Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je to pořád dokola. Bizardnější uskupení, jako je kruh okolo Miloše, jsem fakt ještě nezažil. Dalo by se mávnout rukou, no nedá! Fascinuje mne, že NIKDO nemá Bezpečnostní prověrku! Neuvěřitelné, kdy tuto nemá ani vedoucí "Bezpečnostního odboru Hradu", Jan Novák ! Dodnes, nikdo nevysvětlil roli Nejedlého člověka, s diplomatickým pasem. Co tam dělá, na bázi čeho se tam vůbec vyskytuje ... ?

Miloš tedy sděluje - "Žiji ve století páry. Počítač nepoužívám, vyskočilo na mne dětské porno. Přestože propaguji zájmy soukromé firmy Huawei, (neuvěřitelná sponzorská smlouva - Merkelová asi propaguje ruské jikry), telefon nevlastním, nepoužívám !? Pevnou linku taky nezvedám. Jak se mnou vlastně lze navázat spojení" ... ?

Jednoduše - "Kdo se mnou chce mluvit, zavolejte Ovčáčkovi. Probudí mne, ozvu se. Mnoho toho vyřídí, prezidentem je vlastně on. Nebo zavolejte Mynářovi, či Nejedlému, jejich mobil mi přinesou. Ježišímarjá, já jsem odposloucháván" ...!

Opravdu příznivci - nepříznivci. Toto je "Hlava státu?", Vrchní velitel ozbrojených sil, člen NATO a EU? Ví vůbec Miloš, že stojí v čele ČR ? Nebo mu to okolí sdělí?:-)

23 0
možnosti
VB

A jak s tím souvisí odposlechy prezidenta? Protože se Vám nelíbí, tak ať ho klidně odposlouchávají?

5 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.