Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono se o tom dříve jen nemluvilo. A podobných párečků by se našlo: Kolben a Daněk, Dalibor a Vítek, Kamenický a Šenov, Propan s Butanem atd.

A dnes se tu X pisatelů zabývá jakýmsi hromadným výletem maškar. A bývalé První máje - nic? S alegorickými vozy, kde strýček Sam rdousil jakousi domorodku, obrovská mandelinka požírala naši socialistickou bramboru a mouřenín úpěl v okovech?

Je vidět, že jsme za třicet let lecčemus odvykli a teď koukáme jak na zjevení Páně. Kam se poděla příslovečná českomoravská odvaha a hrdinství? Vyměkli jsme! ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Nepochybuji o tom, že některá přání a doporučení Boha bývají lidem sdělována. Takové zkušenosti mají jistě i někteří duchovní. Co je sdělováno (je-li) a na jaké téma jim, samozřejmě nevím.

Stejně jako nevím, co zvláštního napadá pana Nováka nad Vaší fotografií. Kompozičně z mého pohledu nijak nevybočuje. Zvláště, když záměrem jistě nebylo dokonalé umělecké dílo jako například Dívka s perlou nebo Dáma s hranostajem. Mně byste jistě také uměl překvapit svou fotografií natolik, že byste mi připadal zvláštní. Třeba kdybyste měl na klíně nosorožce :-)

2 0
možnosti
Foto

A co teprve Leda s labutí?

Standa závidí, protože vyfotit se s koněm na klíně se mu nějak nepovedlo, a následnou spotřebu sádry odmítla pojišťovna hradit.

0 0
možnosti
SN

:-).......Pane autore, dostavil se při psaní Vašeho článku orgasmus? S tím psíkem v náručí, mi připadáte také trochu zvláštní: Samozřejmě, nemám Vám to za zlé, ale máte tuchy proč skončil starý Řím?

Letitá morálka a vytvořená kultura je salámovou metodou zavrhována, excesy se považují za in, nebo trendy, jak se dnes praví!

Já už jsem moooooooc starý, ale ti co tu ještě budou lituji ! Rv;-D;-D;-D

6 1
možnosti
Foto

No páni... pamatovat pád Říma... to je něco. Jinak ono se sešla spousta faktorů proč západní říše skončila zaráz, nebylo to tak jednoduché.

5 0
možnosti
Foto

Hloupost se neomezuje na víru, nebo církev, co blbostí dokáží vypustit ateističtí politici... Ovšem za přístup některých představitelů církve mi málem bylo stydno, než jsem si uvědomil, že prezentují svou vlastní omezenost, nikoli mou...a samosebou dávají další náboje do hlavní těch, kdož po ní chtějí střílet.

2 0
možnosti
PK

Polský arcibiskup Marek Jedraszewski pobouřil část veřejnosti výrokem, že LGBT ideologie je „duhový mor“, který v Polsku nahradil ten rudý, komunistický. Před jeho sídlem ve Varšavě se pak shromáždil dav žádající jeho rezignaci. K prohlášení Jedraszewského se naopak připojil český kardinál Dominik Duka, podle něhož se LGBT hnutí rozšiřuje o ateistickou a satanistickou agendu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/papez-frantisek-dominik-duka-polsko-lgbt.A190811_103113_zahranicni_vlcR^

1 0
možnosti
ZK

Duhový mor. ;-D;-D, to se docela povedlo. Jinak s arcibiskupem nejde jinak, než souhlasit.

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.