Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Tento rozsudek jistě uklidní pana Nožičku a ostatní bijce proti "neomarxismu" a zachránce normálního světa...

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=724613

Naopak. Děs dnešní rakoviny zvané neomarxismus je v tom, že se takovou idiocií musí zabývat až soud, a že místo toho aby tuhle neobolševickou zhovadilost smetl ze stolu alibisticky rozhodne, že to není kvůli pohlaví, ale kvůli barvě hlasu!

Normální soud ve společnosti normálně myslících lidí by rodiče oné dívčiny poslal do paďous už na vrátnici budovy s tím, že když nerozeznají rozdíl mezi dívčím a chlapeckým sborem, ať se doma v posteli oba prohlédnou nazí.

Tohle zdůvodnění rozhodnutí nemůže nikoho uklidnit. Leda toho, kdo se opravdu nikdy sám neprohlížel nahý.

25 0
možnosti
Foto

Vzpomeňte na jistou akci u nás, kdy jakýsi ultrafeministický spolek (nepohledných) ženštin se zasadil o to, že byla ukončena výstava uměleckých aktů. Kde byla chyba? Inu, u organizátorů výstavy. Zbaběle sklapli kufry a bylo.

V případě chlapeckého sboru jde o pomatené rodiče oné dívenky. A když někdo podá žalobu, byť je sebeabsurdnější, co s tím? V demokratickém systému nezbývá, než vyhovět a vynést verdikt.

Soud to spláchl cestou nejmenšího odporu. Jen udělal jednu chybu: neposlal rodiče na důkladné psychiatrické vyšetření. ;-D

6 0
možnosti
JG

Obávám se, že ve sportu JE STANDARDNĚ kategorie mužská a ženská, chlapecká a dívčí. Takže jste trochu mimo. Stejně jako je ženský lékař, který zkrátka nevyšetřuje pindíky, ale jenom vagíny - to doufám také nemáte potřebu vnímat jako diskriminaci.

20 0
možnosti
Foto

Tady nejde o kategorie,ale o nesmyslné tvrzení,že jeden druh sportu je pouze dívčí...

0 15
možnosti
LH

A čůrat chodíte ještě na pány? Nebo podporujete společná WC? ;-D

8 0
možnosti
Foto

Já často chodím čurat k nám na benzinku,která ja po rekonstrukci.Je tam jedna toaleta pro všechny a nemám s tím problém....

1 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.