Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nerad kreslím čerty po zdi, jenže je známo, že kámoš Kellner koupil zavedenou TV stanici a tam již z čista jasna vznikl nediskuzní pořad (politik x moderátor není diskuze, moderátor není oponent, otázky zvláště na soukromé TV jsou vždy tendenční), i když byl dosud držen politický klid. Obávám se, že se ve schématu okénko najde.

0 0
možnosti
DR

Zajímalo by mě, kde všichni přišli na to že " nový plán pravidelných mediálních aktivit" musí nutně znamenat mediální aktivity televizní.

Jinak bych moc nejásal, Zemanovi to již může být úplně fuk, ale z hlediska Soukupa může být to zrušení pořadu spíše výhodné, poněvadž bude mít daleko více času na budoucí prezidentskou kampaň a tudíž určitě nebude zdaleka poslední který bude zrušen.

0 0
možnosti
Foto

Co jsem četl, tak spíš Soukup Zemana odporoučel. Asi si předvolebně spočítal, že se mu vyplatí se Zemanem se nezaplétat.

0 0
možnosti
Foto

Začal se do Zemana navážet a to ten ješita nesnáší.

0 0
možnosti
VF

Srandičky, srandičky, ale pan prezident všem ještě ukáže. Nenechá nic jen tak. Určitě má v záloze překvapení.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Ale není potřeba nový kanál. Je potřeba větší žumpa.:-)

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 0
možnosti
MV

Škoda. Čekal jsem den, kdy bude drahokamy prodávat sám nejvyšší. S kvalifikaci "ústní perlorodky" by jisté předpoklady měl. Tak snad někde jinde...

5 0
možnosti
MB

Koho co vlastně překvapuje ? Když Zemanův zaměstnavatel Kellner koupil Novu, bylo vše jasné ! Ovčáček, z Barrandova přestěhuje - tu zaměstnancovu plechovou skříňku do jiného studia. Jiří, nezapomenou - Vzít i papuče a popelníček ! Pokrokové heslo je jasné - Milošovu pravdu nelze umlčet ! ... :-)

11 0
možnosti
Foto

Soukup prostě zrušil jeden ze svých sitcomů.

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.