Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Občané s odlišným názorem by neměli být v demokratic. státu nálepkováni např. výrazem "sekta". Rakušané a Němci mají očkování výrazně postavené na dobrovolnosti, ale své děti ve vysoké míře nechávají očkovat (a odškodňují se ev. nežádoucí účinky vakcíny), nicméně vůči vakcíně proti covid-19 řeklo 25 % Rakušanů NE (asi obavy z vakcíny, která by nebyla dost dlouho prověřená - bezpečnost), ti ostatní zčásti řekli ANO, zčásti by si to ještě rozmysleli (např. se přižene úplně jiný virus). Hodiny v obchodech vyhrazené pro seniory měly smysl, pokud nejste zcela sebestředný a dovedete něco cítit taky k někomu jinému.

10 1
možnosti
Foto

Výraz "očkovací sekta" jsem použil na skupinu lidí, kteří nenechají své děti očkovat z důvodů strachu z autismu. Ano, máme demokracii a tak tito lidé mohou demokraticky vystavit své děti nebezpečí jen proto,že věří lžím a nesmyslnostem. Tato skupina lidí pochopitelně existuje i v zahraničí...

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.