Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Neboje se, i to je součástí Babišova PR;-). Potřeboval obrousit hrany kritiky, že se tváří, že dělá všechno sám a zviditelňuje pouze sebe. Potřeboval ustoupit trochu do pozadí a přenechat zásluhy i jiným.. Hamáčkovi..Zemanovi .. zkrátka předejít nějaké řevnivosti a viditelně působit jako tým ;-)

2 5
možnosti
AM

Ano, Babišův PR tým je velmi schopný, dá se očekávat jistá změna taktiky a posun od jájinkovství směrem ke spolupráci.

Škoda jen, že to nebude upřímné, ale jen proto, že dosavadní taktika začala přinášet negativní body...

5 1
možnosti
BM

Stal se velký omyl který se mi stává jednou za pět, ne, za deset let. Omylem jsem kliknul na karmu. Velice se omlouvám.

Srovnávat politiky v krizových situacích má jistě svůj význam. Jistých situacích se každý chová jinak. Ale posuzovat podle svetru, barvy oblečení, nebo jak se ukazuje na veřejnosti podle mě trochu zavádějící. No každý posuzuje podle něčeho jiného. Každý z vládních činitelů má své kompetence a svůj resort který řídí a stará se o něj. A já si myslím že dosud pracuje celá naše vláda dobře. Nemají s takovou situací žádné zkušenosti. A ty různé žalostné výlevy některých zde jsou jen a jen trapárnou. Je velmi zajímavé jak se chovají někteří opozičníci, opravdu velmi zajímavé. Některé debaty v tv a v situaci v jaké se republika nachází je to opravdu hnus.

8 4
možnosti
PB

P56e17t21r 67B16u79r82i83a13n

18. 3. 2020 10:55

Nemyslete si, že v krizi se politici přestávají hlídat a jsou přirození. Naopak, krize je jejich jeviště a i když pracují, řeší a organizují, stále jednají podle nějakého PR vzorce a politické linie.

A pokud si politik má čas odskočit do politické debaty, tak se očekává, že se tam bude řešit politika, tedy vláda versus opozice, a nebude to žádná děkovačka ve stoje za to, že je krize a vláda dělá to, co má v pracovní náplni.

3 0
možnosti
JN

Že Hamáček působí při tiskových konferencích či televizních vystoupeních v porovnání s Babišem přesvědčivějším dojmem, s tím určitě souhlasím.

Ovšem nevím, zda si ministr vnitra dnes u autora článku příliš nepohoršil, když prohlásil, že bez Zemana by byla nyní pomoc Číny mnohem komplikovanější. ;-)

10 1
možnosti
Foto

To jsem také četl, to je téma zase pro Vás...:-) Skoro bych řekl,že čínským soudruhům a jejich zdejším poskokům se virus moc hodil a to roznesení čínskými turisty po celém světě vypadá na geniální tah na šachovnici...neměli bychom ovšem zapomínat odkud ta celosvětová nákaza přišla...

4 3
možnosti
LH

A co teprve Zeman že pane Barto., když už to. Přiznal i Hamacek že bez něj by to nešlo...

6 1
možnosti
BM

Teď už i návštěva Číny panem Nejedlým, Mlynářem a jiných, dává docela smysl.

1 1
možnosti
RM

Nevím, co by se ještě muselo stát aby tady na blogu přestali někteří blogeři s politikou, že pane Bárta. MV není stát ve státě ale součást naší vlády. Ministr Hamáček nebyl u posledních kroků vlády vidět, protože zařizoval dodávky z Číny a už o něm nějaký chytrák napsal, že je tam zbytečný. Teď se objevil jeden článek o práci MV pod jeho vedením a hned je Hamáček jednička a ostatní to nezvládli.Upřímně řečeno jste s prominutím hlupák pane.

19 5
možnosti
Foto

Politika? Tohle život a krize. Vy opravdu nesledujete tiskovky a chování různých politiků? Nesrovnáváte kdo a jak s v této vypjaté situaci chová...?Jenom hlupák může v této situaci lhát a vykřikovat, že všeho je dost a sám to rozveze....

5 2
možnosti
Foto

Vzal jste mi téma na blog:-), ale jsem vlastně rád. Lépe bych to nenapsal. Každému, kdo to ještě nečetl, doporučuji rozhovor s Janem Hamáčkem na IDnesu. Takhle se národ spojuje, aniž by bylo zapotřebí se vůči někomu agresivně vymezovat. R^

8 0
možnosti
Foto

Jsem nucené ranní ptáče.;-) Hamáček opravdu příjemně překvapil.

1 0
možnosti
JF

J96i24ř43í 29F67o88g76e98l

18. 3. 2020 8:47

Na rozdíl od vás, plácalů, normální lidé posuzují podle činů a výsledků......

To má totiž v normálním životě platnost.

8 2
možnosti
Foto

Nějak zapomínáte,že ve vládě je i Hamáček a tento blog není kritikou postupu vlády.Je to pouze hodnocení toho kdo a jak se v krizové situaci chová....

6 0
možnosti
AM

Ano.

O to víc nyní bijí do očí účelové změny ve statutu vedení Ústředního krizového štábu, kde by měl "velet" politik a manažer Hamáček, ne náměstek ministra zdravotnictví bez odpovědnosti a bezpečnostní prověrky Prymula. I když epidemiolog.

ANO ve vládě ČSSD prostě přehlasovalo.

Navíc je tady i další podezření na Babišovo účelové zneužívání krize - projednávání návrhu zákona o evidenci skutečných majitelů.

Zase hrozí přehlasování ČSSD a následné protlačení parlamentem s podporou stínové koalice SPD + KSČM.

Zkrátka další kauza Lithium (kde je ho konec...).

Tentokrát bych ale řekl, že z toho ČSSD vyjde nakonec mnohem líp.

Hamáček momentálně dělá hodně. Jak pro řešení krize, tak pro budoucí silnější postavení ČSSD po volbách.

Nejsem dobrým prorokem a nedělám to, tentokrát si nicméně tipnu, že část bývalých voličů ČSSD se od ANO vrátí "domů".

8 2
možnosti
AN

A93l57e96š 42N59o49v15á95k

18. 3. 2020 8:05

mediálně dokázal Hamáček víc jedním telefonátem Leošovi Marešovi než Babiš dvaceti nočními tiskovkami.

Na celkové hodnocení je ještě velmi brzy, Válka zdaleka nekončí.

Viru zmar!

1 0
možnosti
Foto

bezduché aplikování leitmotivů propagandy, která žárlí na prudký vzrůst popularity zatracovaného zloducha Babiše - kdyby jim to někdo uvěřil, tak budou tvrdit, že koronavirus rozšířil on Rv

2 9
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.