak i duševně;-)

4 0
možnosti
Foto

Tak pokud Vás nezajímá jako volí nejstarší voliči, tak mě ano. Proto o tom píši...

0 0
možnosti
PK

Zbytečně podporujete mezigenerační konflikty, které jsou už tak vyhrocený. BTW. kdo pro ty staré a nemohoucí lidi udělá více....Piráti,ODS, KDU? Tak čemu se divíte?

4 0
možnosti
Foto

Kde asi budou chybět ti miliardy na úplatky. Právě těm nejstarším. Co je lepší. Přidávat seniorům na dluh, či pro ně stavět nové zařízení. Je jich málo a bude jich čím dál víc potřeba....

1 0
možnosti
Foto

Ale jo, to se dá čekat. Paradox je, že o značnou část svých voličů se připravil sám Babiš nezvládnutou pandemií.

1 5
možnosti
LP

a kdy Babiš vlastně nezvládl pandemii ? Na jaře 2020, když se zavedla opatření ? Nebo na konci léta, když Babiš odmítl roušky ve školách ?

Nebo na podzim, kdy nastal strmý nárůst, ať už byly důvodem ty chybějící roušky /podle mě spíš extrémně nízký výskyt viru na jaře/ ?

nebo v zimě, kdy stále pokračoval podzimní trend ?

Pokud by vaše odpověď zněla na konci léta, rozuměl bych tomu. Jenže on se tehdy rozhodl pro variantu bez roušek a bez omezeních, po kterých zde všichni jeho odpůrci volají. Měla být opatření více sofistikovaná ? Pamatuji, když odborníci doporučovali aplikaci erouška. Kolik procent obyvatel si ji nainstalovalo ? Může Babiš i za to, že jich bylo málo ? A byla by vůbec k něčemu ? A co se mělo tedy udělat ? Víc trasovat ? Pamatuji si, že spousta lidí tehdy říkalo, jasně, já vám tak budu bonzovat. A nikdo nemá nárok mě špehovat. Tak kdy tedy nezvádl epidemii ? Kterou zřejmě všude jinde zvládli.

1 0
možnosti
ND

Je to článek zcela ve vašem módu, nic překvapivého.

Je to typické štvaní proti jedné skupině lidí...

Zaštiťovat se průzkumem koho by volili středoškoláci je naprosto mimo, nemají možnost něco ovlivnit a až dosáhnou plnoletosti můžou svoje názory stokrát změnit.

Pochopila jsem a nic na tom nemění vaše směšná "mlha", na konci. Nazývat ANO seniorskou stranou je opravdu zvláště podlé, ale co už.

Akorát ovlivňujete přístup jedné skupiny lidí proti druhé a to už prostě neokecáte.

Jak jsem vám už jednou napsala, protože jsem přející tak vám přeji, abyste se

15 1
možnosti
ND

předčasně odkliknuto

A dobře tak, už to nedopíšu

2 0
možnosti
DR

Tak takovou trapárnu bych nečekal ani od Vás. Nechcete volit i za ně? Rv

9 2
možnosti
Foto

Ne. Jen doufám, že přijde k volbám víc mladých lidí, které zajímá jejich budoucnost....

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.