Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, Zeman by neměl nic dostat, i kdyby ti dva prověrku měli. Zeman má kliku, že ji nepotřebuje, protože jinak by ji nedostal také.

22 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
VB

Základem utajení je, že tajné informace zná jen ten, kdo je potřebuje. ing. Zeman a jeho pozadí je k ničemu nepotřebuje, pokud si odmyslím jejich předání dál.

Jistě nejde mluvit o nějaké kontrole služeb.

Jenže to je tak hloupý požadavek, že se k němu těžko hledá rozumná oponentura. Je to stejné jako požadovat přímou demokracie. Přece nikdo není tak hloupý, aby nemohl rozhodovat ...o členství v NATO, Unii atd. (říká 500T lidí, co jsou v několikanásobné exekuci).

18 0
možnosti
JS

Můžete mi prozradit jak víte, že je to hloupý požadavek? Vy jste jej snad četl?

4 6
možnosti
IP

Proč by nemohl prazident úkolovat BIS? Když ji mohla úkolovat Jana Nečasová, dříve Nagyová ......

(berte to jako pokus o vtip)

1 0
možnosti
Foto

I když je to vtip, tak Jana Nečasová-Nagyová se pokoušela úkolovat vojenské zpravodajství, tj. jinou tajnou službu.

8 0
možnosti
JZ

Bezpečnostní výbor Poslanecké sněmovny doporučil BIS, aby dotyčné informace Zemanovi neposkytla.

9 1
možnosti
JS

Myslím, že se poněkud mýlíte. Ten bezpečnostní výbor doporučil BIS, aby poskytla informace přesně podle platného zákona

3 2
možnosti
JF

Sice moc hezký hněv spravedlivých ale ono se celkem staci zamyslet nad tim co je to ukolovat a co je to dostavat výsledky z ukolu ... a to je tak když se s pojmy nakládá jako s dojmy ... a což je sice podstata slov ale kdyz se jde ne zcela ne spravnym směrem napr. už i při psaní zákonů aby se do toho vešlo kde co ;-) Ale to už je o nastavení celkového společenského klimatu v té které zemi ... resp. je treba rozlišit co znamená ukolovat a co obdržet vydledky. Pokud někdo si myslí ze ukolovat je obdržet výsledky z úkolů tak je to těžké ohledne elementarni domluvy ... a na straně zákonodárce má být jasné napsáno kdo ukoluje a kdo dostává výsledky ... v mnoha jiných oblastech už to tak je napr. nekdo navrhuje a nekdo jiny schvaluje ...

2 4
možnosti
VK

Zákon č. 153/1994 Sb.

Zákon o zpravodajských službách České republiky

§ 8

Podávání zpráv zpravodajskými službami a ukládání úkolů zpravodajským službámské republiky

(4) Vláda a prezident republiky ukládají zpravodajským službám úkoly v mezích působnosti těchto služeb. Prezident republiky ukládá zpravodajským službám úkoly s vědomím vlády.

A samozřejmě že ti, co úkolují BIS také dostanou příslušné zprávy BIS, ovšem s přiměřeným obsahem, pokud jde o živé kauzy.

0 0
možnosti
PB

Zajímavé, že se nikdo necítí ohrožen tím, že z naší zpravodajské služby unikají informace do médií. Pokud můžou uniknout k novinářům, můžou se stejně dobře dostat i např. k zahraniční zpravodajské službě, třeba do Ruska. Na to aby se BIS znemožnila v zahraničí stačí tohle, nepotřebuje na to Zemana a jeho pohůnky.

7 10
možnosti
Foto

Kdyby byla BIS znemožněna v zahraničí, tak by asi její šéf Koudelka nedostal v USA vysoké vyznamenání.

7 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

10 2
možnosti
PS

P97e34t60r 93S87u46s41k37e

4. 12. 2020 10:10

Tak představa, že Zeman nebo ti dva další expperti prozradí jména ruských agentů Putinovi, mě neskutečně děsí. I když - podle autora analogicky by Putin neměl tyto informace mít ;-DR^

Takže - buď je to celé fake a někdo si naběhl. nebo ta žádost existuje a BISka jsou čučkaři, protože to proflákli. A pokud to proflákli, protože mají kulový (jelikož to jsou čučkaři) a přiznali by tím vlastní neschopnost, tak to už ani komentovat nebudu. :-P

5 12
možnosti

Putin má pochopitelně informace o svých agentech u nás, ale (zatím) nemá informace o tom, o kolika naše BIS ví. To je makačka na bednu, co?:-P

13 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.