Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

??? "Jsou znepokojeni tím jak starší generace zachází se zeměkoulí..." ???

Tím je myšlen kdo? Taky třeba skauti kteří mají ochranu prostředí od jakživa v genech?

A co miliony mladých, žijících svoje životy ve virtuálním prostředí sociálních sítí, chlastající hektolitry CocaColy z plastu, cpající se fastfoodovým jídlem z plastu, létajících po světě ?

6 0
možnosti
Foto

Já mluvím o mladých,kteří jsou ochotni se nad sebou zamyslet a to jistě nejsou všichni.Skauti se jistě snaží a nejen oni,ale jaksi to nestačí...

0 0
možnosti
PB

P82e86t64r 83B44u16r64i46a64n

21. 8. 2019 13:32

Zamyslet se nestačí. Pokud chtějí moralizovat druhé, a to oni rádi dělají, měli by reálně začít u sebe. A to zase oni nedělají ani náhodou. Chodit za školu ve značkových hadrech prošpikovanými internetovými hračičkami a chlastat hektolitry coly po fastfoodech v teple supermoderního interiéru s připojením wifi zdarma asi nebude ten pravý boj za ekologii a umírněný styl života, že?

7 0
možnosti
KK

..ale jaksi to nestačí? Mají ostatní lidé také exhibovat na internetu, teoretizovat co je třeba všechno zakázat a přestat dělat?

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.