Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

asi vám navolíme za prezidenta Konečnou, to ta bába od plotny dostane vředy

0 0
možnosti
Foto

Ano. To je samozřejmě ta nejlepší, nejinteligentnější a nejvhodnější volba: hodím to tam proto, abych někoho naštval!

3 4
možnosti
ZZ

pro bártu, jandovou aj. : zbytečné, tento národ vám ve většině nikdy nezvolí něco jako fišer, drahoš, pavel, švejnar, němcova nebo nebo nějakého jiného bezpohlavního tvora a jen mmch. zemanovi nebudete sahat ani po kotníky, když už bude v zemi

11 10
možnosti
MK

Když se dva takoví sejdou ve druhém kole, pak už tomu národu nezbude, než jednoho z ni ch zvolit.

Mimochodem, jak to myslíte, že Zeman bude v zemi?

3 0
možnosti
BV

Některý prezident trávil dovolenou ve vile španělského monarchy, jiný ji tráví v chalupě kde žil před tím než byl zvolen a snaží se v rámci svých možností opakovat aktivity které tam tehdy dělal,

Jeden prezident strávil spoustu času na klinikách nejen v Česku, druhý jen potíže s chůzí s kompenzovanou cukrovkou, tedy potíže, kterými trpí řada lidí v pokročilém věku.

10 6
možnosti
Foto

Žádný prezident kromě toho dnešního se ale nepřetvařoval. A ani nelhal.

9 0
možnosti
VV

Tak zrovna fotka ve člunu mi na panu prezidentovi vadí asi nejméně, stejně jako nějaký turistický výlet. Naopak si myslím, že mu to svědčí a že by u toho klidně už mohl zůstat.

1 1
možnosti
MK

Výlet? Jestli nešlo spíš o výnos, jak naznačuje blog.

1 0
možnosti
JG

K čemu ta komedie...? To si opravdu duo Zeman - Ovčáček myslí, že je tolik hloupých lidí pro které musí sehrát komedii o zdatném zdravém starci, který dovolenou tráví na člunu nebo jako turista?

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755540

**********************************************************************

Jsem starší než prezident, ví Bůh , že bys mi do očí neřekl,že jsem stařec. Je fakt ,že jsem dříve narozený,ale já si představuji pod pojmem stařec skutečně nemohoucího jak fyzicky tak duševně .[>-]

0 1
možnosti
Foto

Stařec znamená v češtině "starý muž"...v čem je problém? V 75 není ještě muž starý?Není to přece myšleno jako urážka. Nedávno jedna cestovka nabízela zájezdy pro seniory a v závorce měla cifru 55.Na Valašsku zase místo dědečku oslovují vnuci své dědy stařečku a nemyslí to zle...

2 0
možnosti

Jestli chtěl Ovčáček prezentovat Zemana jako živoucí trosku, tak to snad ani lépe udělat nemohl.

22 1
možnosti
Foto

Popravdě je okurka, no... Marně fakt přemýšlím, kde prezidenty fotografují tak aby vypadal blbě... To je to poslední co mi na něm vadí. Btw. máme v tom tradici už od Masaryka, často se říká jak skvěle v kolika letech na fotkách vypadal a sportovně, ale on už v té době na tom tak dobře taky nebyl. Tím nechci tyto dvě osobnosti nijak srovnávat.

3 0
možnosti
JP

J23a38n 97P13e21t49e44r88k38a

11. 8. 2020 12:38

Dovedete si představit Zemana na koni?

7 0
možnosti
MM

Voliči Zemana toužili po silném, charismatickém a politicky nekorektním vůdci národa, a proto nám zvolili tohoto pána.

9 0
možnosti
LV

Politicky nekorektní je, to mu upřít nelze.

0 0
možnosti
Foto

Karma, ono to především svědčí o duševním úpadku Zemana. Duševně zdravý člověk by se takovéto komedie prostě neúčastnil. Ale Zeman už je opravdu jenom loutka v rukou těch, kteří ho stále potřebují, aby si mohli ještě nakrást, než bude zcela nepotřebný.

34 7
možnosti
Foto

Duševní úpadek tu předvádíte Vy.

3 8
možnosti
Foto

Jaká komedie? Vždyť se opírá o dřevěný kryt studánky, při cestě se člunem ho podpírá bodyguard. Copak jste slepý? Nebo se Vám to nehodí do krámu?

V čem by podle Vás měl Zeman ve svém volném čase chodit, když je takové vedro? Co je na kraťasech a polokošili s krátkým rukávem turistického? POdívejte se laskavě do mapy (https://en.mapy.cz/turisticka?x=15.8985002&y=49.5503145&z=18&q=Mat%C4%9Bjov). V místě žádné turistické trasy nejsou. Studánka je mimo cestu, pár desítek metrů od lesních cest, patrně sjízdných.

Turistu z něj děláte leda tak Vy, abyste mohl spekulovat. Nikde se nepíše, že by cestou ke studánce zdolal nějaké kilometry sám pěšky.

Abyste rozuměl, nepíši to kvůli Zemanovi, ale kvůli tomu, že Vy nic jiného než plivnou jedovatou slinu neumíte.

17 22
možnosti
Foto

Ale my rozumíme, paní nemoudrá. Píšete to kvůli Zemanovi ;-D

14 9
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.