Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Zeman je, jaký je a jiný nebude. Hulvát a ješita, avšak s pevnými i když mnohdy kontoverzními názory. S tím lidi při volbě počítali. Jeho protikandidát v prezidentské volbě však byl tak nečitelný, že lidé raději volili sprostou jistotu, než bezpáteřního podržtašku (komukoliv).

7 2
možnosti
Foto

Tak tak, lepší jistá lež než nejistá pravda.;-D

11 1
možnosti
MM

Snad už žádná Hradní lež mě nemůže překvapit, ale zaráží mě, že hlava státu a vrchní velitel ozbrojených sil nemá telefon.

To používají poštovní holuby, potrubní poštu nebo kouřové signály?

10 0
možnosti
Foto

;-D Nejni telefon jako telefon. oni nejsou jen klasické mobily či tzv. dotykáče. I obyčejný člověk, jako já používá i další ,,bezdrát.,pojítka", a tím nemyslím jenom net;-)

1 0
možnosti
PB

Zeman je naprosto nedůvěryhodná osoba usvědčená mnohokrát ze lži. Vám karma.

12 0
možnosti
JK

Dozvěděli jsme se pouze dvě věci.

1) Zemanovi už dlouho nikdo nesvěří ani na okamžik žádný telefon.

2) Babiš mu slíbí cokoliv a nebýt u toho Minář, tak nikdo neví, že slibuje nesmysly, Miloš už informaci neudrží.

8 0
možnosti
HH

Miloš toho neudrží víc, než jen informaci...

5 2
možnosti
JP

Nebude dlouho trvat, a Zeman skončí v zapomnění... Tak s tímto nesouhlasím. Pokud nezvítězí ve volbách demokratické strany, které by podpořily připravovanou ústavní žalobu na prezidenta, který by byl následně ústavním soudem zbaven funkce, tak je ta doba setsakramentsky dlouhá. Agent Kremlu a Číny ve funkci prezidenta republiky ještě více než rok, je podle mého názoru doba příliš dlouhá.

Za článek karma.

9 7
možnosti
JV

Snad jen drobná korekce vašeho textu - agent je člověk pracující v utajení, Zeman však koná zcela veřejně. Přiléhavější označení je rusko-čínský sluha.

5 6
možnosti
JV

Víte, mě překvapuje, že šéf BIS Koudelka dostal vyznamenání od CIA a mnozí u toho hýkají nadšením. BIS má chránit české zájmy a národní bezpečnost. A dostat ocenění od CIA je v překladu to, že zpravodajská služba USA ocenila spolupráci s naší bezpečnostní službou. Jinými slovy - cizí rozvědka vyznamenala naši kontrarozvědku. Minimálně bizarní, každopádně nepochopitelné a o něčem vypovídající.

9 13
možnosti
JK

Takže pochvala od vašeho kamaráda vám připadá také bizardní?

6 4
možnosti
Foto

I47v88o 77C35i66l71i92c27h

23. 8. 2021 8:23

Souhlas a karma R^

6 0
možnosti
VB

Nevím, co je těžkého na tom pochopit, že když je váš spolupracovník odposloucháván, a vy mu zavoláte, že jste odposlouchávám taky. Ale pokud tyto praktiky schvalujete, vaše věc. Mně to tedy přijde dost zvláštní, když nekontrolovatelná BIS, proslavená hlavně řízenými úniky informací do bulváru, odposlouchává prezidenta. Můžeme opět čekat únik nějaké kompilace nahrávek do Reflexu?

8 5
možnosti
JV

Tímto způsobem se dostala policie k odposlechům Nečase. A ti samí lidi, co obhajují Koudelku nemohou přijít na jméno Šlachtovi. To jsou věci, co?

7 2
možnosti
JV

Ostuda, ostuda . Kdo ma tento narod vzit vazne, kdyz si neco takoveho zvoli na Hrad.

8 7
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.