Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Myslím že ani jedna z odpovědí není správná a obě jsou trochu zavádějící.Variant soužití je mnoho a popravdě řečeno k tomu abych s někým žil nepotřebuji žádný oddací list. Osobně bych se takového referenda nezúčastnil. Znám spokojené rodiny které žádné manželství neuzavřely, v jejich okolí to nejspíš ani nikdo neví. Podpora státu by měla jít výhradně na výchovu dětí, dostupné zdravotnictví, školky a školy.

2 0
možnosti
AL

A co jim v momentální právní úpravě chybí, že chtějí manželství? Není to spíš tak, že sami podvědomně cítí, že je to mimo a tak potřebují přesvědčit především sami sebe, že je vše OK?

8 2
možnosti
Foto

Třeba dědická dan.Hetero manželé neplatí nic,homo platí plnou platbu a takových věcí je víc....jen právní záležitosti.

1 0
možnosti
PB

Nechci se nechat ovlivnit a proto si nejprve zjistím jak hlasovali jiní, abych se mohl přizpůsobit a nevyčníval. Hezká myšlenka, takový odvážný až rebelský přístup k životu.

4 1
možnosti
Foto

Ten průzkum jsem tam dal jen pro zajímavost.Sleduji i předvolební průzkumy i když mám jasno koho budu volit já.Prostě mě zajímá jak budou volit ostatní.Nic víc a nic mín...

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.