Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Je hloupé a trapné prezentovat prezidenta jako zdatného turistu, když víme, že na tom není fyzicky zrovna nejlíp.

Ovšem stejně hloupé je se takovými bulvárními "zprávami" vůbec zabývat. A ještě hloupější a ubožejší je dělat si legraci z kohokoli, kdo je na tom fyzicky špatně - nezávisle na tom, jde-li o prezidenta nebo někoho jiného.

10 8
možnosti
JP

J43a76n 76P40a22v25l88í59k

11. 8. 2020 11:30

Hloupé může být také nereagovat na skutečnost, když úředník dělá z lidí pitomce.

14 0
možnosti
Foto

Když tak vidím ty fotky pana prezidenta, coby běžkaře, či turistu, přemýšlím, proč to někdo dělá.

Buď je tak hloupý, že si neuvědomuje, že tím hlavu státu vlastně zesměšňuje, nebo to, nedej Bůh, dělá vědomě.

22 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

10 1
možnosti
Foto

I37v37o 32C21i33l92i67c49h

11. 8. 2020 11:07

Já si na těch fotkách z rybníku všiml, že ve člunu natáhl bačkory.

0 0
možnosti
MM

President náš vzor a protože jsem o rok mladší uskutečním odpoledne skok o tyči a to bez hůlky a bez podpory ochranky.

Je taky možné, že se na to vy... :-)

0 0
možnosti
PD

K čemu takový článek? Nic objevného nepřináší, je to jen snůška známých, stokrát omletých skutečností. Přece nemusíte psát za každou cenu, nebo ano? Mě třeba fotka se Zemanem ve člunu na rybníku upřímně rozesmála, vybavil se mi výlet, který zorganizoval McMurphy ve Formanově Přeletu...

7 1
možnosti
Foto

Jistěasi nic nového nepřináší, jen je vše ještě víc směšnější a trapnější. A to je vlastně to nové a já si nemyslím, že Ovčáček nefotil pro zábavu a k zasmání;-)Asi jsou i lidé kteří tomu věří a berou to vážně. To už k zasmání není...

10 0
možnosti
PC

Vaše zášť je zjevně naprosto obludných rozměrů. Stojí vám to za to? Máte vůbec něco, co vás v životě těší (snad kromě toho psa - ale to je jaksi málo, ne)? Začnete být šťastný, až jednu sebranku nahradí druhá, pravděpodobně stejná nebo ještě horší?

Nejsem žádným obdivovatelem současného prezidenta, ale je mi jasné, že jeho nástupce, ač třeba jiný, určitě nebude o nic lepší.

14 15
možnosti
Foto

Zášt? Tak už nikdo nikdy nebude lepší...? Omlouvat hradní sebranku tím, že ti další budou stejní je opravdu komické. Vám tahle komedie opravdu nepřijde trapná a směšná...?

10 2
možnosti
MV

vylovil uz z rybnika nejakou amforu?

14 1
možnosti
LH

jojo včera v blogu tolerantnost - dneska....

2 3
možnosti
MB

S Milošem jsem se vypořádal po svém - Nelze jej brát vážně. Zajímavý exponát doby 31 let po revoluci, takový Dinosauřík. Pro mne, z neznámých popudů -DOBROVOLNĚ, přistoupil na tezi, že bude stárnout = rozpadat se veřejně. Možná nějaká pomůcka, schema atomu ? Domnívám se, volba typické ješitnosti a hlavně pak zájem jeho okolí. Mají krytí dobré, pak se bohatne docela dobře. Nad statickými foty se již i směji ...

Legendární je reklama na Auto škoda - Na lyžích. Vepředu postava podivná - jištěna záchranářem - Dominantní je ovšem foto auta - Naprosto kompozičně nezvládnuto. Ty plavby na člunu ovšem i lidsky oceňuji. Asi zase nějaká reklama na knihy ! E. Hemingway - Stařec a moře. To mi skutečně ještě přijde i lidsko - sympatické. Nechme bokem přípravy ochranky - Asi jako Invaze na Atlantický val. Co Miloš symbolizuje - Skromnost, vztah ke gumovitosti - kapalině ? To věru netuším ... :-)

Pro zajímavost - Který blb to mohl nechat veřejně projít ? viz

https://tn.nova.cz/clanek/zimni-dovolena-prezidenta-milos-zeman-vyrazil-na-bezky.html

15 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.