Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Souhlas R^R^R^

a tepláčky (třeba i červeně vyvedené se žlutými symboly srpu, kladívka a hvězdy) by jim slušely všem, seznam by šel i rozšířit ...

4 0
možnosti
Foto

Karma. MZ se obklopil individui bez bezpečnostní prověrky, ignorujíce zákony. Teď se striktním výkladem zákonů ohání jako basebalovou pálkou.

Slabé místo naší politiky není jen M. Zeman, ale i zbabělí politici, kteří se tomuto uzurpování moci nejsou schopni postavit.

21 1
možnosti
Foto

Ono zákon vyžadoval pro ta individua bezpečnostní prověrku? Zeptejte se Schwarzenberga, jestli se pokradmo dostal jako hradní kancléř k intimnostem života pana prezidenta Havla?

4 7
možnosti
JH

J94a53n 46H52y65n62e63k

4. 12. 2020 15:01

Pane Bárto, vy jste viděl napsaný požadavek pana prezidenta-skutečný požadavek? Určitě neviděl. Tak nepište bláboly. Jinak vyjádření právníka Bendy (ODS), má takovou váhu , jako litr slané vody pro sladkovodní ryby v malém akváriu.

9 13
možnosti
Foto

Pane Hynku, Hrad včera požadavky potvrdil. Vaše sdělení má tedy nulovou váhu.

13 3
možnosti

R^

Také si zjevně kladete otázku, kým je úkolován Miloš Zeman. Nechtěl jsem věřit těm, co tvrdí, že ho úkoluje Kreml. Jisté je, že jeho chování vůči BIS již dlouhodobě klade otázky vlastizrady. Ale není v tom sám! Zemanovci, komunisti, okarmurovci, klausovci a babišovci se svým šéfem jako by usilovali o ztrátu naší svobody a demokracie s demokratickou dělbou moci!

:-)

12 3
možnosti
Foto

Od kdy je česká ČEKA vhodným nástrojem k uchování demokracie a svobody a dělby mocí. Nikde jsem nečetl, že by Dzeržinský pletl do výuky dějepisu.

1 4
možnosti
DP

A myslíte, že by se ti dva dozvěděli něco nového?

1 0
možnosti

Ne! Ale hledají podklad pro zničení našich tajných služeb a o likvidaci kvalitní, svobodné, veřejnoprávní ČT. Jsou mi tím podezřelí! :-)

8 4
možnosti
KS

Politik dozajisté jednoho dne odejde, ale voliči zůstávají.

2 0
možnosti

Tím chcete říci, že čeští voliči zůstanou blbí na věky věkův?

4 0
možnosti

M12i71r86e67k 16Ř44í39h85a

4. 12. 2020 13:18

Může mi někdo z diskutérů napsat jaký zákon Zeman porušil, nebo jaký zákon by by byl porušen kdyby ty informace obdržel, respektive na jaký zákon se on odvolává, že je oprávněným příjemcem těchto informací. Já chápu, všechny rekace že by to mohl zneužit - vyzradit, ale pokud jedná v souladu se zákonem, nemá BIS jinou možnost než mu vyhovět i když si myslí, že to vykecá. A prosím žádné smyšlenky jen čirá fakta.

5 13
možnosti

BIS mu samozřejmě musí vyhovět. Ale pouze v mezích zákona! Jeho požadavky jsou nezákonné! :-)

8 2
možnosti
ZJ

Dotaz pro paní Jandovou, pány Bártu, Flašku, Zieglera.

Už jste se dnes podívali pod postel, jestli Vám tam Putin neposlal špiona?

4 16
možnosti
Foto

A co Vy? Už jste si dnes vzal léky?

11 2
možnosti
JJ

J52a60n 97J60a29n45u71š39k37a

4. 12. 2020 12:21

Kdo ukoluje vas? Teplaky by vam slusely

1 6
možnosti
Foto

Souhlasím až na maličkost - ti voliči, kteří budou volit takovéto figurky u nás jsou. A je jich tak kolem 25%. Teď je štěstí, že jsou rozdrobeny, ale kdyby se nedej bůh našel nějaký soudruh-führer-sjednotitel, tak nás potěš panbůh. Miloš Zeman už na to naštěstí nemá sílu.

15 2
možnosti
Foto

Ano,máte pravdu.Tak 25 procent lidi na takovou rétoriku může slyšet...zatím ovšem na tomto lejnu hoduje příliš mnoho much a nikdo opravdu všeho schopný po konci Zemana není naštěstí vidět ani slyšet...a snad to i tak zůstane...

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.