Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Jasně, Hamáček for premier. R^ ;-D

2 0
možnosti
VO

ano, je to tak. Ale adoranti to stejně smetou... Babiš prostě dře od rána do večera a má výsledky a zařídil to všechno sám.

4 2
možnosti
Foto

To je vidět i zde v diskuzi na kontrolním vzorku, ty sektářské fanatiky neudolá žádná realita...

5 5
možnosti
MM

R^...respirátory osobně přivezu a nekupujte potraviny! ;-(

5 3
možnosti
LH

Jo měl říct běžte si nakoupit a vybrat hotovost. To by všechny uklidnilo...

0 0
možnosti
ZD

Docela velký rozptyl nálad. Před nedávnem "nemehlo" teď jasný vítěz. Co bude zítra ?

1 0
možnosti
ZT

A přitom se našli i tací, které mikina a džíny pobouřili. No já nevím. V dnešní době bych mikinu či oblek neřešil.

3 0
možnosti
TH

Jestli myslíte Sedláčka při přebírání ocenění, tak to bylo skutečně krajně nevhodné. Když už se on projevil jako buran, tak měli zasáhnout příslušní lidé z Hradu a buď ho tam vůbec nepustit nebo mu narychlo něco sehnat, takže pochybili hlavně oni.

1 0
možnosti
Foto

Babiš od začátku problému hrál na volební strunu. Všechno ON, vždy vše zařízené prezentoval jen ON, ale když se ukázaly problémy, na nichž i on má svůj významný podíl, tak sebekriticky a hrdinně položil na hlavu špalek ..... jenže byla to hlava ministra zdravotnictví, kterého si nejdřív sám vybral jako nejlepšího a teď ho bez skrupulí háže přes palubu, kdy mu nejdřív vynadá jako malému parchantovi.

Babiš není krizový manažer, Babiš umí ..... podvést obchodního partnera, nepřátelsky převzít spřátelenou firmu, zahrát na kohokoliv habaďůru...... ale i v takových případech realizaci museli zajistit lidi kolem něho. Teď ale chtěl realizovat a prezentovat sám a shořel jako hajzlpapír. Jenže....

Jeho skalní příznivci a voliči ho budou dál hájit. Třeba i jen proto, že by museli přiznat, komu to naletěli. A to neumí....

24 3
možnosti
PB

P79e27t89r 48B19u49r59i57a71n

18. 3. 2020 10:58

V tomto mi připomíná malého Stalina. Když s Němci podělal co mohl a země byla na pokraji záhuby, nechal popravovat generály a kde koho. A když se z toho země dostala za cenu obrovských ztrát, sežral všechny zásluhy pro sebe. Babiš je podobný charakter.

8 2
možnosti
PB

P23e41t61r 36B54u46r71i78a37n

18. 3. 2020 10:48

To s tím oblečením Hamáčka je dobrej postřeh.

4 1
možnosti
MK

To snad už přehánite. Nejsme na fotbale, ale ve válce s tím co nás asi v dalších letech čeká. Uč me se, budeme to pozřebovat.

6 2
možnosti
Foto

Tak jistě nejsme na fotbale, ale je dobré si všimnout kdo a jak se v kritické situaci chová....

8 1
možnosti
JS

a pak jste se probudil;-D

7 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.