Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Jinak My očkovaní. Vzpomínám na heslo MY komunisti neustoupíme ......

4 1
možnosti
LJ

Vy neockovani evidentne neustoupite hloupym ovcim co se ockovat nechali.;-)

0 1
možnosti
JF

Pane Bárto, požádejte MZD o informaci kolik bylo opětovně pozitivních na Covid 19 po první dávce, druhé dávce a kolik jich byl očkovaných hospitalizováno ve srovnání s těmi druhými. Toto by měla být základní informace pravidelně zveřejňovaná. Pak by bylo vše jasné.

3 0
možnosti
OU
JS

Tak spíše jsem si všiml agresivního očkovacího fanatismu, viz Váš příspěvek a blog toho "inteligenta" Bárty samotného

9 2
možnosti
JK

Ano, svět se zas tak moc nezměnil. Jen si někteří zvolili jiné modly.

1 0
možnosti
ES

Znám různé případy očkovaných, raději o nich nechtějte slyšet!:-)

2 4
možnosti
Foto

Myslim ze dat sanci Darwinovi obcas nezaskodi ...

2 1
možnosti
MN

Darwin by asi nevěřil, kolik lidí si dá do těla dobrovolně aplikovat látku o které nikdo netuši co mu tam časem vyrobí za "bonus".

0 0
možnosti
JS

J48a41n 32S55o33u32č19e45k

27. 7. 2021 6:49

Vážený autore blogu, popřemýšlejte o tom, proč se očkování proti covidu neprezentuje jako ochrana proti nemoci, ale jako vstupenka k různým aktivitám. Popřemýšlejte o tom, proč se na jeho propagaci podílí pouze úzká skupinka osob a názorům jiných není dáván prostor. Popřemýšlejte o tom, proč nejsou brány v potaz přirozeně získané protilátky po prodělání nemoci. A prosím, nesrovnávejte skutečně smrtelné nemoci typu pravých neštovic s respiračním onemocněním, které zdravý člověk vyleží za týden. Apropo, již jen to dělení na MY a ONI přispívá k rozdmýchávání nenávisti ve společnosti. A to je mnohem horší, než celý covid.

29 8
možnosti
JS

Tak dovolte mi, abych se pod tento příspěvek, který jste napsal podepsal. Výborně řečeno. Ale myslíte si , že autor je schopen až takového přemýšlení?

6 2
možnosti
KS

Zajímavé je, že v internetových diskuzích mají odmítači očkování vždy převahu. Přitom jich je výrazná menšina.

5 2
možnosti
Foto

Přesně tak.Hodne malá,ale zato urvana skupina.Ockovanych naštěstí přibývá,ovšem k 88 procentům Británie máme dost daleko...

1 6
možnosti
KS

Já jsem zvědavý, co se stane, pokud se kovid na podzim začne šířit mezi neočkovanými. Nebudou mít sebemenší morální právo chtít, aby se společnost opět omezovala.

3 2
možnosti
JN

J58a23n 75N82e12m96e44c

27. 7. 2021 7:00

Nebudou, stejně jako velká skupina těch kvůli kterým jsme se omezování na podzim. Skupina lidí, kteří si své zdraví zničili špatnou životosprávou, končila v nemocnici a žádala toleranci nás všech, aby je nedostihly jejich chyby. Ne nadarmo je velmi silná korelace mezi počty covid úmrtí a procentem obézních. Jenže na tyhle jsme si už zvykli, takže tam to je v pořádku?

6 1
možnosti
PJ

By mě celkem zajímalo, jak se autor kouká na skupinu lidí s protilátkami po prodělaném covidu. Jinak si ho dovolím upozornit, že obvinit skupinu obyvatel z hlouposti může jen hlupák.

7 2
možnosti
KS

Já kovid měl. Protilátek jsem po třech měsících měl ale málo. A po pěti už žádné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.