Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor pomíjí skutečnost, že staří lidé jsou také voliči. A většinou volí ANO, ČSSD nebo KSČM. Proto se o ně Andrej Babiš uchází. V září 2020 místo toho, aby se přijímala přísnější opatření proti COVIDu, tak se schvalovalo 5.000 Kč pro seniory pod stromeček a umožnění osobám v karanténě volit v podzimních volbách.

A příští rok se konají volby do poslanecké sněmovny. Pokud by si COVID vyžádal hodně obětí mezi seniory, mohlo by to ohrozit volební preference hnutí ANO.

1 5
možnosti
MM

Proč do toho taháte politiku?

Kdyby vám z rodiny, mladý nebo starý zemřel na covid, což vám nepřeju. taky byste v tom viděl politiku?

5 0
možnosti
JL

Koronavir je sestrojen, aby hubil staré lidi, a když tu žádní nezbydou, nemohou na ně být ani ti pod 65 let naštvaní. Mně je 67.

0 0
možnosti
PR

P37a17v95e35l 41R73y66š95k17a

26. 10. 2020 11:04

Není to tak dávno kdy umírala víc jak polovina narozených dětí během několika let. Tehdy to byla přirozená součást života. Nikdo se nad tím nepozastavoval. V řadě zemí i v Evropě se v současnosti většina lidí nedožije důchodu. Máme se vracet do dob minulých kdy to prostě bylo normální ?

2 0
možnosti
Foto

Co je na tom nenormálního, že staří lidé umírají...? Nikam se vracet nemusíme, tak to pořád bude....

2 1
možnosti
MM

Tento článek mě dost rozhodil.

Popíráte lékařskou etiku i mravní principy lidské společnosti. Dle vás necháme napospas domovy důchodců a sociálních služeb a koneckonců proč pečovat o mentálně a fyzicky postižené děti, když podle těch "zdravých" stejně nebudou řít plnohodnotný život.

Troufáte si hodnotit a určovat cenu lidského života.:-(

4 0
možnosti
MM

Jen dodám, že toto dělali nacisti a to jsem si myslel, že už se nikdy nebude opakovat. :-(

3 0
možnosti
JF

Nevěřil bych, že se někdy s panem Bártou můžu shodnout, ale tady do písmene. Karma.

1 3
možnosti
ND

Tak já nevím, ale neměla bych se preventivně jít utopit do Vltavy?

Abych náhodou nezabrala lůžko v nemocnici?

Víte, že zdravotníci řeší jednu neznámou "x" o které nevědí jestli mladá generace, která prošla bezproblémově nakažením nebude mít třeba doživotní následky?

Vy nejste cynickej, vy jste to, co o sobě prohlašuje pan Kamm, ale na rozdíl od vás se tak neprojevuje...

5 1
možnosti
Foto

Nejde tak ani u lůžko jako o přetížené lékaře a sestry, které chybí jinde kde jsou také potřeba....i jinde jsou nemocní či zranění. Pokud jsou mladší měli by dostat přednost a ne být na konci fronty....

0 2
možnosti

Ačkoli s Vašimi názory velice často nesouhlasím, tentokrát dávám karmu.Naše zhýčkaná a zpovykaná společnost už zapomněla na staré přísloví - mladý může, starý musí...Už dlouho se mi nelíbí např. trendence prodlužovat lidský život bez ohledu na jeho kvalitu.

A to říkám s plným vědomím toho, že sám patřím k rizikové skupině.

5 0
možnosti
Foto

Ano je to tak, téma smrti a umíraní je v naší společnosti tabu....to prodlužovaní života, který už často není životem či k žití je opravdu šílené a nelidské....

3 0
možnosti
Foto

. Z dostupných dat Národního zdravotnického informačního systému je bezpříznakových či případů s mírným průběhem je 85 procent osob u kterých byl zjištěn covid. Pouze 15 procent má vážné příznaky.

0 0
možnosti
Foto

Z analýzy dostupných informací za zemřelé pacienty s COVID-19, získaných z dosud dostupných dat Národního zdravotnického informačního systému je zřejmé, že nejčastěji pacienti, kteří jsou evidováni jako zemřelí v souvislosti s COVID-19, trpěli srdečními potížemi, diabetem, hypertenzí či zhoubným novotvarem. Těmito nemocemi trpí staré osoby od věku 75 let a více.

1 0
možnosti
TB

A? S cukrovkou nebo vysokým tlakem můžete žít klidně dalších 10-20 let......

3 1
možnosti
TB

Tak dnešní sedmdesátníci bývají ještě poměrně vitální a i když mají už řadu chorob, tak tu můžou žít klidně dalších 10 let......a jestli je chcete obětovat, tak to vypovídá o Vás jenom to, že jste mimořádně odporný člověk .....

4 4
možnosti
Foto

Já ovšem píši o osmdesátnících....mladší senioři se z toho celkem bez problémů dostanou i ti 70, to dnes jistě není žádný věk. Průměrný věk dožití mužů v Česku je 77 let a kdo dbá o své zdraví a má i štěstí má pochopitelně šanci i na víc. Téma smrt je prostě v naší společnosti tabu...

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.