Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On pan David je sice psychiatr, ale již delší dobu se projevuje spíš jako pacient, než jako lékař v tomto oboru.:-)

4 11
možnosti
Foto

Ono se stačí jen podívat kde všude pan David publikuje a je Vám to jasné. Začínám to Sputnikem a další podobné nechutnosti tu ani nebudu jmenovat.

10 5
možnosti
KP

Mudr. David uvádí proč je proti takto:

Proč proti? Protože Evropská komise chce rozdělovat peníze, které patří daňovým poplatníkům členských států. Chce je rozdělovat, aby zvýšila svoji autoritu v naději, že tyto prostředky budou naivními občany vnímány jako dar z laskavosti. Kromě toho nemám důvěru ve způsob rozdělování a rozhodování o adresátech této pomoc.

V podstatě totéž sdělil národu náš premier pan Babiš.

Takže falešná senzace pane Bárto, Zieglere, Šimku. Jen další všivárna zcela zbytečné organizace.Rv

24 4
možnosti
Foto

No tak samozřejmě, že když něco řekne náš pan premiér, tak je to velice upřímná a čistá pravda. To všichni přeci dávno víme.

8 1
možnosti
AN

A89l68e13š 28N75o70v50á70k

27. 3. 2020 17:59

To není pomoc. Napřed jsme tam ty peníze poslali.

11 2
možnosti
Foto

Všechny....? Zkuste si něde dohledat velikost toho co posíláme do EU a co s ní dostáváme....

5 1
možnosti
Foto

Není příliš těžké si najít zdůvodnění samotného Mudr. Davida, proč tak konal. Na rozdíl od zákeřnických podrazáků typu Štětiny, Niedermayera, Polčáka a ještě mnoha dalších, kteří neváhali zvednout ruku pro potrestání vlastní republiky a pro přijetí rozhodnutí, která by naši zemi do budoucna trvale poškozovala aniž by se namáhali své jednání vysvětlit a ospravedlnit, pan David vysvětluje vždy.

...Hlasoval jsem proti „specifickým opatřením na mobilizaci investic do systémů zdravotní péče členských států a jiných sektorů jejich ekonomik v odpovědi na COVID-19“. Proč proti? Protože Evropská komise chce rozdělovat peníze, které patří daňovým poplatníkům členských států. Chce je rozdělovat, aby zvýšila svoji autoritu v naději, že tyto prostředky budou naivními občany vnímány jako dar z laskavosti. Kromě toho nemám důvěru ve způsob rozdělování a rozhodování o adresátech této pomoci. Evropská komise chce posílit svůj politický vliv a omezit kompetence členských zemí a demokratická práva lidu členských zemí...

https://www.facebook.com/search/top/?q=mudr.%20ivan%20david&epa=SEARCH_BOX

9 2
možnosti
Foto

A proto hlasoval proti. A kdyby jeho hlasování bylo většinové, tak se peníze dále sypaly Agrofertu a dalším molochům, stavěly by se čističky, silnice a železnice, akorát by je používalo trochu méně lidí, protože by jich více umřelo na Koronavir. Pan David jednal dle Vašeho názoru správně. Gratuluji!

1 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 11
možnosti
Foto

Opravdoví vlastizrádci jsou v jiných stranách a kdyby bylo po vašem, už bychom moc europoslanců neměli.

8 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 9
možnosti

Okamurovci jsou okamurovci! Já jen nechápu, jak je někdo může volit! Jejich názory jsou jen totožné s radikálními komunisty! Nacionalisti jsou, ale jako vlastence je nevnímám! :-)

7 6
možnosti
AN

A86l14e72š 79N29o50v45á50k

27. 3. 2020 18:01

Přitom stačilo si najít zdůvodnění.

0 0
možnosti
Foto

„Chci upozornit, že na boj s COVID-19 nedává EU ani o korunu víc, než na kolik měly státy nárok už před pandemií. Schválených 30 miliard Kč, kvůli kterým média oslavují evropské instituce, nejsou peníze navíc. Jsou dávno naše,“ reagoval dnes na hlasování Evropského parlamentu Babiš. „Komise umožnila jen rychlejší čerpání a vyšší flexibilitu přesunů v kohezních fondech,“ doplnil.

4 2
možnosti
Foto

Zrovna jsem na ČT24 slyšela, že nejde o žádnou mimořádnou pomoc navíc. EU prostě povolí čerpat již přidělené dotace jiným způsobem. Objem se nijak nemění.

7 3
možnosti
Foto

A co to mění na faktu, že tedy pan David chtěl, aby dotace byly i nadále na nové cyklostezky a rozhledny místo toho , aby šly na boj s koronavirem? Fakt se domníváte, že hlasoval správně a v zájmu nás všech?

7 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.