Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Agrofertní listy iDNES samozřejmě nenašly kousek místa, aby podaly zprávu o výsledku doplňovacích voleb do senátů. Debakl ANO, komunistů, Trikolóry nemohou přece prezentovat. Uvodník: Přírodovědec: Problém nejsou srážky, ale slunečné nebe a trubky v zemi, musel zakrýt zprávu dne.

13 2
možnosti
JV

Trikolora je jen další ruská kukačka... o hlasy se vždy bude dělit s KSČ a s SPD, což je nějakých 15-20% hlasů.

18 15
možnosti
JK

Už jsem chtěl jít spát, ale probralo mě mínus pana pseudoučitele Nožičky. Proč se se nevyjádříte? Vy jste ten nejhorší populistický o..., co jsem kdy zažil. Než abych nechal dítě učit někoho takového....

8 10
možnosti
JK

Ahoj proruští trollové. Proč jste se nevyjádřili k mému původnímu smířlivému příspěvku? Co chcete? Být další ruskou republikou? My nejsme elitní skupina, my pouze nechceme návrat k totalitě. A já osobně se nyní bojím, že by se strašák mohl stát realitou..

8 10
možnosti
JH

Jasně, Vy opravdu nechcete návrat ke staré totalitě, Vám jde o novou totalitu:-)

10 4
možnosti

Elitní skupina voličů;-DR^ To je hádám ODS, TOP a tzv. demoblok. Ostatní, co mají jiný názor, jsou zřejmě na hranici svéprávnosti, max. s dokončenou zvláštní školou.

12 9
možnosti
Foto

Elitní skupinou je myšlena ta skupina, která chodí ke všem volbám a jsou v ní voliči mnoha stran s mnoha různými názory...Vy k volbám nechodíte? Proč?

10 2
možnosti
JH

Kdyby autor trapně nepolitikařil a opravdu chtěl zjistit kdo skutečně obdržel výprask, došel by k závěru, že to je jednoznačně Senát, o čemž přesvědčivě svědčí zoufalá volební účast - to je jediné relevantní vysvědčení.

Politicky vyhranění voliči, kteří Senátem opovrhují, do něj - logicky nechodí volit:-)

31 12
možnosti
MK

Opovrhování ústavní institucí je totéž jako nerespektování výsledků voleb.

2 1
možnosti
Foto

Klidně se opájejte výsledky bezvýznamných a voliči tradičně odzívnutých voleb, alespoň někdy máte důvod se radovat.

21 13
možnosti
OZ

Až zase vyrazíte k volbám vy, praví flastenci do bude masakr a kavárna dostane co proto, nemám pravdu?:-)

7 2
možnosti
PB

Zajímavé bylo sledovat první důležitý volební výsledek Trikolory. Ten kopíroval zatím jejich jediné volební představení na místní úrovni v Domažlicích

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752644

...ve Strakonicích? Nějak se vám ti dudáci popletli. Ale jinak karma.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. Opravuji, ty dudáky jsem opravdu popletl...

2 0
možnosti
AM

Ze srdce vám i paní Jandové přeji obrovskou radost z tohoto volebního úspěchu psedodemokratických stran na teplicku. Ale osobnost pana Kubery v této zbytečné instituci to nenahradí.

18 6
možnosti
JK

A já zas děkuji za tuto ,,zbytečnou instituci" a za lidi jako je pan Bárta a paní Jandová. To může být naše naděje. Momentálně je senát u nás poslední ostrov demokracie. A jestli pana Kuberu dokážou zde zmínění politici nahradit, nebo ne, to ukáže až čas.

8 5
možnosti
JK

Bylo by to pěkné, ale já už tomu tak nějak nevěřím. ANO stejně vyhraje ať se stane cokoliv. Oni mu to hodí i kdyby vyhlásil právo první noci. Tatíci koblihy by křičeli, že je to pro jejich dobro. Kdyby se aspoň povedlo, aby vypadlo KSČM a SPD, byl bych spokojený. Ale nevěřím tomu. Oni těch pět procent udělají a tak bude všechno stejné. Dřív jsem byl optimista, ale už jsem se vyléčil. Ti lidé, co to volí, nemusí být zlí, nebo hloupí (neberu místní trolly). Mají prostě jiné priority než vy, nebo já. Pro Vás samozřejmě karma.R^

4 4
možnosti
Foto

Zlí být nemusí, ale hloupí jsou :-)

1 7
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.