Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P85e73t15r 45N54e12d55v41ě70d

17. 4. 2020 21:42

Proč nefunguje ten odkaz?

0 0
možnosti
Foto

Tak to je pro mě nová informace, nevím... teď vecer s tím už nic neudělám, podobný článek je už i na idnes.

0 0
možnosti
LH

Je zajímavé že největší kritici nákupu jsou zároveň největší kriklouni že vláda nezajistila roušky. To by mě fakt zajimalo jak by to porešili, řev preferujte domácí dodavatele, nejsou roušky, všechno je špatně..... Já jsem docela rád že oproti třeba VB kde je stejný proble9zde aspoň nepokracuje nákaza takovým forem ale kriklouni ne.....

7 2
možnosti
Foto

zkuste si znova a v klidu blog přečíst.

Zatím jste dost mimo mísu.

7 2
možnosti
Foto

V řadě případů to může skončit podobně jako tragické příběhy "bílých koní" v devadesátých letech. ;-(

3 0
možnosti
LH

No jo kdo vxl v 90 u vlády.... Dnešní kazatele morálky Kocarnik Langer.....

2 2
možnosti
Foto

Tak aspoň víte, proč tak nutně chce vláda nouzový stav ještě prodloužit.

8 0
možnosti
PD

Babiš - "z každého resortu chci ze zakázek peníze, ale jestli se něco provalí, okamžitě Vás vyrazím a umeju si nad tím ruce". Hodně se mýlím?

4 0
možnosti
SB

Nemýlíte se ani trochu, ale opakuji:

Tohle se děje za všech vlád.

Všechny vlády za to zasluhují kritiku, ale je směšné, když si někteří lidé myslí, že jsou vlády, které to nedělají, a jsou vlády, které to dělají.

Dělají to prostě všechny.

Takže vám dávám za pravdu, nemýlíte se ani trochu, máte stoprocentně recht. Ano, za vlády Andreje Babiše se tohle děje. Není výjimkou oproti jiným vládám, a tudíž se to děje, jak zcela spávně píšete.

3 0
možnosti
PD

Ještě, že to Babiš ani netuší, jinak by s ním zatočil. :-))))))

5 0
možnosti
Foto

Ličko má dnes službu

1 3
možnosti
JK

J18a92n 62K96o61z41á61k

17. 4. 2020 23:15

Matuška taky.

4 0
možnosti
SB

Je trapné, jak spojujete šíbry s vládou ANO.

Můžete mi říci, kdy se v dějinách stalo, že se dělo něco mimořádného, a nechytli se toho šíbři?

Mnohé strany současné opozice byly ve vládě, a tudíž u největšího podílu moci, v dobách divoké privatuzace. Hodně lidí jim dodnes kvůli tomu nemůže přjít na jméno, avšak já mám poněkud shovívavější názor: Ano, zda vlády ODS se toho hodně rozkradlo, což se mi nelíbilo a ani zpětně nelíbí, ale mám plné pochopení pro to, že společnost se hodně pohybovala, a tak se i hodně šíbřilo.

Dnešní dění kolem koronoviuru nesnese svým dosahem srovnání s mnohem výraznějším odbobím divoké privatizace, ale v obou případech platí:

Šíbřilo se úměrně tomu, co se ve společnosti dělo, a šíbřilo by se i v případě, že by u vlády v příslušných dobách byly jiné strany.

Na individuální úrovni neexistuje pro takové šíbry žádná omluva. Prostě porušují zákon. Ale stejně tak neexistuje žádná omluva napríklad pro zloděje automobilů nebo pro sexuální násilníky, avšak přesto jejich existenci nikdo nespojuje s tou či onou vládou, protože všichni víme, že auťáky se budou krást vždycky a sexuální násilíé také bude existovat za všech vlád. A stejně tak je to se šíbry. Omluva pro ně neexistuje, ale každé historicky mimořádné situace bude někdo zneužívat.

Když si přečtete knihu "Jak jsem vyhrál válku", zjistíte, že i v dobách, kdy Velká Británie bojovala o přežití, se našli šíbři, kteří páchali účetní podvody a obohacovali se na dodávkách potravin pro britskou armádu. Jiní britští vojáci umírali v ponorkové válce v Atlantiku, aby se ty potraviny dostaly zu USA do Velké Británie, ale na druhou stranu existovali i takoví lidé, kteří se nestyděli se na tom obohacovat.

Podle Vaší logiky bychom za existenci oněch tehdejších šíbrů měli odsoudit Churchilla. Pokud to spojujeme s vládnoucí stranou, jak jste nám to předvedl ve svém blogu, tak tedy ano: Tohle bychom museli spojovat s Churchillem.

6 2
možnosti
Foto

Trapné? Ministerstvo zdravotnictví má pod kontrolou ANO...koho jiného bych měl kritizovat? To má současná situace omlouvat všechny podvody a podivné kšefty...?

10 1
možnosti
RC

ANO, uz je lip..... lidem napojenym na ANO....

Neni to vic nez tradicni strana?

6 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.