Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaše schopnost účelně neporozumět věci je úctyhodná. V tom synchronizovaném plavání ty smíšené týmy soutěžily proti jiným smíšeným týmům, že? Nikoliv proti ženským týmům. Ve sportu ženy soutěží se ženami, muži s muži a smíšené týmy se smíšenými týmy. Podobě jsou prostě chlapecké, dívčí a smíšené sbory. To, že jedna matka je divná, by nemělo znamenat, že je normální do chlapeckého sboru protlačit dívku, když se ten sbor sám definuje jako chlapecký. Matka má mnoho možností dát dívku do dívčího nebo smíšeného sboru a proto o diskriminaci nemůže být řeči. A ten váš odkaz na středověk je vskutku hloupý, protože to je něco nesrovnatelného.

0 0
možnosti
Foto

Přitom stačilo šalamounské řešení: Chlapecký pěvecký sbor s hostující dívkou. ;-D

0 0
možnosti

V poslední době je tady na blogu populární diskutování argumentačních klamů (a to u více názorových proudů). Vám speciálně bych doporučil nastudovat slaměného panáka. Třeba vás to bude motivovat, abyste ho nepoužíval s takovou oblibou;-)

4 0
možnosti

P87e60t83r 54M22u49n64z83a24r

17. 8. 2019 15:23

"Pan Nožička si mohl počkat na rozhodnutí soudu, které jeho blog odsouvá do oblasti spekulací a lží."

No přečetl jsem si důkladně blog pana Nožičky a žádnou lež tam nevidím. Pan Nožička se pozastavuje nad tím, že vůbec někoho napadlo chtít nechat přijmout dívku do chlapeckého sboru a dokonce kvůli jejímu nepřijetí podávat žalobu. O tom je hlavně jeho blog a s tím musím s panem Nožičkou souhlasit. Jestli někde uvedl ne zrovna podařený příklad je naprosto marginální.

Ale třeba mě pan Bárta vysvětli, kde spatřuje tu Nožičkovu lež. Doufám ale že to není jen to co uvedl v závorce.

15 0
možnosti

Tak, či onak se řítíme do propasti. Případ Lihového domu končí tím, že Altnerova rodina musí dokazovat - že Jejich otec je jejich otec! Přemýšlím o tom, že bych ještě zažaloval své rodiče - poškodili mne. Jako jejich syn - nemohu rodit! Stejně zvláštní doba, kdybych se ráno probudil a běžně vykonal svou potřebu vestoje. Pak bych zase vypocítil, že jsem vlastně žena! Nic mi nezabraňuje se odít do šatů své ženy, nebo dcer. Asi to udělám a vyrazím do krčmy. Nějakému pivnímu příteli následně nabídnu sňatek. Vize jasné - příští rok půjdeme s průvodem i Prahou! Až mne nazvou starým volem - Sdělím jim,že jsou málo pokrokoví a sám na sebe budu Hrdý ! A vstoupím do ženského - Pěvecko církevního sboru, to je jasné ! ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Ano, to by šlo, ale musíte prokázat, že jste travestit. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Mně by se "akvabeláci" líbili. Ale asi to kluky nebaví

0 0
možnosti

Počkejte si na Aquabel Pride Pool Prague.

4 0
možnosti

Pane Bárto, už to tu částečně napsal pan Burian: matka sice u soudu neuspěla, ovšem to, že to sbor nakonec uhrál na barvu hlasů místo toho, aby se jednoduše hájil tím, že sbor je chlapecký a tudíž žádnou dívku do svých řad vzít nemohou, svědčí o mnohém...

Ale to je asi nad možnosti vašeho chápání, vy jste ostatně známý hlavně jako nesmiřitelný bojovník proti vlastenectví a rusofilství... :-)

21 0
možnosti

Pane Nozicko, dopoustite se, jako mnozi jini, jednoducheho logickeho omylu: "byt chlapecky" neexistuje. Neexistuje zadna takova vlastnost jako "byt chlapecky". To neni totez, jako byt mrtvy, cerveny, sladky, opravneny nebo rozsahly. V techto privlastcich, ktere jsem popsal, vyjadrujeme nejakou vlastnost nebo stav nejakeho predmetu. Chlapeckost u skupiny lidi nevyjadruje zadnou konkretni vlastnost, leda ve smyslu ze tam prevazuji nebo jsou jenom muzi v chlapeckem veku, cili muzeme pouzit chlapeckost jako charakteristiku ucinkujicich. Stejne jako plwsaty sbor by zase vyjadroval, ze v nem ucinkuji bezvlasi lide. Ale ani plesatost ani chlapeckost ucinkujicich nijak nepredjima to, zda s nimi muze spivat i devce ci zda si mohou nechat dorust vlasy. Stejne jako skutecnost, ze je nejaky divadelni soubor olomoucky, nijak neupravuje rodiste hercu, kteri v nem ucinkuji, nebo navstevniku, kteri se prijdou podivat na predstaveni.

Vy jste, rekl bych, asi mel spise ne mysli to, ze kdyz je nejaky soubor chlapecky, ze to znamena nikoli jen oznaceni vlastnosti ucinkujicich, ale taky psane ci nepsane pravidlo, ze v tomto sboru mohou ucinkovat vyhradne chlapci. Coz je ovsem klauzule navic, podminka, kterou je treba pridat k charakteristice tech, kteri vystupuji. A pokud tato podminka existuje, pravem ji mohou nekteri povazovat za diskriminacni.

0 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.