Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Proberte se clovece, zivot neni o titulkari na idnesu. Nevite co mu presne je a jak jsem pochopil ze zprav na jipu neni. V nemocnici jsou hospitalizovani lide, kteri tam nemaji co delat. A pocet lidi ve vaznem stavu na jipkach sice roste ale ani zdaleka ne tak rychle jako pocet nakazenenych a vzhledem k tomu ze nam stat nerika proc jsou ti lide na jipu tak to cislo hraje pouze minoritni roli v rozhodovani o vaznosti situace.

4 1
možnosti
Foto

8-o8-o8-o jména autorů pochvalných příspěvků mluví za vše :-)

1 5
možnosti
JS

J91a60n 96S38v11o64b53o39d82a

25. 9. 2020 21:59

Sakra babo nevopruzuj fuuuuurt! ;-O

8 0
možnosti
RB

No nikdo nevíme jaké další zdravotní potíže má, na fotkách z poslední doby ale zrovna zdravě nevypadá. A tipnul bych mu tak o 10 let více než mu je. Takže kdo ví. Pokud zrovna nelpí na zdravém způsobu života, tak takové má covídek rád.

Nechci mu krivdit, ale taky nebudu kvůli Čtvrtníčka považovat covid za chorobu, která kosí lidí na počkání.

13 1
možnosti
PK

To je gól. Takže podle p.Kroupy je vážný stav někoho známého známkou toho, jak je viróza nebezpečná. Nestačí mu, že ji prodělaly stovky českých celebrit - on prostě čeká a čeká, až nějaká celebrita zemře, aby to prohlásil jako důkaz, jak je to nebezpečné. To nevymyslíš ... :-/

13 8
možnosti
JD

Krásná fantasmagorie.

3 0
možnosti
Foto

"čím dál víc ventilátorů jede na plno..." co je na tom za lež? Čím více pacientů je napojeno na ventilátor....

2 0
možnosti
IM

I82v49a63n 32M35i61n80á13ř

25. 9. 2020 19:20

Měli bychom si uvědomit, že vyjadřují-li se k závažným epidemiologickým problémům "celebrity" - má to stejnou hodnotu, jako názory Pepy Procházky, či Mařky Vystrčilové.

10 2
možnosti
AM

Tentokrát velký souhlas R^. Však už to schtáváte od antibabišovců.

1 0
možnosti
Foto

Jakkoliv je vyznění a pointa článku pánbůzaplať nějak lidsky slušná, neodpustím si pocit - Kam až zajdeme jako ti necitliví nedospělí blboňové ze dvorku v rámci vítězství svých argumentů? Mám vážně za to, že pravá inteligence, vyzrálost dospělého a empatie se pozná, že i u toho, kdo mne vysloveně kaká, v momentě kdy je to o jeho nemoci a zdravotním průsšvihu, byť by i cokoliv kdy zlehčoval - držím pysk a držím si komentáře taktněji na uzdě. Mimojiné - zemanovská kauza s rakovinou? potrestání beru...nežertuje se, nehodnotí, nehoní se triko... Tedy - Vysloveně ubožácky divný titulek, pane Bárto. Názor si mějte, pohoda džez, a mějte článek jakéhokoliv bití v prsa. Jedno mi to je...ale lze napsat jako konstatování, když už. Ne jako lapač nejuslintanějších bulvárních praktik. Promiňte. Nemám tohle ráda.

6 8
možnosti
Foto

...můžu vás, pane Mahovský, ujistit, že stojím vážně kdesi ve středu, snažím se pobrat rozumné argumenty zleva zprava a momentálně mám Babiše jako figuru zcela vzadu a zcela na háku. Tohle, co mě otrávilo, je zcela jiný ranec věci. Zcela jiný...

5 3
možnosti
Foto

Ve světě denně umírá 4400 lidí na TBC.

1 3
možnosti
RK

Chřipka má vyšší smrtnost.

3 7
možnosti
Foto

V České republice je vrchol výskytu infekce chřipky většinou v období od ledna do března, ročně bývá hlášeno 850 000 – 1 200 000 onemocnění, skutečný výskyt je však ještě vyšší. V ČR si virus chřipky vyžádá až dva tisíce lidských životů ročně. . Každý den zemře u nás 300 lidí na prosto přirozenou obměnou. Na rakovinu umírá 80 lidí denně, to je každých dvacet minut jede

1 3
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.