Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nojo pane Barto,

ano, jista pravidla jsou zde napsana. Ale bohuzel si je kazdy vyklada podle sveho.

A budu i zde opakovat, ze v dobe kdy zde sefoval pan Dvorak s tim druhym, se casto stavalo, ze se pan al Char omluvil ze prispevek byl zbytecne prisne odstranen a byl vracen zpet do diskuse.

A ted se ptam, stalo se to nekomu za vlady soucasnych administratoru?

3 0
možnosti
Foto

Mně, jednou, asi po dvou dnech, když už po článku neštěk pes a diskuse byla mrtvá.;-D

2 0
možnosti
LH

S tou nelogickou cenzurou máte pravdu.A není to jen tady na blozích, ale i na jiných servrech s diskuzí.

V jedné diskuzi jsem se ptal kdy u nás bude zakázána Vackova Cikánka, napsal jsem dalších deset písniček kde se objevuje slovo cikán v písničce, dále jsem se ptal kdy bude z Babičky vymazána pasáž, že cikáni kradli a z kocoura Mikeše, že ho ukradli cikáni.

Byl jsem zablokován, protože OBSAH ODPORUJE PRAVIDLŮM DISKUZE.

Takže ono už se nesmí psát ani názvy písniček se slovem cikán?

Na jiných servrech o průměrné mzdě a co si za ni mohli lidi koupit tenkrát a dnes, píšu že to je demagogie, protože domácnost nekupuje jednu věc, ale výdaje v domácnosti se skládají i z položek za které jsme tenkrát neplatili nebo byly lacinější.A požaduji aby někdo udělal průměr výdajů domácností tenkrát a dnes buď za měsíc a nebo za rok.

Taky jsem mazán, protože (opisuji doslovný text) "reagoval(a) jste v diskuzi na příspěvek, který porušoval smluvní podmínky".

Tohle není cenzura?Ono se nesmí reagovat jinak než negativisticky o socialismu?

A to u mých příspěvků bývají názory zasr... dědku, patří tě pověsit a ještě výrazy pánského přirození a ty tam jsou ponechány.

10 0
možnosti
JS

Pokud tyto Vaše názory " dědku" , "patří tě pověsit" byly adresovány prezidentovi Zemanovi, tak je pochopitelné, že jsou v souladu s naším pojetím té správné demokracie.

1 1
možnosti
ND

Vám administrace sdělila, že bylo blokováno za užití "vulgárního" slova?

Já bych to brala, že to bylo za urážku starostenský nohy. :-)

Každý si to můžeme vysvětlit po svém, pan Beránek tak, vy jinak.

2 0
možnosti
Foto

Ano, to vysvětlení vždy přijde...to,že jak můj blog a blog pana Beránka zde je si vysvětlujete jak?

1 0
možnosti
Foto

Pane Bárto, jsem rád, že jsem vás motivoval k napsání tohoto příspěvku, ale budu se bránit. Vůbec si nehraji na mučedníka a vy jste vůbec jste nepochopil smysl mého krátkého příspěvku, který byl momentální emoční reakcí na danou konkrétní blokaci. Vy samozřejmě máte taky právo na svůj názor, ale buďte prosím tak laskav a nekecejte mi do toho, co mohu říkat resp psát a co nikoli. Apropó Evelyn Betrice Hall (nikoli Voltaire) napsala "Neschvaluji, co říkáte, ale až na smrt budu bránit vaše právo to říkat" Jo a ten můj titulek se netýká "jenom" Česka. Jinde je to ještě horší...

3 1
možnosti
Foto

Zvláštní. Bojujete za svobodu slova a nelíbí se Vám moje reakce na Váš blog. Za mou svobodu slova bojovat nebudete?:-) Pochopitelně si pište co chcete a já budu dělat to samé...Hall jistě nemluvil o svobodě někoho bez trestu vulgárně či rasisticky urážet....o tom přece svoboda není.

1 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.