Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

K14a55r63e78l 61K68á15š

4. 3. 2021 19:00

Kdo dokáže ještě i teď volit ANO? Nechápu. To je vám stále málo to co předvádí nyní v "boji" s covidem? Prý podle posledního průzkumu 46% procent od důchodců? No tak hlavně kolik se vás těch podzimních voleb dožije s touto vládou a s tímto premiérem.

1 1
možnosti
Foto

Máte pravdu a máte karmu, pane Bárto.

Mě ale mnohem víc než to, že vláda spáchala další totální nesmysl, udivuje a děsí, že lidé (firmy) už jsou tak zpracovaní, že si neřeknou "je to hloupost, kašleme na to" ale začnou přemýšlet, jak další magořinu z vládní dílny splnit. Hezky je to vidět v článku o firmách, které jsou na boj s čínskou chřipkou připraveny mnohem lépe a déle než vláda, a přesto přemýšlely, jak těm diletantům vyhovět.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vsechno-je-jinak-vlada-po-kritice-otocila-a-zavodni-stravovani-nerusi-145140

1 2
možnosti
MV

ja se na to podivam z te zabavnejsi stranky. treba ted nekdo z rozhodovacu hodi na trh novou deskovou hru: Stolecku, prostri se (nebo radsi ne)

0 0
možnosti
JM

Je to takový vládní standard, něco se vytočí na kološtěstí a čeká se co na to lid.

0 0
možnosti
RK

No, ruku na srdce. Kdyby za tím nestálo více než 2 miliony nakrnutých zaměstnanců, tak to s vládou ani nehne.

9 0
možnosti
PN

Je boží jak tu chybu s jídelnama všude omílají a ještě nejspíš budou. A ta mantra o krizi důvěry ? Bohužel tady máme epidemii. V tomto nejhorším období sklízíme výsledky snahy části společnosti od voleb v roce 2017. Nejspíš v tom všem máme i krapet štěstí v tom, že ti co roky zpochybňují a kritizují jakýkoliv krok vlády alespoň dodržují ty opatření. Je to záhada. Proč dodržují nelogická, chaotická opatření navíc vždy přijaté v nesprávný čas? Bohužel ten pud sebezáchovy a podvědomé přiznání si vhodnosti a účelnosti opatření neměli a nemají všichni.

2 10
možnosti
Foto

To ovšem není první chyba a to co bylo ohlášeno se brzy měnilo.Já celkem nechápu jak k té nesmyslné chybě došlo. To si nikdo nepoložil otázku - pokud nebudou jíst lidé v jídelně kde jinde budou jíst? To nebyl nikdo nikdy v továrně? Asi ne....

11 0
možnosti

Důvěru ve vládní opatření nemám od jara a od jara mě vláda v tomto postoji vláda utvrzuje.

Nicméně, co se tohoto případu týče, nastala chyba, vláda jí přiznala a hned opravila. Kdyby se takto vláda chovala od jara, tak mojí důvěru má.

3 0
možnosti
ZZ

Zavření závodních jídelen byla chyba a vláda to velmi rychle uznala a napravila.

Takovéto operativní změny se děly ve všech zemích - nejsme vyjímkou.

:-)

2 5
možnosti
Foto

Jenže jinde to je výjimkou, u nás pravidlem.

Večer na tiskovce od tří představitelů vlády tři různá vysvětlení nových opatření, druhý den ráno je stejně všechno zase jinak.

Takhle se důvěra ve vládu nebuduje.

10 1
možnosti
MR

Tak to pláčete nad špatným hrobem, tím balvanem jsou lidé, jež neumí číst mezi řádky a dívat se na situaci, děj z více stran.

Ostatně sám ministr Hlaviček to následně vysvětlil. Vyšlo to ze složitých jednání s představiteli průmyslu a zdravotnictví a když se k tomu přidá situace která se zde mění už z hodiny na hodinu ...

To, co teď nejvíce nepotřebujeme, je podkopávat naši vládu, tak jak to dělají od počátku naše media. Už dávno zde mohl být klid a normální život.

Tak ta šedá válka našich medií proti vládě jednak zabírá a jednak nás denně stojí miliardy. Dokud toto si neuvědomíme tak budeme v háji. Ministři, vláda společně s hejtmany, NERVEM, hygienou a dalšími zainteresovanými najde řešení, tak to projde našimi medii a vyrojí se podle polarity dotčeného media, televize, polarizovaný pohled, podepřený určitou vybranou sortou odborníků, a hodí to vládě na hlavu. To je jedna věc, druhá věc je že začne tím, že ministři jsou unaveni, vyhoření a spekuluje se o jejich výměně. Třetí věc je to že si dělají srandu z vládních nařízení, na místo aby ukázaly, s čím vláda může a nemůže operovat, nemá v záloze třeba geografickou mapu, či katastrální mapu která by ukazovala aktuální stav kde je možné vést hranice omezení. Nemůže týdny sedět nad tím kde dochází k problémům třeba s nakupováním, anebo ohledně rozdělení rodin. Logické je to řešit za pochodu. Tedy jsme pod neuvěřitelnou masírkou, tedy šedou válkou našich medií, televizí, kde moderátoři nejsou novináři ale jen hezké tváře bez patřičné ... , peskují ministry, navádějí je k určitým odpovědím a chtějí jasná právní stanoviska, mně to už připadá že jsou z jiného světa, kde není naše příroda .... Když se podíváme na televizní moderátory novin, tak se nám mnohdy smějí do očí, žijí už v jiných světech ...

4 13
možnosti
Foto

Jasně. Za vše mohou média....číst mezi řádky? Proticoronová opatření mají být stanovena jasně a ne chaoticky měněna ze dne na den. Jídelny měly být zavřeny. Ten text mezi řádky je kde? To, že média upozorní na prasácké chovaní politiků a jejich rodin je špatně?

7 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.