Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

"V České republice je velký počet velmi malých obcí, což vede k tomu, že se často v těch obcích staví kandidátky nezávislých kandidátů, které mají poměrně velký úspěch ..Zájem o to kandidovat za jednu z parlamentních stran v komunálních volbách klesá...A také víc než polovina uchazečů nastoupí za lokální politická uskupení... "

Prostě pan Hlaváček vystřízlivěl z představy, že by Trikolora obsadila v parlamentu dostatečný počet míst (jestli vůbec nějaké) a tak se rozhodl nasměroval na úspěch na komunální úrovni.. Tam je ale politická příslušnost spíše na obtíž ..lidé slyší více na "nezávislé" nebo na lokální "patriotická" uskupení.

Takže ze strany pana Hlaváčka racionální úvaha ..a nic proti tomu. Ale to je naprosto přirozený proces ..volba priorit .. to se děje v politice dnes a denně napříč stranami a hnutími. Nemá smysl tomu přikládat jiný význam.

Trikolora je pochopitelně ještě nevyprofilovanou stranou, kde různí lidé mohou mít různé představy a ambice ..takže jistě dojde bude docházet k dalším rozchodům. Ale už jen její existence přináší do veřejného prostoru pohledy a témata, které budou muset ostatní středo-pravé strany také nějak zohlednit, aby neztrácely na úkor Trikolory ..a to je dobře.

12 1
možnosti
JN

Se Vám divím že ztrácíte čas. Autor je známá firma, tomu nejde o fakta, on chtěl jen utrousit kus hnoje jak je jeho dobrým zvykem ..

8 4
možnosti
Foto

Jen tak dál!

Ale pozor, jestli si na tento post nebrousí zuby paní Šichtařová.

R^

4 8
možnosti
LM

Poměrně očekávaná klasika, skupina nespokojenců v ODS chtěla založit seriózní konzervativní stranu, kterou mladší Klaus sliboval a která v Česku chybí jako sůl, ale nakonec se to očekávaně zvrhlo k tomu, že Trikolora je opravdu spíše konkurence SPD ;-)

6 1
možnosti
Foto

V podstatě souhlas, seriózní konzervativní strana u nás opravdu chybí. Jestli to ale nebude také tím, že u nás chybí seriózní konzervativní voliči. A bez těch se taková strana do parlamentu nedostane.:-)

8 1
možnosti

Co ovšem říci na to, že podle posledního průzkumu CVVM má největší důvěru lidí Babiš (40%) a hned za ním je Václav Klaus ml. (39%). Nepochopitelné...

8 0
možnosti
JO

Taky tomu nerozumím.

1 0
možnosti
MV

prislo to drive, nez jsem ocekaval...

5 0
možnosti
PP

Tečky a čárky, tedy pokud je chcete užívat v textu správně, musí mít za sebou mezeru. Takto, že?

3 1
možnosti

Podnětný příspěvek.:-P

2 0
možnosti
PK

No dobře, když né Trikolora, kdo je tady tedy reprezentantem konzervativní politiky, současná ODS? To si děláte srandu....a dál nikoho ani vidět ani slyšet...

13 10
možnosti
Foto

Co je konzervativně pravicového na snaze zrušit funkci ombudsmana...?To je jen laciný populismus pro určitou skupinu lidí....taková strana v Česku není,protože o ni nemají voliči zájem....

11 9
možnosti

R^

Ani Václav Klaus starší, ani Václav Klaus mladší nemají NIC společného s konzervaitvní pravicí!

Trikolora patří mezi antisystémové strany svým povšechným negativismem.

Komunisti+okamurovci+Trikolora mají trvale kolem 15%!

:-)

29 13
možnosti
PV

Antisystémové strany... hmmm ...

Tak na vás se ta liberálně bolševická propaganda už docela pěkně podepsala.

Zkuste někdy taky uvažovat svou hlavou a nepřebírat nekriticky propagandistická hesla ze svých oblíbených serverů

4 2
možnosti
Foto

Přál bych jak Trikolóře tak i SPD-Tomio volební úspěch 4,99%.

22 10
možnosti
Foto

Tak to by mohlo vyjít ,komunisté by se mohli připojit....;-)

10 4
možnosti
MB

V práci jsme měli skutečně dobrého a poctivého člověka. K volbám chodil a přál si, aby už konečně ! ... Zase to nevyšlo a tak zase volil jinak. Jsem názoru, že strany - hnutí, nelze stále zakládat. Lze je kultivovat a přát si jejich růst zezdola. Žasnu nad existencí SPD - Trikolory. Usilují o stejné voliče. V legraci -Tomio má ty chudobnější - Klaus, ty movitější. Čísla na to % i dobře reagují. Řešení ovšem je - Okamura s Klausem ml. se obejmou. Náš člověk z práce je rozumný, asi by je volil, pak zase ty nerozumné - Viz. výše . Třeba by byl i Místopředseda ! ... ... :-)

8 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.