Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Občas mívám pocit, že je zde určitá skupinka lidí tak nějak nešťastná, protože opatření těch, které nenávidí tak nějak fungují. Tedy zpomalení rozšiřování toho svinstva tak, aby nám stačila kapacita špitálů a jejich personálu. Chápu, že by kritika vlády byla pro ně lepší, kdyby u nás vznikla Itálie, nebo Španělsko.

5 0
možnosti
JS

Vážený pane, měl byste si uvědomit, že těmi opatřeními naše vláda dosáhla toho základního, to znamená zpomalení průběhu nákazy a tím získala čas na vytvoření nutných podmínek pro léčení těžkých případů. Pro Vás to může být asi těžké pochopit, zkuste se poradit se svým pejskem.

3 1
možnosti
Foto

Jaké podmínky vytvořila? Je snad někde postavená nová nemocnice, nebo se nějakým zázrakem zvýší počet lékařů a personálu?

0 0
možnosti
JF

Jednoduchému vše jednoduché......

4 0
možnosti
Foto

Pokud chcete věřit politikům tak klidně můžete, já dám na názory odborníku a ty mluví jasně.

0 0
možnosti
MB

Na svém profilu píšete, že "život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí".

Ale přitom z řady vašich příspěvku zloba přímo stříká. Ale zloba a nenávist zaslepují a ohlupují.

Píšete třeba:

"Zatím jediné co jsme dokázali je zpomalení promoření, tedy šíření viru mezi populaci" a píšete něco o tom, jak nám politici mažou med kolem huby.

Kdybyste nebyl účelově slepý a hluchý, věděl byste z předkládaných informací, že od počátku se počítá s tím, že virus projde celou populací..že cílem opatření je pouze toto zpomalení, tj. získání času k co nejméně bolestnému průběhu (vyhnout se nárazovému kolapsu systému, získat více informací, potřebných pomůcek, kapacit, léků ..a v nejlepším případě účinné vakcíny). Ne, nikdo vám med kolem huby nemazal, to jen vy to tak vnímáte vaší optikou.

Zamyslete se ještě nad tím vašim motem. Není hloupé, jen ho pochopit a řídit se jím;-)

10 0
možnosti
Foto

Nelze čekat celé měsíce a roky....pokud Vám to nevadí ke stejnému názoru došel i profesor Prymula, z toho také stříká zloba? Realita je bohužel zlá....

0 0
možnosti
LH

Jak ochranite staré a nemocné - zásadní otázka na kterou bych chtěl vědět odpověď...

1 0
možnosti
Foto

Dlouhodobá izolace. A ani to nemusí stačit.Stoprocentní ochrana neexistuje. Bohužel...

0 0
možnosti
JD

Blog není nic jiného, než pobitvěgenerálství p. Bárty. To je tak ,když se důchodce nudí a je přesvědčen, že svým psaním spasí planetu. V[>-]V

2 1
možnosti
Foto

Tak to by musel být generál po bitvě i Prymula, já si nechci nechat mazat med kolem huby a raději přijmu krutou realitu od odborníka .Pokud jste četl pozorně, jsem ve cca ve věku britského premiéra....;-)

1 0
možnosti
AT

Kdybych byl přítelem konspiračních teorií a(nebo) "fanatickým odpůrcem nejlepšího premiéra naší historie", tak bych sem plácnul, že je to ďábelsky rafinovaný plán Marka Prchala na zvýšení popularity svého chlebodárce. Zlý Prymula vyrukuje s promořením, tím ohrozí zejména chudáky důchodce a hodný Babiš to zarazí hned na začátku. Ten jenom zařídí uvolnění přísných pravidel.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.