Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Jak rychle jsme všichni udělali z kozlů zahradníky...

Jak rychle jsme dali svá práva z rukou...

Dobrovolně nám je nevrátí. Nevím, kdo vyhrává, ale vím, kdo už prohrál.

6 1
možnosti
PS

P11e98t90r 14S74k27á41c66e67l

28. 7. 2021 14:59

Na rozdíl o jiných mě vadí, že se v článku popisují jen pozitiva, tzn. očkůvky neměly a nemají žádné vedlejší účinky? Informujte se. Existují studie, zdůvodňující nárůst autistů. Tak jaképak jásání nad přínosy očkování. Chybí zde objektivní srovnání, jemuž se farmacprůmysl brání. Nebo jste viděli zástupce farmacprůmyslu v debatě s moudrými lékaři a vědci na téma plusy a mínusy očkování?

2 0
možnosti
MB

Nenuťte autora přemýšlet, napište rovnou, jak to je. Pokud to tedy víte.

0 0
možnosti
PJ

ještě jeden takový postřeh, zajímavé je, že většina těch co se očkovat nechtějí , říkají klidně se nech naočkovat když chceš, ale mě do toho nenuť. A druhá strana tvrdí já jsem naočkovaný a ty musíš být taky. O čem to asi svědčí.

4 0
možnosti
Foto

Neočkovaní ovšem ohrožují očkováné. Vakcína a ochrana není stoprocentní. Naopak to může pochopitelně působit také, ale očkovaní udělali maximum proto aby nenakazili ostatní a šíření viru se zpomalilo či skoro zastavilo...nerad také vidím fetaky a alkoholiky u kterých vím, že budu platit jejich zbytečnou léčbu.

0 6
možnosti
AN

A10l48e18š 84N98o87v95á38k

28. 7. 2021 8:47

zatím nevyhrává nikdo, poměr je cca 50:50 ...:-)

0 0
možnosti
Foto

Ne. Je to 60 ku 40....počítejte i lidi s první dávkou. Je logické,že neočkovaných přibývat nebude. Vyhráváme.:-) Rozdíl by měl být ovšem zdrcující jako v Británii 88 ku 12....

1 2
možnosti
MI

Opravdu rozlišujete jen černou a bílou? Nenapadá vás třeba, že existuje spousta lidí, kteří nejsou primárně proti očkování, jen ta prasácká vládní ideologie a spousty pochybností prostě natolik smrdí, že do toho nejdou? Když vás v parku zastaví bezdomovec s kasičkou vyrobenou z krabice od vína a řekne, že vybírá pro charitu na nemocné děti, tak mu bez všech pochybostí hodíte páďo do krabičky? To by asi udělal jenom hlupák, ne? Ale charita je přece ušlechtilá věc a těch pár drobných přece nikomu neublíží. Tak proč nepřispět. Mně osobně ta vládní očkovací propaganda smrdí víc než ten bezdomovec a proto se očkovat nenechám. Možná nejdřív za 10 let, jak pravil jeden známý doktor...

5 1
možnosti
Foto

Co by dnes bylo kdybychom se všichni nechali očkovat až za deset let? Kolik lidí by muselo za tu dobu bez vakcíny zemřít? Co by to udělalo s naší ekonomikou? Zajímá Vás to vůbec, jste schopen vůbec takto uvažovat? Očkování spousta životů zachránilo a umožnilo nám znovu normálně žít. Čím jste k tomu přispěl vy a ten kloktavý doktor? Ničím. Jen žvaníte. Také covid vykloktáte?:-)

1 4
možnosti
PN

Celý článek je prasečina. Srovnávat neštovice s rýmou... Kde byl autor, když byly epidemie chřipky? Taky bojoval, kritizoval? Asi těžko. Tento jeho názor na očkování proti rýmě stvořila média.

5 1
možnosti
Foto

Vy jste ho jenom nepochopil. Srovnávám atmosféru ve společnosti kdy se ta dnešní podobá té před 200 lety....covid opravdu není chřipka. Váš názor stvořil kdo? Alternativní média a konspirace....?;-)

2 3
možnosti
JP

Jedna poznámka od ubožáka panu skvělému a uvedomělému. Přečte si ještě jednou to co jste napsal o očkování proti neštovicím, pak si zjistěte co to znamená být očkovaný proti TBC, tetanu, žloutence a dalším nemocem. Možná, vy chytrý, zodpovědný a uvedomělý zjistíte, že podstatou očkování je zabránit nemoci, očkovaný je umunní vůči chorobě.

Pak, vy zodpovědný, si najděte informace o očkování proti covidu a porovnete vysledky oproti klasickému očkování.

Ve své odpovědnosti možná zjistíte, že nejste chráněný proti ničemu a ještě ve své trapné nadřazenosti budete ohrožovat druhé šířením viru.

Až bude stávající vodička fungovat jako klasické očkování, tak potom moralizujte. A nebo víte co? Raději by jste měl mlčet, stejně jako váš kolega Kroupa.

6 2
možnosti
LJ

Jak jste prisel na to, ze ockovani proti tetanu a spol vam zarucuje imutinu?8-o Zadne ockovani neni 100% spolehlive. Nejen to proti covidu.

1 1
možnosti
PJ

autore oprav si blog :)

A pokud už onemocnění prodělaly, mají také protilátky. Vyplývá to z rozsáhlé studie prováděné ve Velké Británii. Osoby po prodělaném onemocnění jsou chráněny alespoň po dobu deseti měsíců proti dalšímu onemocnění, a dokonce ani mutace delta tento stav nemění.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-koronavirus-jiri-beran-vakcina-covid.A210726_150808_domaci_mama?zdroj=top

2 0
možnosti
Foto

Opravit? O protilátkách nikde nepíši ani slovo....Pokud co nejvíc neočkovaných lidí s ohrožené skupiny dostane covid, opravdu si myslíte že to bude pro ně to nejlepší? Po smrti jim nebudou protilátky nic platné....

2 4
možnosti
HO

Získala jsem protilátky absolvováním Covidu, tedy reakcí na originál živý virus. Očkování nějakou náhražkou v podobě vakcíny mne absolutně nezajímá... ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.