Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ona je to především kombinace předsudků a neznalkovstvi. Typický český střelec má jednu zbraň, ktera je k nošení(a vetsinou ji trvale nenosí) a ty ostatní jsou pro střelbu pro zábavu, sport anebo jsou to sběratelské záležitosti. Množství legálně drzenych zbraní je proto silně závislé na tom kolik mají lidé peněz, vyvozovat z toho hlubokomyslne závěry je mimo mísu

3 0
možnosti
Foto

To si ovšem moc neodporujeme.I já předpokladám,že většina má pouze jednu zbran,kterou nenosí u sebe.Tech ozbrojenců mezi námi ve skutečnosti moc nechodí a proto i ty výzvy k ozbrojování a ochraně občanů mi přijdou komické a nesmyslné.Pokud srovnávám počty zbraní nic z toho nevyvozuji a ani si nemyslím,že by si většina lidí nakupovala zbraně na "obranu před migranty" jak se často prezentuje i když pár bláznů se jistě najde....

1 0
možnosti
PS

Už jsem většinu řekl a nechci tady prodlužovat debatu. Podtrženo sečteno pan Bárta v blogu použil statistiku kolik je zbraní mezi střelci s tím že to číslo roste. Tedy spousta lidí má více než jednu zbraň. Pak dodal že ke skrytému nošení potřebuje člověk jen jednu a ne hromadit arzenál. Jenže ta stoupající statistika obsahuje VŠECHNY zbraně tedy včetně dlouhých či vyloženě sportovní. A zde jsem reagoval já s argumentací že sportovní střelec potřebuje více zbraní protože prostě střílí ve více disciplínách. A zde je kámen úrazu pan Bárta se baví výlučně o zbrani k nošení bohužel vzal kompletní statistiku(tedy dlouhé,krátké,sportovní) a použil jí ve spojitosti že lidé hromadí arzenál.

5 0
možnosti
PS

K tomu vašemu dotazu kdo mi co zakazuje. Reaguji pouze na vaši myšlenku že "stačí mi pochopitelně jedna praktická pistole vhodná ke skrytému nošení. Ne celý arzenál zbraní"

Není to reakce na směrnici

0 0
možnosti
Foto

Když si spočítám, kolik lidí bere prášky na depku, mám tak z toho trochu obavy.

0 0
možnosti
PS

Krásná dehonestace každého kdo má zbraň. Myslivci jsou hlupáci co se postřílí mezi sebou. Dámy se svou růžovou kabelkou. A ostatní jsou pistolníci. Každý kdo má IQ na hranici jenž mu dovolí použít příbor hned jasně ví že vás žádný argument nepřesvědčí, vy už jste se rozhodl že střelci jsou hlupáci co si jen honí ego.

Drtivá většina debat se točila kolem toho co by se stalo kdyby měl u toho doktora někdo zbraň. To vy a vámi podobní aktivisté tady překrucují fakta. Snažíte se lidem vnutit představu divokého západu. Nechápete že ti lidé už mezi vámi jsou a chodí se zbraní. A že to nevíte? No jasně protože ti lidé nestřílejí na potkání nejsou to žádní vaši "pistolníci" .

A ještě jedna věc. Střelecká veřejnost už pár let bojuje za zachování současného stavu. Nikdo nechce aby měl zbraň každý. Až budete očerňovat nás střelce tak si neberte jako argument výkřik několika vám nesympatických osob. Pokud vám jeden táborník řekne že si neláme hlavu s tím že táboří v chráněné oblasti. Tak s vaší logikou jsou táborníci hlupáci kterým nezáleží na přírodě. Oni nemluví za střeleckou komunitu je to výkřik jednotlivce. Pokud může někdo hovořit za střeleckou komunitu tak je to sdružení LEX.

11 1
možnosti
Foto

Pro dámy se opravdu prodávají růžové pistole,myslivci se omylem střílí mezi sebou.To jsou prostě fakta.Nikdo střelce neočernuje,pokud má někdo jako koníček sportovní střelbu nic proti,ovšem hledat mezi nimi hrdiny co mají bránit občany je dost komické,stejně jako výzvy k většímu ozbrojení.Ovšem jste mi neodpověděl.Jak se Vás osobně a tedy Vašich zbraní a proč bude omezení týkat...?

1 0
možnosti
JN

J98o43s49e20f 69N42i21k57l

14. 12. 2019 9:01

Rv"Ubohá" reakce na tragickou událost.

0 3
možnosti
Foto

Pokud myslíte Foldyna a Kotena tak máte pravdu....

4 0
možnosti
PS

A opět někdo za mě rozhodne co já potřebuji. Nejdříve to byla strana a vláda a teď se přidají lidé jako vy.

Tvrdíte že:"stačí mi pochopitelně jedna praktická pistole vhodná ke skrytému nošení" a co sportovní střelci? Budu si muset vybrat zda budu střílet jen krátkou protože Bárta rozhodl že mi jedna stačí? Budu si muset vybrat disciplínu protože mít doma dlouhou na dálku a krátkou na soutěže je dle Bárty nesmysl? Prodám malorážku kterou mám z ekonomických důvodů? A co pak až si Bárta prosadí svoje? Nechá toho? Ani náhodou. Pak se Bárta začne ptát proč má soused obrovské SUV a jezdí jen po městě. Dle Bártova názoru si nikdo nepotřebuje honit ego drahým obrovským autem. A pak se bude Bárta ptát proč létá ředitel 2x ročně na dovolenou. Bárta přeci naprosto přesně ví že 1 dovolená ročně stačí. A proč musí létat do zahraničí. Pokud chcete porušovat vlastnické právo s tím že vy máte dojem že.... Tak to klobouk dolů.

9 0
možnosti
Foto

Napište zde se prosím jak jsou omezeny dlouhé zbraně.Konkrétně.Zase jde pouze o velikost zásobníku a to co píšete je nesmysl.Dlouhé zbraně nikdo nezakazuje.Můj blog řešil především zbraně na osobní ochranu....

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.