Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený autore, lituji, ale Váš příspěvek je hrubý útok na seniory založený na lži. Senioři do naší země coronavirus nezavlekli ani nejsou jeho hlavními nositeli. Senioři jsou pouze nejvíc ohroženou skupinou, které se snaží krizový štáb a slušní lidé pomáhat. Vy svým příspěvkem zřejmě usilujete o přirozený výběr, to znamená nechat je umírat.

3 1
možnosti
Foto

Proč mi sem píšete takové nesmyslnosti? Já pouze popisuji situaci, která se stala, stačí rozkliknout odkaz. Jděte si to vyříkat s některými obyvateli tohoto městečka....

3 1
možnosti

J67i15ř32í 65F95o47g26e33l

2. 4. 2020 16:40

Není se co divit. Vždyť i zde nejeden bloger bez uzardění odepisuje tisíce seniorů jako by to byla jen položka v seznamu ztrát a nálezů.

7 0
možnosti

asi tak....a ještě se pak diví...

5 0
možnosti

Jsou Češi fantastický národ nebo hysterici a udavači? Obojí je pravda.

1 0
možnosti

Rozumný člověk se v problematice zorientuje. Přijme, že se jedná o něco nevyhnutelného, co ho nejspíš také potká a nejspíš se s tím jeho tělo zdárně popere. Kdo se domnívá, že když se zlikvidují babičky a dědečkové, nákaza bude zlikvidována, je hlupák. Ten trend pomalého postupného promořování populace touto nákazou je naprosto adekvátní. Bohužel existují nevyléčitelní jedinci sobečtí panikáři, kteří už tak zkoušenou společnost ještě více zatěžují. Pokud bych měla volit mezi likvidací babiček a děděčků a mezi likvidací sobců - hádejte na koho by padla volba?

8 1
možnosti
Foto

Třeba v tom městečku má někdo nemocné dítě,které by virus nemuselo přežít a chce ho chránit.Jako rodič budu mít o něho strach, ne o sebe. Je to sobecké a špatné...?Někoho odsoudit je vždy dost jednoduché....

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.